Panic Mode On (83) Server Problems?


log in

Advanced search

Message boards : Number crunching : Panic Mode On (83) Server Problems?

Previous · 1 · 2 · 3 · 4 · 5 . . . 22 · Next
Author Message
msattlerProject donor
Volunteer tester
Avatar
Send message
Joined: 9 Jul 00
Posts: 41742
Credit: 691,014,833
RAC: 339,349
United States
Message 1356966 - Posted: 14 Apr 2013, 22:19:23 UTC - in response to Message 1356964.

http://setistats.haveland.com/#seti@home
Are these the graphs you are looking for ?
[Edit] Doh, someone already posted while I wasn't looking

Yup, thanks again.
Safely bookmarked for future reference.

Seems like the splitters have picked up the pace again just a bit and the kitties have more work coming in. It'll be hard to make much headway unless some of the new datasets contain something other than MB shorties, though.
____________
***************************************
I am now Kittygurl.
And I waz always a gurl.


I have met a few friends in my life.
Most were cats.

Profile Fred E.
Volunteer tester
Send message
Joined: 22 Jul 99
Posts: 768
Credit: 24,140,697
RAC: 0
United States
Message 1357611 - Posted: 16 Apr 2013, 21:16:21 UTC

Work requests have been hit or miss after the maintenance period. Lots of "can't connect" messages, and when I connect it's the empty feeder message of "no tasks available." Ran out of gpu work and have only picked up 7, and those were lost tasks after a timeout. Am I the only one? Cricket spiked when things resumed, but download traffic has fallen off again.

Also having intermittent trouble getting to my task page.
____________
Another Fred
Support SETI@home when you search the Web with GoodSearch or shop online with GoodShop.

Profile Wiggo
Avatar
Send message
Joined: 24 Jan 00
Posts: 9419
Credit: 113,812,978
RAC: 68,708
Australia
Message 1357612 - Posted: 16 Apr 2013, 21:21:19 UTC - in response to Message 1357611.

I'm not getting anywhere either. :-(

I'm either getting "HTTP internal server error" or just plain timing out.

Cheers.

Profile ivan
Volunteer tester
Avatar
Send message
Joined: 5 Mar 01
Posts: 727
Credit: 176,163,518
RAC: 133,667
United Kingdom
Message 1357620 - Posted: 16 Apr 2013, 21:52:02 UTC
Last modified: 16 Apr 2013, 21:53:45 UTC

Things are dropping off quickly, but no response here.
Message board access problems too?
[edit] Well, that got through anyhow...[/edit]
____________

Grumpy Swede
Volunteer tester
Avatar
Send message
Joined: 1 Nov 08
Posts: 5107
Credit: 25,871,724
RAC: 41,661
Sweden
Message 1357622 - Posted: 16 Apr 2013, 22:05:49 UTC
Last modified: 16 Apr 2013, 22:16:34 UTC

Batten down the hatches, we're going down.

Edit added. Bad things goin on:

SETI@home 2013-04-17 00:11:47 Message from server: Server can't open database
____________

Profile ivan
Volunteer tester
Avatar
Send message
Joined: 5 Mar 01
Posts: 727
Credit: 176,163,518
RAC: 133,667
United Kingdom
Message 1357623 - Posted: 16 Apr 2013, 22:13:43 UTC - in response to Message 1357622.

Batten down the hatches, we're going down.

Oh, so you watched last Saturday's Doctor Who episode, then?
____________

Grumpy Swede
Volunteer tester
Avatar
Send message
Joined: 1 Nov 08
Posts: 5107
Credit: 25,871,724
RAC: 41,661
Sweden
Message 1357625 - Posted: 16 Apr 2013, 22:15:37 UTC - in response to Message 1357623.

Batten down the hatches, we're going down.

Oh, so you watched last Saturday's Doctor Who episode, then?


No, I don't think they run Doctor who in Sweden now.
____________

Glenn savillProject donor
Avatar
Send message
Joined: 20 Aug 99
Posts: 4266
Credit: 7,874,950
RAC: 19,144
Australia
Message 1357640 - Posted: 16 Apr 2013, 23:45:08 UTC - in response to Message 1357623.

Oh no the martians are attacking us . Doctor where are you ?. Problems here to .Is today the regular down day . Wednesday here 9.41am ? . Seems to be having trouble with downloading and the web site pages (results pages, message boards) seem slow not to worried got plenty of units so figure you'll have it sorted buy time I run out.
____________


Profile betregerProject donor
Avatar
Send message
Joined: 29 Jun 99
Posts: 3159
Credit: 7,162,188
RAC: 8,271
United States
Message 1357643 - Posted: 17 Apr 2013, 0:14:44 UTC

It wasn't broken but something got fixed anyway.
____________

Profile Wiggo
Avatar
Send message
Joined: 24 Jan 00
Posts: 9419
Credit: 113,812,978
RAC: 68,708
Australia
Message 1357645 - Posted: 17 Apr 2013, 0:27:30 UTC - in response to Message 1357643.

Something is still broken but at least the messages are a consistent now;

Project communication failed: attempting access to reference site
Scheduler request failed: Couldn't connect to server
Internet access OK - project servers may be temporarily down

so no more HTTP errors or time outs.

But my backup projects are loving the moment.

Cheers.

Profile Ageless
Avatar
Send message
Joined: 9 Jun 99
Posts: 12827
Credit: 2,902,977
RAC: 1,985
Netherlands
Message 1357646 - Posted: 17 Apr 2013, 0:28:20 UTC

And then the forums slowed down. Or someone is DDoS'ing something somewhere along the line. It's the latest craze, apparently.
____________
Jord

Fighting for the correct use of the apostrophe, together with Weird Al Yankovic

Cosmic_Ocean
Avatar
Send message
Joined: 23 Dec 00
Posts: 2524
Credit: 9,566,495
RAC: 3,931
United States
Message 1357647 - Posted: 17 Apr 2013, 0:29:51 UTC
Last modified: 17 Apr 2013, 1:02:48 UTC

I got the scheduler to respond, finally. Took 59 seconds to report two tasks. The uploads go through just fine, but reporting them seems to be luck-based at the moment.

edit: and since getting that request to go through, I have had six consecutive successful contacts, all 303-seconds apart.
____________
Linux laptop:
Record uptime: 1484d 22h 42m
Ended due to UPS failure, as discovered 14 hours later

Current run: 1139d 23h 53m (as of 20150727_2050 UTC)

zoom314
Volunteer tester
Avatar
Send message
Joined: 30 Nov 03
Posts: 51248
Credit: 38,393,735
RAC: 7,690
United States
Message 1357648 - Posted: 17 Apr 2013, 0:37:51 UTC - in response to Message 1357646.
Last modified: 17 Apr 2013, 0:38:06 UTC

And then the forums slowed down. Or someone is DDoS'ing something somewhere along the line. It's the latest craze, apparently.

Yeah the forums do seem rather slow at times, at other times they don't seem so slow, strange.
____________
UnderDog, Pluto is a Planet to me.

DK-US transportation network has fallen off the rails!

Grumpy Swede
Volunteer tester
Avatar
Send message
Joined: 1 Nov 08
Posts: 5107
Credit: 25,871,724
RAC: 41,661
Sweden
Message 1357649 - Posted: 17 Apr 2013, 0:39:40 UTC

Well, the recovery after this weeks scheduled outage, certainly isn't going as smooth as last week.

Something is really screwed up.
____________

zoom314
Volunteer tester
Avatar
Send message
Joined: 30 Nov 03
Posts: 51248
Credit: 38,393,735
RAC: 7,690
United States
Message 1357650 - Posted: 17 Apr 2013, 0:41:05 UTC

Maybe the forums need the PC equivalent of the Heimlich maneuver?
____________
UnderDog, Pluto is a Planet to me.

DK-US transportation network has fallen off the rails!

Profile Wiggo
Avatar
Send message
Joined: 24 Jan 00
Posts: 9419
Credit: 113,812,978
RAC: 68,708
Australia
Message 1357652 - Posted: 17 Apr 2013, 0:58:02 UTC - in response to Message 1357650.

Maybe the forums need the PC equivalent of the Heimlich maneuver?

It's more than just the forums that need that.

Cheers.

BWX
Send message
Joined: 31 May 03
Posts: 35
Credit: 113,721,089
RAC: 74,895
United States
Message 1357653 - Posted: 17 Apr 2013, 1:02:20 UTC

I doubt if it is related to the current problems, but there are large artifacts on the cricket graph for bits out that I have not seen before the relocation. Is this getting data from the 'tapes' to the splitters or something?
____________

Profile RottenMutt
Avatar
Send message
Joined: 15 Mar 01
Posts: 1008
Credit: 222,470,770
RAC: 2
United States
Message 1357656 - Posted: 17 Apr 2013, 1:25:31 UTC

Someone load more AP tapes to be split.
____________

Profile Fred E.
Volunteer tester
Send message
Joined: 22 Jul 99
Posts: 768
Credit: 24,140,697
RAC: 0
United States
Message 1357658 - Posted: 17 Apr 2013, 1:43:39 UTC
Last modified: 17 Apr 2013, 1:46:11 UTC

I doubt if it is related to the current problems, but there are large artifacts on the cricket graph for bits out that I have not seen before the relocation. Is this getting data from the 'tapes' to the splitters or something?
That's the current guess, geting the data from the Lab to the colo site.

I'm starting to connect now and getting quicker scheduler responses. Back to limits on CPU, trying for some gpu work although I've got some from Beta and Einstein. Website seems okay now.
____________
Another Fred
Support SETI@home when you search the Web with GoodSearch or shop online with GoodShop.

Profile Bernie VineProject donor
Volunteer moderator
Volunteer tester
Avatar
Send message
Joined: 26 May 99
Posts: 7809
Credit: 34,499,360
RAC: 15,369
United Kingdom
Message 1357708 - Posted: 17 Apr 2013, 7:14:06 UTC

Everything seems better now but uploads are still failing occasionally,
____________


Sometimes it is the people no one imagines anything of who do the things that no one can imagine.

Previous · 1 · 2 · 3 · 4 · 5 . . . 22 · Next

Message boards : Number crunching : Panic Mode On (83) Server Problems?

Copyright © 2015 University of California