Panic Mode On (43) Server problems

Message boards : Number crunching : Panic Mode On (43) Server problems

To post messages, you must log in.

1 · 2 · 3 · 4 . . . 11 · Next

AuthorMessage
Profile arkaynProject Donor
Volunteer tester
Avatar

Send message
Joined: 14 May 99
Posts: 4097
Credit: 51,576,234
RAC: 1,019
United States
Message 1070357 - Posted: 25 Jan 2011, 0:02:24 UTC

Continue the fun in this thread.



ID: 1070357 · Report as offensive
archae86

Send message
Joined: 31 Aug 99
Posts: 909
Credit: 1,582,816
RAC: 0
United States
Message 1070385 - Posted: 25 Jan 2011, 2:15:57 UTC - in response to Message 1070357.  

This is curious. The cricket graph suggests no progress, and the 2:10 UTC server status shows no splitter running and negligible inventory, but my host got 8 AP results about twenty minutes ago.

Never mind--they are all _2's, so just reissue of a result just now turned in with an inconclusive validation or an error while computing.


ID: 1070385 · Report as offensive
Profile perryjay
Volunteer tester
Avatar

Send message
Joined: 20 Aug 02
Posts: 3377
Credit: 20,676,751
RAC: 0
United States
Message 1070390 - Posted: 25 Jan 2011, 2:42:49 UTC - in response to Message 1070385.  

We got tapes. New work on it's way!




PROUD MEMBER OF Team Starfire World BOINC

ID: 1070390 · Report as offensive
Grant (SSSF)
Volunteer tester

Send message
Joined: 19 Aug 99
Posts: 7486
Credit: 91,091,755
RAC: 46,398
Australia
Message 1070458 - Posted: 25 Jan 2011, 7:52:36 UTC
Last modified: 25 Jan 2011, 7:52:58 UTC

Hmm. Network traffic has plummeted, and there's lots of red on the Server Status page. And the forums went down just as i first tried to make this post.


Grant
Darwin NT

ID: 1070458 · Report as offensive
-BeNt-
Avatar

Send message
Joined: 17 Oct 99
Posts: 1234
Credit: 10,116,112
RAC: 0
United States
Message 1070475 - Posted: 25 Jan 2011, 10:27:24 UTC - in response to Message 1070458.  

Hmm. Network traffic has plummeted, and there's lots of red on the Server Status page. And the forums went down just as i first tried to make this post.


Synergy and Lando are all that are in the red now. Been off an on the forums every now and then all night tonight haven't really noticed any drops offs, hopefully it stays that way. Seems they had a dip in network activity for about an hour earlier, maybe they are having some network issues on the campus side of things.
Traveling through space at ~67,000mph!

ID: 1070475 · Report as offensive
Profile Wiggo "Socialist"
Avatar

Send message
Joined: 24 Jan 00
Posts: 10531
Credit: 135,371,007
RAC: 39,187
Australia
Message 1070491 - Posted: 25 Jan 2011, 14:08:28 UTC - in response to Message 1070475.  

Hmm. Network traffic has plummeted, and there's lots of red on the Server Status page. And the forums went down just as i first tried to make this post.


Synergy and Lando are all that are in the red now. Been off an on the forums every now and then all night tonight haven't really noticed any drops offs, hopefully it stays that way. Seems they had a dip in network activity for about an hour earlier, maybe they are having some network issues on the campus side of things.

I don't know about Lando but isn't Synergy running as Bruno (which was actually the old Bambi) atm?

I believe that is what was stated in a couple of Technical news updates.

Cheers.

ID: 1070491 · Report as offensive
Profile Frizz
Volunteer tester
Avatar

Send message
Joined: 17 May 99
Posts: 271
Credit: 5,852,934
RAC: 0
New Zealand
Message 1070580 - Posted: 25 Jan 2011, 23:58:32 UTC - in response to Message 1070491.  

Anyone else having problems with reporting results?


Petition against 1366x768 glare displays: http://www.facebook.com/home.php?sk=group_153240404724993

ID: 1070580 · Report as offensive
Profile Link
Avatar

Send message
Joined: 18 Sep 03
Posts: 805
Credit: 1,678,562
RAC: 22
Germany
Message 1070584 - Posted: 26 Jan 2011, 0:09:20 UTC
Last modified: 26 Jan 2011, 0:11:11 UTC

Yes.

"Scheduler request failed: HTTP gateway timeout" on my laptop and "Scheduler request failed: HTTP service unavailable" on my desktop machine.


EDIT: now it worked.


.

ID: 1070584 · Report as offensive
Profile perryjay
Volunteer tester
Avatar

Send message
Joined: 20 Aug 02
Posts: 3377
Credit: 20,676,751
RAC: 0
United States
Message 1070586 - Posted: 26 Jan 2011, 0:12:06 UTC - in response to Message 1070584.  
Last modified: 26 Jan 2011, 0:27:34 UTC

Check the tech news. Matt has posted about the problems there. They should work themselves out soon.

There was some hardware shuffling in the closet, so both oscar and carolyn were shut down during the outage, which means both databases need to flood their caches for a while before the project gets back up to speed. During the oscar reboot I set the data partition to mount with the "noatime" flag - this may help i/o a little bit. Also still messing with raid configuration on those systems. We may see additional performance improvements over time



PROUD MEMBER OF Team Starfire World BOINC

ID: 1070586 · Report as offensive
Grant (SSSF)
Volunteer tester

Send message
Joined: 19 Aug 99
Posts: 7486
Credit: 91,091,755
RAC: 46,398
Australia
Message 1071476 - Posted: 28 Jan 2011, 11:17:38 UTC - in response to Message 1070586.  


Hmmm. Looks like a return of the "incorrect application selected" problem.

Been getting this for the last half hour or so.
28/01/2011 19:34:41 SETI@home Message from server: _("No work available for the applications you have selected. Please check your project preferences on the web site.")


Grant
Darwin NT

ID: 1071476 · Report as offensive
Profile perryjay
Volunteer tester
Avatar

Send message
Joined: 20 Aug 02
Posts: 3377
Credit: 20,676,751
RAC: 0
United States
Message 1072494 - Posted: 31 Jan 2011, 0:00:26 UTC
Last modified: 31 Jan 2011, 0:01:41 UTC

okay, who broke what? Uploads and downloads seem to have stopped.

Edit: cricket graph has taken a nosedive!




PROUD MEMBER OF Team Starfire World BOINC

ID: 1072494 · Report as offensive
Kevin Olley

Send message
Joined: 3 Aug 99
Posts: 502
Credit: 46,940,188
RAC: 14,091
United Kingdom
Message 1072498 - Posted: 31 Jan 2011, 0:06:45 UTC

I seem to be having a problem with uploads.

Nothing showing on the Server Status page.

30/01/2011 23:49:33 SETI@home Started upload of 01au10ae.9840.12337.12.10.71_0_0
30/01/2011 23:49:35 Internet access OK - project servers may be temporarily down.
30/01/2011 23:49:36 Project communication failed: attempting access to reference site
30/01/2011 23:49:36 SETI@home Temporarily failed upload of 01au10ae.9840.12337.12.10.70_0_0: connect() failed
30/01/2011 23:49:36 SETI@home Backing off 24 min 36 sec on upload of 01au10ae.9840.12337.12.10.70_0_0


Cricket Average bits out has dropped in the last hour, and results received is looking a bit low on server status page.

Kevin




Kevin


ID: 1072498 · Report as offensive
W5DMG - Dave

Send message
Joined: 19 May 99
Posts: 155
Credit: 33,162,251
RAC: 0
United States
Message 1072505 - Posted: 31 Jan 2011, 0:25:54 UTC - in response to Message 1072498.  
Last modified: 31 Jan 2011, 0:27:21 UTC

Yeah I seem to be having the same problem.
At 1st I thought it was my problem, Boinc popped up with a network communication error. Telling me that I needed to check my internet connection.

ID: 1072505 · Report as offensive
Profile Bill Walker
Avatar

Send message
Joined: 4 Sep 99
Posts: 3868
Credit: 2,697,159
RAC: 4
Canada
Message 1072522 - Posted: 31 Jan 2011, 1:06:18 UTC

Its dead Jim.



ID: 1072522 · Report as offensive
Profile [B^S] madmac
Volunteer tester
Avatar

Send message
Joined: 9 Feb 04
Posts: 1175
Credit: 4,754,897
RAC: 0
United Kingdom
Message 1072634 - Posted: 31 Jan 2011, 8:55:33 UTC

I have got upload problems since 7:00 UTC this morning yet server page says it is ok


ID: 1072634 · Report as offensive
Profile Wiggo "Socialist"
Avatar

Send message
Joined: 24 Jan 00
Posts: 10531
Credit: 135,371,007
RAC: 39,187
Australia
Message 1072642 - Posted: 31 Jan 2011, 9:21:11 UTC - in response to Message 1072634.  

I have got upload problems since 7:00 UTC this morning yet server page says it is ok

The server status page is not infallible as the Cricket graph, http://setiathome.berkeley.edu/forum_reply.php?thread=62926&post=1072634#input, shows but I'm sure that the guys will get right onto it first thing Monday morning (in about 7hrs or so). ;)

Cheers.

ID: 1072642 · Report as offensive
Richard HaselgroveProject Donor
Volunteer tester

Send message
Joined: 4 Jul 99
Posts: 11140
Credit: 83,753,850
RAC: 46,090
United Kingdom
Message 1072650 - Posted: 31 Jan 2011, 10:30:29 UTC - in response to Message 1072642.  

I have got upload problems since 7:00 UTC this morning yet server page says it is ok

The server status page is not infallible as the Cricket graph, http://setiathome.berkeley.edu/forum_reply.php?thread=62926&post=1072634#input, shows but I'm sure that the guys will get right onto it first thing Monday morning (in about 7hrs or so). ;)

Cheers.

You might have meant to link cricket. That's looking as if somebody kicked something in the early hours of the morning - possibly to the benefit of the AP boyz and gurlz. My MB uploads are still backed up, stopping further work fetch.

ID: 1072650 · Report as offensive
Profile Wiggo "Socialist"
Avatar

Send message
Joined: 24 Jan 00
Posts: 10531
Credit: 135,371,007
RAC: 39,187
Australia
Message 1072653 - Posted: 31 Jan 2011, 10:44:42 UTC - in response to Message 1072650.  

I have got upload problems since 7:00 UTC this morning yet server page says it is ok

The server status page is not infallible as the Cricket graph, http://setiathome.berkeley.edu/forum_reply.php?thread=62926&post=1072634#input, shows but I'm sure that the guys will get right onto it first thing Monday morning (in about 7hrs or so). ;)

Cheers.

You might have meant to link cricket. That's looking as if somebody kicked something in the early hours of the morning - possibly to the benefit of the AP boyz and gurlz. My MB uploads are still backed up, stopping further work fetch.

Yes I did. LOL

I'm not sure how I did that, thanks.

Cheers.

ID: 1072653 · Report as offensive
Profile [B^S] madmac
Volunteer tester
Avatar

Send message
Joined: 9 Feb 04
Posts: 1175
Credit: 4,754,897
RAC: 0
United Kingdom
Message 1072659 - Posted: 31 Jan 2011, 11:17:41 UTC - in response to Message 1072634.  

downloads ok it is just uploads, now have some waiting


ID: 1072659 · Report as offensive
Profile ccappel
Avatar

Send message
Joined: 27 Jan 00
Posts: 362
Credit: 1,516,412
RAC: 0
United States
Message 1072682 - Posted: 31 Jan 2011, 13:55:12 UTC

I sure hope uploads get fixed today...I have a couple WUs due tomorrow waiting to upload...


"Life is a tragedy for those who feel, and a comedy for those who think."

"I never get into an argument that I cannot win."

ID: 1072682 · Report as offensive
1 · 2 · 3 · 4 . . . 11 · Next

Message boards : Number crunching : Panic Mode On (43) Server problems


 
©2016 University of California
 
SETI@home and Astropulse are funded by grants from the National Science Foundation, NASA, and donations from SETI@home volunteers. AstroPulse is funded in part by the NSF through grant AST-0307956.