Posts by Floyd


log in
1) Message boards : Number crunching : 1- time out / 1 Compute error and 1 Sucess validated ? (Message 1383923)
Posted 394 days ago by Profile Floyd
In this message, Eric reported he was running a script to clean up some v6 validation problems. Might be what happened here.


Ok , I read some of that ... Just seems to Be a waste of the data , That might be the one that has a msg from our nearest neighbors out there.

Oh well, just be another 2000 years before we get another msg... LOL
2) Message boards : Number crunching : 1- time out / 1 Compute error and 1 Sucess validated ? (Message 1383817)
Posted 395 days ago by Profile Floyd
Somebody please check this one out...

http://setiathome.berkeley.edu/workunit.php?wuid=1226433063


Name

01mr13ad.15077.4975.206158430217.10.248_1
Workunit 1226433063
Created 25 Apr 2013, 12:30:10 UTC
Sent 25 Apr 2013, 16:24:22 UTC
Received 26 Apr 2013, 16:46:52 UTC
Server state Over
Outcome Success
Client state Compute error
Exit status 1 (0x1) Unknown error number
Computer ID 6850282
Report deadline 18 Jun 2013, 20:27:48 UTC
Run time 11.20
CPU time 10.89
Validate state Valid
Credit 38.58
Application version SETI@home Enhanced

v6.10 (cuda_fermi)

Stderr output
<core_client_version>7.0.42</core_client_version>
<![CDATA[
<message>
Incorrect function. (0x1) - exit code 1 (0x1)
</message>
<stderr_txt>
setiathome_CUDA: Found 1 CUDA device(s):
Device 1 : GeForce GTX 660 Ti
totalGlobalMem = -2147483648
sharedMemPerBlock = 49152
regsPerBlock = 65536
warpSize = 32
memPitch = 2147483647
maxThreadsPerBlock = 1024
clockRate = 980000
totalConstMem = 65536
major = 3
minor = 0
textureAlignment = 512
deviceOverlap = 1
multiProcessorCount = 7
setiathome_CUDA: CUDA Device 1 specified, checking...
Device 1: GeForce GTX 660 Ti is okay
SETI@home using CUDA accelerated device GeForce GTX 660 Ti
setiathome_enhanced 6.09 Visual Studio/Microsoft C++
libboinc: 6.3.22

Work Unit Info:
...............
WU true angle range is : 0.408704
Optimal function choices:
-----------------------------------------------------
name
-----------------------------------------------------
v_BaseLineSmooth (no other)
v_GetPowerSpectrum 0.00010 0.00000
v_ChirpData 0.00603 0.00000
v_Transpose4 0.00176 0.00000
FPU opt folding 0.00280 0.00000
CUFFT error in file 'd:/Projects/SETI/seti_boinc/client/cuda/cudaAcc_fft.cu' in line 62.

</stderr_txt>
]]>


===============================

Name

01mr13ad.15077.4975.206158430217.10.248_0
Workunit 1226433063
Created 25 Apr 2013, 12:30:10 UTC
Sent 25 Apr 2013, 16:24:09 UTC
Received 25 Apr 2013, 22:44:18 UTC
Server state Over
Outcome Success
Client state Done
Exit status 0 (0x0)
Computer ID 6908477
Report deadline 18 Jun 2013, 20:27:35 UTC
Run time 14,033.92
CPU time 13,992.17
Validate state Valid
Credit 38.58
Application version SETI@home Enhanced
Anonymous platform (CPU)


Stderr output
<core_client_version>7.0.64</core_client_version>
<![CDATA[
<stderr_txt>
Windows optimized S@H Enhanced application by Alex Kan
Version info: v8b2-SSE3x (AMD/Intel, Core 2-optimized v8-nographics) V5.13 by Alex Kan
SSE3x Win32 Build 386 , Ported by : Jason G, Raistmer, JDWhale

CPUID: Intel(R) Pentium(R) D CPU 2.80GHz
Speed: 2 x 2793 MHz
Cache: L1=64K L2=1024K
Features: MMX SSE SSE2 SSE3

Work Unit Info:
...............
Credit multiplier is : 2.85
WU true angle range is : 0.408704

Flopcounter: 32788375085645.453000

Spike count: 2
Pulse count: 0
Triplet count: 0
Gaussian count: 0
called boinc_finish
boinc_exit(): requesting safe worker shutdown ->
boinc_exit(): received safe worker shutdown acknowledge ->

</stderr_txt>
]]>
3) Message boards : Number crunching : Lunatics screwed me - or I screwed it up - HELP (Message 1379955)
Posted 406 days ago by Profile Floyd
LOL.
The good thing is with all us old farts around, there's usually SOMEBODY that remembers how to fix things....


YES , And Thanks to all the Older people that is willing to share their experience and know how with the rest of us that , maybe ( most of the time for me anyway ) feel dumber than DIRT...

I do actually have a few skills , LOL , Just nothing that will do me any good in this field...

So Again , Kudos to all of you for all your patience and help from ( I hope ) all of us who need it so very much , so often . !!!
4) Message boards : Number crunching : BRAVO ! ! AUTHOR! AUTHOR!! (Message 1379950)
Posted 406 days ago by Profile Floyd
Thank you guys! You are making very good progress and making it easier and better for me. I appreciate all the hard work and candles burned at both ends and weekends foregone and dinners eaten cold and T.V. not-watched and spouses unseen and home repairs unmade and ashtrays un-emptied and caffeine consumed and ethanol unconsumed. I appreciate your time and your energy, your passion for this work, and the financial sacrifices I'm sure you have made for the project's sake.

Thank you. Thank you. Thank you.

I wish I could give you a standing ovation that you could see.

+1

We all could only say thanks to the Lunatic Team for their excelent job. <Aplause>

+1 too...


+1 ALSO !
5) Message boards : Number crunching : Lunatics screwed me - or I screwed it up - HELP (Message 1379946)
Posted 406 days ago by Profile Floyd
Hey , Think how we , ( that didn't have any exp to draw on to start with ) feel when we have no Idea what we're doing most of the time anyway...
Multiply what you feel , by some large number and then think about how we feel almost all the time... LOL... ;-}
6) Message boards : Number crunching : Unable to upload tasks (Message 1379474)
Posted 407 days ago by Profile Floyd
The Internet connection must have been too bad to do anything , I got them to do a service call , and it is working for now , not sure how long it will work. !
Here is the cc_config file I placed in the Boinc Data Dir.

<cc_config>
<log_flags>
<app_msg_receive>0</app_msg_receive>
<app_msg_send>0</app_msg_send>
<benchmark_debug>0</benchmark_debug>
<checkpoint_debug>0</checkpoint_debug>
<coproc_debug>0</coproc_debug>
<cpu_sched>0</cpu_sched>
<cpu_sched_debug>0</cpu_sched_debug>
<cpu_sched_status>0|1</cpu_sched_status>
<dcf_debug>0</dcf_debug>
<debt_debug>0</debt_debug>
<disk_usage_debug>0</disk_usage_debug>
<file_xfer>1</file_xfer>
<file_xfer_debug>1</file_xfer_debug>
<guirpc_debug>0</guirpc_debug>
<gui_rpc_debug>0</gui_rpc_debug> (As per 6.11+)
<http_debug>0</http_debug>
<http_xfer_debug>0</http_xfer_debug>
<notice_debug>0</notice_debug>
<mem_usage_debug>0</mem_usage_debug>
<network_status_debug>0</network_status_debug>
<poll_debug>0</poll_debug>
<priority_debug>0</priority_debug>
<proxy_debug>0</proxy_debug>
<rr_simulation>0</rr_simulation>
<sched_ops>0</sched_ops>
<sched_op_debug>0</sched_op_debug>
<scrsave_debug>0</scrsave_debug>
<slot_debug>0</slot_debug>
<state_debug>0</state_debug>
<statefile_debug>0</statefile_debug>
<suspend_debug>0</suspend_debug>
<std_debug>0</std_debug>
<task>0</task>
<task_debug>0</task_debug>
<time_debug>0</time_debug>
<trickle_debug>0</trickle_debug>
<unparsed_xml>0</unparsed_xml>
<work_fetch_debug>0</work_fetch_debug>
</log_flags>
<options>
</options>
</cc_config>


Here is the event log when I restarted Boinc:

6/10/2013 1:14:33 PM | | Starting BOINC client version 7.0.64 for windows_x86_64
6/10/2013 1:14:33 PM | | log flags: file_xfer, file_xfer_debug
6/10/2013 1:14:33 PM | | Libraries: libcurl/7.25.0 OpenSSL/1.0.1 zlib/1.2.6
6/10/2013 1:14:33 PM | | Data directory: C:\ProgramData\BOINC
6/10/2013 1:14:33 PM | | Running under account Floyds
6/10/2013 1:14:33 PM | | Processor: 4 AuthenticAMD AMD Phenom(tm) II X4 925 Processor [Family 16 Model 4 Stepping 3]
6/10/2013 1:14:33 PM | | Processor features: fpu vme de pse tsc msr pae mce cx8 apic sep mtrr pge mca cmov pat pse36 clflush mmx fxsr sse sse2 htt pni cx16 popcnt syscall nx lm svm sse4a osvw ibs skinit wdt page1gb rdtscp 3dnowext 3dnow
6/10/2013 1:14:33 PM | | OS: Microsoft Windows 7: Professional x64 Edition, Service Pack 1, (06.01.7601.00)
6/10/2013 1:14:33 PM | | Memory: 3.92 GB physical, 10.75 GB virtual
6/10/2013 1:14:33 PM | | Disk: 1.36 TB total, 430.63 GB free
6/10/2013 1:14:33 PM | | Local time is UTC -5 hours
6/10/2013 1:14:33 PM | | CUDA: NVIDIA GPU 0: GeForce GTX 460 SE (driver version 314.22, CUDA version 5.0, compute capability 2.1, 1024MB, 951MB available, 829 GFLOPS peak)
6/10/2013 1:14:33 PM | | OpenCL: NVIDIA GPU 0: GeForce GTX 460 SE (driver version 314.22, device version OpenCL 1.1 CUDA, 1024MB, 951MB available, 829 GFLOPS peak)
6/10/2013 1:14:33 PM | SETI@home | Found app_info.xml; using anonymous platform
6/10/2013 1:14:33 PM | SETI@home | Found app_config.xml
6/10/2013 1:14:33 PM | SETI@home | URL http://setiathome.berkeley.edu/; Computer ID 5953062; resource share 100
6/10/2013 1:14:33 PM | SETI@home | General prefs: from SETI@home (last modified 17-May-2013 09:48:48)
6/10/2013 1:14:33 PM | SETI@home | Computer location: work
6/10/2013 1:14:33 PM | | General prefs: using separate prefs for work
6/10/2013 1:14:33 PM | | Reading preferences override file
6/10/2013 1:14:33 PM | | Preferences:
6/10/2013 1:14:33 PM | | max memory usage when active: 2005.78MB
6/10/2013 1:14:33 PM | | max memory usage when idle: 3610.40MB
6/10/2013 1:14:33 PM | | max disk usage: 10.00GB
6/10/2013 1:14:33 PM | | (to change preferences, visit a project web site or select Preferences in the Manager)
6/10/2013 1:14:33 PM | | Not using a proxy

Is there anything else that needs to be put as 1 in the cc_config.xml file ?
7) Message boards : Number crunching : Unable to upload tasks (Message 1378981)
Posted 408 days ago by Profile Floyd
Would it hurt to take this cc_config file and just change all the ( >0|1< ) sections to ( >1< ) ?

<cc_config>
<log_flags>
<app_msg_receive>0|1</app_msg_receive>
<app_msg_send>0|1</app_msg_send>
<benchmark_debug>0|1</benchmark_debug>
<checkpoint_debug>0|1</checkpoint_debug>
<coproc_debug>0|1</coproc_debug>
<cpu_sched>0|1</cpu_sched>
<cpu_sched_debug>0|1</cpu_sched_debug>
<cpu_sched_status>0|1</cpu_sched_status>
<dcf_debug>0|1</dcf_debug>
<debt_debug>0|1</debt_debug>
<disk_usage_debug>0|1</disk_usage_debug>
<file_xfer>0|1</file_xfer>
<file_xfer_debug>1</file_xfer_debug>
<guirpc_debug>0|1</guirpc_debug>
<gui_rpc_debug>0|1</gui_rpc_debug> (As per 6.11+)
<http_debug>0|1</http_debug>
<http_xfer_debug>0|1</http_xfer_debug>
<notice_debug>0|1</notice_debug>
<mem_usage_debug>0|1</mem_usage_debug>
<network_status_debug>0|1</network_status_debug>
<poll_debug>0|1</poll_debug>
<priority_debug>0|1</priority_debug>
<proxy_debug>0|1</proxy_debug>
<rr_simulation>0|1</rr_simulation>
<sched_ops>0|1</sched_ops>
<sched_op_debug>0|1</sched_op_debug>
<scrsave_debug>0|1</scrsave_debug>
<slot_debug>0|1</slot_debug>
<state_debug>0|1</state_debug>
<statefile_debug>0|</statefile_debug>
<suspend_debug>0|1</suspend_debug>
<std_debug>0|1</std_debug>
<task>0|1</task>
<task_debug>0|1</task_debug>
<time_debug>0|1</time_debug>
<trickle_debug>0|1</trickle_debug>
<unparsed_xml>0|1</unparsed_xml>
<work_fetch_debug>0|1</work_fetch_debug>
</log_flags>
<options>
</options>
</cc_config>
8) Message boards : Number crunching : Unable to upload tasks (Message 1378971)
Posted 408 days ago by Profile Floyd
Try <file_xfer_debug>1</file_xfer_debug> in the flags section of cc_config.xml to see if it provides more info.


Where would that XML file be ?
Boinc folder or projects folder ?
I found this in the Boinc FAQ Service link you posted , Just like it is , would it work ?

<cc_config>
<log_flags>
<app_msg_receive>0|1</app_msg_receive>
<app_msg_send>0|1</app_msg_send>
<benchmark_debug>0|1</benchmark_debug>
<checkpoint_debug>0|1</checkpoint_debug>
<coproc_debug>0|1</coproc_debug>
<cpu_sched>0|1</cpu_sched>
<cpu_sched_debug>0|1</cpu_sched_debug>
<cpu_sched_status>0|1</cpu_sched_status>
<dcf_debug>0|1</dcf_debug>
<debt_debug>0|1</debt_debug>
<disk_usage_debug>0|1</disk_usage_debug>
<file_xfer>0|1</file_xfer>
<file_xfer_debug>0|1</file_xfer_debug>
<guirpc_debug>0|1</guirpc_debug>
<gui_rpc_debug>0|1</gui_rpc_debug> (As per 6.11+)
<http_debug>0|1</http_debug>
<http_xfer_debug>0|1</http_xfer_debug>
<notice_debug>0|1</notice_debug>
<mem_usage_debug>0|1</mem_usage_debug>
<network_status_debug>0|1</network_status_debug>
<poll_debug>0|1</poll_debug>
<priority_debug>0|1</priority_debug>
<proxy_debug>0|1</proxy_debug>
<rr_simulation>0|1</rr_simulation>
<sched_ops>0|1</sched_ops>
<sched_op_debug>0|1</sched_op_debug>
<scrsave_debug>0|1</scrsave_debug>
<slot_debug>0|1</slot_debug>
<state_debug>0|1</state_debug>
<statefile_debug>0|</statefile_debug>
<suspend_debug>0|1</suspend_debug>
<std_debug>0|1</std_debug>
<task>0|1</task>
<task_debug>0|1</task_debug>
<time_debug>0|1</time_debug>
<trickle_debug>0|1</trickle_debug>
<unparsed_xml>0|1</unparsed_xml>
<work_fetch_debug>0|1</work_fetch_debug>
</log_flags>
<options>
</options>
</cc_config>
9) Message boards : Number crunching : Unable to upload tasks (Message 1378825)
Posted 408 days ago by Profile Floyd
I have Wild blue Sat internet , that is having some problems with intermittent connections ( effects of opening web pages is BAD )

If you've re-booted the PC & Modem, and are having issues with your ISP, i'd go with the upload problem being a result of the ISP issues.


I am looking into that with the ISP tech people also.
They say that they are showing a good signal / connection from my modem to them.
That is why I posted a excerpt from the event log also on an earlier post here.
BUT , I am still having a running discussion with them about the situation also.
They are supposed to run some more in-depth tests on their end and get back to me on it.
This is happening on all the PC's ...
I even took the router out of the circuit and went straight from the modem to my main PC and still have same problem . Ran antivirus , Spybot S&D , and did a network diagnostic test... no help...

I will check back tomorrow if the internet is still working enough to do that.
10) Message boards : Number crunching : Unable to upload tasks (Message 1378803)
Posted 408 days ago by Profile Floyd
I have no clue.

I'd reset the router, shut-down and restart the computer, and if that didn't work, I'd go get a tall refreshing glass of something caustic and I'd pour it into the computer, then, if anything was still moving I'd kick it, and maybe take it outside and shoot it right between the DIMMS.

At some point, you just gotta.

Whew... I'm glad that's over.

Now, what were you saying? Oh yeah, it uploads the whole file, says it uploaded the whole file, and then tells you that it's going to retry uploading the whole file?

I think what I'd do is reach deep inside the case and yank every wire I could get my hands on so hard that I'd either dislocate my shoulder or end-up throwing the entire computer completely across the room. Then I'd run across the room grabbing for any heavy object I could reach, and I'd pound and pound and pound it until it was completely unrecognizable as a computer, then I'd take it out into the driveway and run over it with the car.

...but maybe that's just me.


Well... LOL... as tempting as that is ... I wouldn't be able to replace it for a VERY Loooong time , so I am holding in all that and hoping to fix it... LOL
11) Message boards : Number crunching : Unable to upload tasks (Message 1378796)
Posted 408 days ago by Profile Floyd

Have you tried re-booting the PC and the modem?
No problems with uploads, downloads or Scheduler requests here.


Yes all the above many times ...
I have killed all power and done cold boot on everything also...
12) Message boards : Number crunching : Unable to upload tasks (Message 1378783)
Posted 409 days ago by Profile Floyd
For some reason I can't seem to get tasks uploaded , I have been having some internet problems lately and I just figured that was the problem .
But...
Since I can post here and open account page and computers page , Leads me to wonder what is wrong ... !
Anybody have any suggestions ?
I have Wild blue Sat internet , that is having some problems with intermittent connections ( effects of opening web pages is BAD ) But all the Uploads get to 100 % and go to retry in ? time... I have obnly been able to get 5 WU's uploaded in several hours of hitting retry .


You've checked the Proxy settings, I'm guessing?



Not using proxy , never had to before .
Here is some info from event Log:


6/9/2013 12:24:24 AM | SETI@home | Temporarily failed upload of 08ja12ag.22248.40599.9.12.205_0_0: transient HTTP error
6/9/2013 12:24:24 AM | SETI@home | Backing off 4 hr 48 min 30 sec on upload of 08ja12ag.22248.40599.9.12.205_0_0
6/9/2013 12:24:24 AM | SETI@home | Started upload of 08ja12ag.22248.40599.9.12.227_0_0
6/9/2013 12:24:42 AM | SETI@home | Temporarily failed upload of 08ja12ag.22248.40599.9.12.191_0_0: transient HTTP error
6/9/2013 12:24:42 AM | SETI@home | Backing off 2 hr 14 min 12 sec on upload of 08ja12ag.22248.40599.9.12.191_0_0
6/9/2013 12:24:45 AM | | Project communication failed: attempting access to reference site
6/9/2013 12:24:54 AM | | Internet access OK - project servers may be temporarily down.
6/9/2013 12:25:08 AM | SETI@home | Started upload of 06ja12ae.28956.218353.14.12.12_1_0
6/9/2013 12:26:19 AM | SETI@home | Temporarily failed upload of 06ja12ae.28956.218353.14.12.12_1_0: transient HTTP error
6/9/2013 12:26:19 AM | SETI@home | Backing off 4 hr 16 min 40 sec on upload of 06ja12ae.28956.218353.14.12.12_1_0
6/9/2013 12:26:19 AM | SETI@home | Started upload of 08ja12ag.22248.40599.9.12.191_0_0
6/9/2013 12:26:21 AM | | Project communication failed: attempting access to reference site
6/9/2013 12:26:42 AM | | BOINC can't access Internet - check network connection or proxy configuration.
6/9/2013 12:26:42 AM | SETI@home | Temporarily failed upload of 08ja12ag.22248.40599.9.12.191_0_0: transient HTTP error
6/9/2013 12:26:42 AM | SETI@home | Backing off 3 hr 11 min 24 sec on upload of 08ja12ag.22248.40599.9.12.191_0_0
6/9/2013 12:26:42 AM | SETI@home | Started upload of 08ja12ag.22248.40599.9.12.142_1_0
6/9/2013 12:27:18 AM | SETI@home | Temporarily failed upload of 08ja12ag.22248.40599.9.12.227_0_0: transient HTTP error
6/9/2013 12:27:18 AM | SETI@home | Backing off 1 hr 45 min 19 sec on upload of 08ja12ag.22248.40599.9.12.227_0_0
6/9/2013 12:27:28 AM | | Project communication failed: attempting access to reference site
6/9/2013 12:27:34 AM | | Internet access OK - project servers may be temporarily down.
6/9/2013 12:28:09 AM | SETI@home | Started upload of 06ja12ae.28956.218353.14.12.12_1_0
6/9/2013 12:30:14 AM | SETI@home | Temporarily failed upload of 08ja12ag.22248.40599.9.12.142_1_0: transient HTTP error
6/9/2013 12:30:14 AM | SETI@home | Backing off 3 hr 50 min 19 sec on upload of 08ja12ag.22248.40599.9.12.142_1_0
6/9/2013 12:30:14 AM | SETI@home | Started upload of 14ja12ad.19779.46160.7.12.135_1_0
6/9/2013 12:30:15 AM | | Project communication failed: attempting access to reference site
6/9/2013 12:30:18 AM | | Internet access OK - project servers may be temporarily down.
13) Message boards : Number crunching : Unable to upload tasks (Message 1378777)
Posted 409 days ago by Profile Floyd
For some reason I can't seem to get tasks uploaded , I have been having some internet problems lately and I just figured that was the problem .
But...
Since I can post here and open account page and computers page , Leads me to wonder what is wrong ... !
Anybody have any suggestions ?
I have Wild blue Sat internet , that is having some problems with intermittent connections ( effects of opening web pages is BAD ) But all the Uploads get to 100 % and go to retry in ? time... I have obnly been able to get 5 WU's uploaded in several hours of hitting retry .
14) Message boards : Number crunching : What has your RAC done......since..... (Message 1376102)
Posted 414 days ago by Profile Floyd
Bernie

Based on Boinc Stats, your credits were sitting around 55k-58k per day. Since migrating to v7, credits for work done yesterday dropped to 41.4k for the day, more than a 25% reduction compared to previous history.




But my position has risen, so it is an across the board thing. Also my number 3 cruncher has had no GPU tasks since Friday due to me making a mistake in the app_info.

I crunch SETI for science not numbers, the only thing I use credit for is to see how my machines preform against each other, not anyone else.

If you don't like what is happening I suggest you e-mail D Anderson or Eric and complain.

Whatever happens even if they stopped giving out credit tomorrow and just recorded the number of WU's completed, would make no difference to me, been here almost since the start.

The only thing that matters is that we are doing valid work for the project, hopefully V7 will ensure we are!


+1 ... If I was in to this just for the stats , I would QUIT in embarrassment at how pitiful I am doing... ROFLMHO
15) Message boards : Number crunching : Lunatics Windows Installer v0.41 Release Notes (Message 1376060)
Posted 414 days ago by Profile Floyd
Ok , I got 6 wu's with LONNNNG estimated run times , That was expected , I checked the event log and found these errors showing up , I Guess the files will be downloaded as needed ?

6/3/2013 11:52:22 AM | | File projects/setiathome.berkeley.edu/setiathome_7.00_windows_intelx86__cuda42.exe not found
6/3/2013 11:52:22 AM | | File projects/setiathome.berkeley.edu/setiathome_7.00_windows_intelx86.exe not found
6/3/2013 11:52:22 AM | | File projects/setiathome.berkeley.edu/setigraphics_7.00_windows_intelx86.exe not found
6/3/2013 11:52:22 AM | | File projects/setiathome.berkeley.edu/libfftw3f-3-3_upx.dll not found
6/3/2013 11:52:22 AM | | File projects/setiathome.berkeley.edu/setiathome_7.00_windows_intelx86__cuda50.exe not found
6/3/2013 11:52:22 AM | | File projects/setiathome.berkeley.edu/cudart32_50_35.dll not found
6/3/2013 11:52:22 AM | | File projects/setiathome.berkeley.edu/cufft32_50_35.dll not found
6/3/2013 11:52:22 AM | | File projects/setiathome.berkeley.edu/setiathome_7.00_windows_intelx86__cuda32.exe not found
6/3/2013 11:52:22 AM | | File projects/setiathome.berkeley.edu/cudart32_32_16.dll not found
6/3/2013 11:52:22 AM | | File projects/setiathome.berkeley.edu/cufft32_32_16.dll not found
6/3/2013 11:52:22 AM | | File projects/setiathome.berkeley.edu/astropulse_6.04_windows_intelx86__opencl_nvidia_100.exe not found
6/3/2013 11:52:22 AM | | File projects/setiathome.berkeley.edu/AstroPulse_Kernels_r1316.cl not found

Not sure what happened there. Please:

Shut down BOINC
Re-run the installer - make sure you've chosen the right one (32-bit or 64-bit) to match the version of BOINC you're running.
Re-start BOINC
Post the first 30-40 lines from your event log.


I suspended , shut down Boinc and re-booted the pc , The log shows normal now.
All that is gone, Log looks good...
16) Message boards : Number crunching : Lunatics Windows Installer v0.41 Release Notes (Message 1376017)
Posted 414 days ago by Profile Floyd
Ok , I got 6 wu's with LONNNNG estimated run times , That was expected , I checked the event log and found these errors showing up , I Guess the files will be downloaded as needed ?

6/3/2013 11:52:22 AM | | File projects/setiathome.berkeley.edu/setiathome_7.00_windows_intelx86__cuda42.exe not found
6/3/2013 11:52:22 AM | | File projects/setiathome.berkeley.edu/setiathome_7.00_windows_intelx86.exe not found
6/3/2013 11:52:22 AM | | File projects/setiathome.berkeley.edu/setigraphics_7.00_windows_intelx86.exe not found
6/3/2013 11:52:22 AM | | File projects/setiathome.berkeley.edu/libfftw3f-3-3_upx.dll not found
6/3/2013 11:52:22 AM | | File projects/setiathome.berkeley.edu/setiathome_7.00_windows_intelx86__cuda50.exe not found
6/3/2013 11:52:22 AM | | File projects/setiathome.berkeley.edu/cudart32_50_35.dll not found
6/3/2013 11:52:22 AM | | File projects/setiathome.berkeley.edu/cufft32_50_35.dll not found
6/3/2013 11:52:22 AM | | File projects/setiathome.berkeley.edu/setiathome_7.00_windows_intelx86__cuda32.exe not found
6/3/2013 11:52:22 AM | | File projects/setiathome.berkeley.edu/cudart32_32_16.dll not found
6/3/2013 11:52:22 AM | | File projects/setiathome.berkeley.edu/cufft32_32_16.dll not found
6/3/2013 11:52:22 AM | | File projects/setiathome.berkeley.edu/astropulse_6.04_windows_intelx86__opencl_nvidia_100.exe not found
6/3/2013 11:52:22 AM | | File projects/setiathome.berkeley.edu/AstroPulse_Kernels_r1316.cl not found
17) Message boards : Number crunching : Lunatics Windows Installer v0.41 Release Notes (Message 1375986)
Posted 414 days ago by Profile Floyd
Ok
I have it installed on my win 7 64bit machine , Have 1 question...
The app_config.xml file that I put in earlier , to run 2 GPU WU's at a time , Is it ok to disable that by changing name to " app_configOLD.xml "
Or should I just leave it as it is ?
18) Message boards : Number crunching : What has your RAC done......since..... (Message 1375597)
Posted 415 days ago by Profile Floyd
Mine has taken a dive. My question is though where is the best place to find out about optimizing a GPU. I have an Nvidia GTX550Ti. It only does one work unit at a time. I am running a quad core with 3 cores on Seti and the GPU. Any help greatly appreciated. Thx.


Here is a app_config.xml file to put into your project dir.

<app_config>
<app>
<name>setiathome_v7</name>
<gpu_versions>
<gpu_usage>0.5</gpu_usage>
<cpu_usage>.04</cpu_usage>
</gpu_versions>
</app>
</app_config>

It will run 2 GPU WU's at a time , if you want to run 3 , just change the 0.5 to a 0.33 and save.

Copy the above and save it in notepad as " all files " , name it app_config.xml
19) Message boards : Number crunching : What has your RAC done......since..... (Message 1375586)
Posted 415 days ago by Profile Floyd
6/2/2013 2:57:29 PM | SETI@home | Found app_config.xml
6/2/2013 2:57:29 PM | SETI@home | app setiathome_enhanced not found in app_config.xml
6/2/2013 2:57:29 PM | SETI@home | app astropulse_v6 not found in app_config.xml

Maybe this is because I had unchecked V6 and Ap's ?
If you haven't run those since you reset the project to go to v7. the aps are not present and it's just saying I don't see that app. Could just ignore or remove those sections until you need them.


Boinc has sent me 1 AP V 604

6/2/2013 3:38:27 PM | SETI@home | Started download of astropulse_6.04_windows_intelx86__opencl_nvidia_100.exe

Do I need to install something before that starts crunching ?
20) Message boards : Number crunching : What has your RAC done......since..... (Message 1375561)
Posted 415 days ago by Profile Floyd
It might change if you stop boinc and restart it. Mine said it was using 1 gpu for each task before i restarted boinc


Hey , That worked , using 0.06 cpu per gpu now...
although this was about the 3rd time I restarted boinc , to get it to do that... LOL

6/2/2013 2:57:29 PM | SETI@home | Found app_config.xml
6/2/2013 2:57:29 PM | SETI@home | app setiathome_enhanced not found in app_config.xml
6/2/2013 2:57:29 PM | SETI@home | app astropulse_v6 not found in app_config.xml

Maybe this is because I had unchecked V6 and Ap's ?


Next 20

Copyright © 2014 University of California