Setting up a Xeon W3565 @3.2GHz


log in

Advanced search

Questions and Answers : Windows : Setting up a Xeon W3565 @3.2GHz

1 · 2 · Next
Author Message
Profile Tom Miller
Volunteer tester
Avatar
Send message
Joined: 28 Nov 02
Posts: 160
Credit: 1,923,216
RAC: 9,907
United States
Message 1535985 - Posted: 4 Jul 2014, 15:55:35 UTC
Last modified: 4 Jul 2014, 15:55:55 UTC

Due to assorted "opps" issues I have some un-processed work units on two different boxes.

Could someone point me to a url that will describe how I get my Seti client to recognize, process and report this back? I am pretty sure they haven't expired so basically I think Seti is reporting them as "abandoned".

I am assuming if push comes to shove I just delete them and go on.

Thanks,
Tom

Profile Tom Miller
Volunteer tester
Avatar
Send message
Joined: 28 Nov 02
Posts: 160
Credit: 1,923,216
RAC: 9,907
United States
Message 1535992 - Posted: 4 Jul 2014, 16:31:03 UTC

This system crashed a day after I got it. I had to re-install OS and Seti. It has a Nvidia Quadro FX1800 video card.

When I first got it, it cheerfully downloaded Seti wu's along with the "other" projects. After it crashed it now only downloads cuda work units that it cheerfully runs.

I have run with (8 cpus) and without hyperthreading (4 cpus). I have turn with/without Intel turbo/Intel extended turbo.

And I am still getting no regular Seti workunits. I have a second (older) unit that is currently munching its way through regular seti workunits.

So I assume I have something setup wrong? Or the fact I "lost/abandoned" seti work units is making it leery of sending me any more?
--------------------------------------------------------------------------
The 2nd question is what should I be running? Hyperthread yes/no? Intel Turbo yes/no Intel turbo extended yes/no (and anything else you can think of).
----------------------------------------------------------------------
The 3rd question has two parts.
Given a Nvidia Quadro FX 1800 card, is there anyway to get more processing done on it?

I looked at the cuda config sample files and just applied all those to it. Waiting to see what happens.
-----------------------------------------------------------
The 2nd part of the third question is this. I just ran across a "PowerColor AX7850 2GBD5-DHEV2 Radeon HD 7850 2GB 256-Bit GDDR5 PCI Express 2.1 CrossFireX Support Video Card" for about $120 at NewEgg. It looks like a very good way to increase my work unit processing. I don't really have any other reason to buy it. yes/no?

rob smithProject donor
Volunteer tester
Send message
Joined: 7 Mar 03
Posts: 8395
Credit: 56,761,372
RAC: 78,115
United Kingdom
Message 1535995 - Posted: 4 Jul 2014, 16:36:21 UTC

BOINC is generally pretty robust, and can cope well with this sort of thing, but it does sometimes have problems, more so if you try to sort things out yourself.

Have they reached their "expiry date"? If so, just abandon the tasks, they will have already been assigned to someone else

If they are still in life, then, assuming the PCs are still running let BOINC do its thing, and it will do a pretty good job of running as many as it can.
____________
Bob Smith
Member of Seti PIPPS (Pluto is a Planet Protest Society)
Somewhere in the (un)known Universe?

rob smithProject donor
Volunteer tester
Send message
Joined: 7 Mar 03
Posts: 8395
Credit: 56,761,372
RAC: 78,115
United Kingdom
Message 1536000 - Posted: 4 Jul 2014, 16:43:38 UTC

It can take a few hours for a computer to be properly detected by the servers.
____________
Bob Smith
Member of Seti PIPPS (Pluto is a Planet Protest Society)
Somewhere in the (un)known Universe?

Profile Tom Miller
Volunteer tester
Avatar
Send message
Joined: 28 Nov 02
Posts: 160
Credit: 1,923,216
RAC: 9,907
United States
Message 1536048 - Posted: 4 Jul 2014, 17:55:00 UTC - in response to Message 1536000.

I had to un-install Bionic/Seti on one pc, so I copied all the work units out of the sub directory and put them someplace else, then copied them back in.

On the 2nd computer I had to re-install the OS and then Bionic/Seti. I made of copy of the previous work units out of the "windows.old" folder.

So in both cases do I simply copy the work unit files (and lots of stuff that seem to not be applications/dll's or text files) back into the project sub-directory and it will take care of processing it?

Thanks,
Tom
____________
Chat and Huge files board at: http://www.ChatNFiles.com

rob smithProject donor
Volunteer tester
Send message
Joined: 7 Mar 03
Posts: 8395
Credit: 56,761,372
RAC: 78,115
United Kingdom
Message 1536085 - Posted: 4 Jul 2014, 19:43:31 UTC

Looking at data for your four PCs I would say that all the tasks you carefully set to one side can be disposed of as there are:
a) not very many of them
or
b) have already been reported as "abandoned"

As to why your xenon based system isn't getting CPU tasks - good question, but the answer may be that somehow or other this PC has been marked for "GPU only" processing in one of the sets of options.
____________
Bob Smith
Member of Seti PIPPS (Pluto is a Planet Protest Society)
Somewhere in the (un)known Universe?

Profile Tom Miller
Volunteer tester
Avatar
Send message
Joined: 28 Nov 02
Posts: 160
Credit: 1,923,216
RAC: 9,907
United States
Message 1536090 - Posted: 4 Jul 2014, 19:55:05 UTC - in response to Message 1536085.

Thank you. I will seek and destroy the files so they stop cluttering up things.


Now for at least one "harder question". I just realized that I had a GeForce 8500GT with 512 Megs of memory in a system I was getting ready to give away. And remembered it was, at least at one time, running AstroPulse.

So I have moved that one over to the Xeon. The Xeon now has two Nividia related GPUs. The Quadro and the GeForce. Since the GeForce doesn't have a monitor attached, I am wondering how to get Bonic/Seti to recognize that it is present?

The other question is "where" I would find a setting that says "don't send one of my Pc's any regular Seti Work Units."

If you can point me to a relevant thread that would be fine...

Thank you,

Tom
____________
Chat and Huge files board at: http://www.ChatNFiles.com

Profile ZalsterProject donor
Volunteer tester
Avatar
Send message
Joined: 27 May 99
Posts: 594
Credit: 33,239,754
RAC: 122,779
United States
Message 1536106 - Posted: 4 Jul 2014, 20:27:01 UTC - in response to Message 1536090.
Last modified: 4 Jul 2014, 20:29:43 UTC

You are probably going to need to write a cc_config.xml for it to use both the GPUs if seti doesn't start to use them both. You don't need to have the second GPU connected to anything, seti should automatically detect it as long as it has the right drivers. Did you remember to add the drivers after you add it? Don't let Microsoft download them, you should manually download them yourself to make sure you get the correct version. Whenever I add a new driver I do a clean install (my preference) Normally, Seti will use the faster of the GPUs and ignore the slower. Here's what mine looks like. Use Notepad to write it, then make sure to save it as .xml Place it in the Boinc folder, not the setiathome folder.

<cc_config>
<options>
<use_all_gpus>1</use_all_gpus>
</options>
</cc_config>


To tell seti that you only want astropulses, go to your account page. In the middle of the page there is seti@home Preferences, click on that. New window, pick which ever preferences you normally use and in the "run only the selected applications" section and unclick seti@home enhanced, seti@home. In the section below that where it says "If no work for selected applications is available, accept work from other applications?" change that to No. Beware, Astropulses are not always available, so by doing this, you may have several days where you may not get any work units. Hope this helps

Zalster

Profile Tom Miller
Volunteer tester
Avatar
Send message
Joined: 28 Nov 02
Posts: 160
Credit: 1,923,216
RAC: 9,907
United States
Message 1536109 - Posted: 4 Jul 2014, 20:30:38 UTC - in response to Message 1536106.

Thank you.

Will add that and "pray" (eg. wait a while).

:)

Tom
____________
Chat and Huge files board at: http://www.ChatNFiles.com

Profile Tom Miller
Volunteer tester
Avatar
Send message
Joined: 28 Nov 02
Posts: 160
Credit: 1,923,216
RAC: 9,907
United States
Message 1536126 - Posted: 4 Jul 2014, 20:49:24 UTC - in response to Message 1536109.

Well that is certainly odd. I now have 2 gpu's running. Originally I had 1 gpu running and 8 cpus running a non-seti project. Now I have 2 gpu's running and 6 cpus running a non-seti project (the same one). The work unit of the non-seti project now say "waiting to run".

A lot of the discussion I have seen seems to think that part of a single cpu should be able to handle all the gpu's needs. So I wonder what I have fowled up now?

Tom
____________
Chat and Huge files board at: http://www.ChatNFiles.com

Profile Tom Miller
Volunteer tester
Avatar
Send message
Joined: 28 Nov 02
Posts: 160
Credit: 1,923,216
RAC: 9,907
United States
Message 1536137 - Posted: 4 Jul 2014, 21:03:14 UTC - in response to Message 1536126.

For while there I thought this file when put in the project folder was changing it from 6 cpus running with 2 waiting to 7 running with 1 waiting.

app_config.xml

<app_config>
<app>
<name>astropulse_v6</name>
<gpu_versions>
<gpu_usage>.5</gpu_usage>
<cpu_usage>.5</cpu_usage>
</gpu_versions>
</app>
<app>
<name>setiathome_v7</name>
<gpu_versions>
<gpu_usage>0.5</gpu_usage>
<cpu_usage>0.5</cpu_usage>
</gpu_versions>
</app_config>

But when I removed it, read the config again, the 7/1 went away to 6/2 but when I replaced it again. It remained 6/2. I don't know...
____________
Chat and Huge files board at: http://www.ChatNFiles.com

Profile ZalsterProject donor
Volunteer tester
Avatar
Send message
Joined: 27 May 99
Posts: 594
Credit: 33,239,754
RAC: 122,779
United States
Message 1536155 - Posted: 4 Jul 2014, 21:36:49 UTC - in response to Message 1536137.
Last modified: 4 Jul 2014, 21:40:17 UTC

Are you completely shutting down Boinc and restarting the computer when you did the modifications or only stopping Boinc and making the changes? If you aren't completely shutting down then sometimes the initial reading of the configs is still held in the memory. Anytime I do mod, I completely reboot the computer to make sure there is nothing lingering.

with that modification you have there, you should be running 6 on the Chip and 4 running (2 on each GPU)

The waiting to run only appears when you originally had all the cores on your chip crunching and no GPU work going, so it was utilizing all of the cores. Once you started up the GPU, any work being done on that core was placed on hold (waiting to run) as that core now was supplementing your GPUs. Once one of the other cores finishes it's work unit, it will pick up on that "waiting to run" work unit left off. Most work units say Ready to Start until they begin. Waiting to run show if it had started then stopped for some reason.

In short, it's doing what you asked it to do. How many work units are actually being analyzed right now? By my count you should have 10 actively being processed.


Zalster

Profile Tom Miller
Volunteer tester
Avatar
Send message
Joined: 28 Nov 02
Posts: 160
Credit: 1,923,216
RAC: 9,907
United States
Message 1536217 - Posted: 4 Jul 2014, 23:21:02 UTC - in response to Message 1536155.

There is going to be a delay. I managed to provide myself with an example of "ham handedness" and deleted almost everything in the Seti project folder.

Before I did that I did compile the following results.

"Naked" eg: without cc_config.xml and app_info.xml as displayed above. Did a reboot and got.

Results: 8 non-Seti tasks and 1 gpu task running.

Added: cc_config.xml (with contents above in thread). Then did a cold boot.

Results: 8 non-Seti tasks and 2 gpu tasks running. (one for each video card).

Then in the process of copying in the app_info.xml file I somehow managed to delete the contents of the seti project file.

I am currently resetting Seti and running a scheduler update. So far, apparently there aren't any data... I don't have a backup of the last day or so. So I don't think there is any other way to recover.

Which still leaves me with the OTHER question. Given that I am down to 2 machines (and it would be nice if I could delete the others from the page) why is the Xeon (gc-worksta-04) not getting any standard Seti work units. But GC-WRKATHM-01 is?
The only difference I can see is the wrkathm machine is only setup for seti wheras the Xeon has 2 other projects.

Hopefully once I have Seti downloaded/installed again I will be able to try the last step of the original test which is to see if I ended up with 6 cpu's tasks running and 4 gpu tasks running.

Tom
____________
Chat and Huge files board at: http://www.ChatNFiles.com

Profile Tom Miller
Volunteer tester
Avatar
Send message
Joined: 28 Nov 02
Posts: 160
Credit: 1,923,216
RAC: 9,907
United States
Message 1536220 - Posted: 4 Jul 2014, 23:31:00 UTC - in response to Message 1536217.

I just removed the project and signed up again. Prior to this, with both .XML files in place it was running 8 non-Seti tasks.

The Seti project sent down all the files plus two cuda files. Those files appear to be excuting on one gpu (first is listing a gpu, the one right below it is also executing but has a blank for where it is executing.

Yes, I have 6 non-Seti tasks executing plus 2 "waiting to run".

Based on this evidence I would say the guy who said I would end up with 6 cpus and 4 gpus running was right!

So I am left with 2 questions. Is there a way to setup things so none of the cpus have to wait? While running more than 1 task per gpu?

The 2nd question is the same one. Why am I not getting any ordinary Seti work units on this machine but getting them on my other box?

Happy 4th of July. And thanks for the help you have already provided me with!

Tom
____________
Chat and Huge files board at: http://www.ChatNFiles.com

Profile ZalsterProject donor
Volunteer tester
Avatar
Send message
Joined: 27 May 99
Posts: 594
Credit: 33,239,754
RAC: 122,779
United States
Message 1536221 - Posted: 4 Jul 2014, 23:33:54 UTC - in response to Message 1536217.

Have you made the changes to the preferences on your account page? I thought you only wanted APs? you can set up different preferences for the 2 machines by giving them 2 different locations.

Zalster

Profile Tom Miller
Volunteer tester
Avatar
Send message
Joined: 28 Nov 02
Posts: 160
Credit: 1,923,216
RAC: 9,907
United States
Message 1536224 - Posted: 4 Jul 2014, 23:37:13 UTC - in response to Message 1536220.

Hmmm, so far it is running 2 on one gpu and 1 on the other. Plus running 7 cpus with 1 waiting to run...

Hmmm...

Tom
____________
Chat and Huge files board at: http://www.ChatNFiles.com

Profile ZalsterProject donor
Volunteer tester
Avatar
Send message
Joined: 27 May 99
Posts: 594
Credit: 33,239,754
RAC: 122,779
United States
Message 1536236 - Posted: 4 Jul 2014, 23:59:37 UTC - in response to Message 1536224.

I think the other item to consider is you are running 2 different projects. Seti and a non-seti, each requesting resources and placing different priorities on your computer. So I can't be sure how it is going to affect your computer. If you were only doing Seti, then yes, it would be more straight forward but with 2 different projects, it's hard to say what it is going to do. I know, Boinc say that it is a share resource of your computer, but honestly..Some of the other projects assign a higher priority to theirs so it will be done quicker. Something to think about.

Zalster

Profile Tom Miller
Volunteer tester
Avatar
Send message
Joined: 28 Nov 02
Posts: 160
Credit: 1,923,216
RAC: 9,907
United States
Message 1536295 - Posted: 5 Jul 2014, 4:02:21 UTC - in response to Message 1536236.

I have the 2nd project set to not request. Once it winds all the way down I am going to un-install it and see.

Got any reliable info why/how the cpu/gpu parameters interact in app_info.xml?

In the future... :)

Thanks,
Tom
____________
Chat and Huge files board at: http://www.ChatNFiles.com

Profile Tom Miller
Volunteer tester
Avatar
Send message
Joined: 28 Nov 02
Posts: 160
Credit: 1,923,216
RAC: 9,907
United States
Message 1536300 - Posted: 5 Jul 2014, 4:35:13 UTC

Well, the entire seti project just got deleted again. This time I caught it on the log. It is claiming the app_config.xml file had a syntax error. And then it cheerfully deleted everything.... apparently.

Huh?

Just backed up everything. Then re-installed the app_config.xml file and got this error message when I re-started Bonic.
-------------------------------
7/4/2014 11:30:27 PM | | Starting BOINC client version 7.2.42 for windows_x86_64
7/4/2014 11:30:27 PM | | log flags: file_xfer, sched_ops, task
7/4/2014 11:30:27 PM | | Libraries: libcurl/7.25.0 OpenSSL/1.0.1 zlib/1.2.6
7/4/2014 11:30:27 PM | | Data directory: C:\ProgramData\BOINC
7/4/2014 11:30:27 PM | | Running under account Professor
7/4/2014 11:30:27 PM | | CUDA: NVIDIA GPU 0: Quadro FX 1800 (driver version 337.88, CUDA version 6.0, compute capability 1.1, 768MB, 673MB available, 264 GFLOPS peak)
7/4/2014 11:30:27 PM | | CUDA: NVIDIA GPU 1: GeForce 8500 GT (driver version 337.88, CUDA version 6.0, compute capability 1.1, 512MB, 474MB available, 44 GFLOPS peak)
7/4/2014 11:30:27 PM | | OpenCL: NVIDIA GPU 0: Quadro FX 1800 (driver version 337.88, device version OpenCL 1.0 CUDA, 768MB, 673MB available, 264 GFLOPS peak)
7/4/2014 11:30:27 PM | | OpenCL: NVIDIA GPU 1: GeForce 8500 GT (driver version 337.88, device version OpenCL 1.0 CUDA, 512MB, 474MB available, 44 GFLOPS peak)
7/4/2014 11:30:27 PM | SETI@home | Found app_info.xml; using anonymous platform
7/4/2014 11:30:27 PM | SETI@home | Syntax error in app_info.xml
7/4/2014 11:30:27 PM | SETI@home | [error] No application found for task: windows_intelx86 700 ; discarding
7/4/2014 11:30:27 PM | SETI@home | [error] No application found for task: windows_intelx86 700 cuda23; discarding
7/4/2014 11:30:27 PM | SETI@home | [error] No application found for task: windows_intelx86 700 cuda32; discarding
7/4/2014 11:30:27 PM | SETI@home | [error] No application found for task: windows_intelx86 700 cuda32; discarding
7/4/2014 11:30:27 PM | SETI@home | [error] No application found for task: windows_intelx86 700 cuda32; discarding
7/4/2014 11:30:27 PM | SETI@home | [error] No application found for task: windows_intelx86 700 cuda32; discarding
7/4/2014 11:30:27 PM | SETI@home | [error] No application found for task: windows_intelx86 700 cuda32; discarding
7/4/2014 11:30:27 PM | SETI@home | [error] No application found for task: windows_intelx86 700 cuda32; discarding
7/4/2014 11:30:27 PM | SETI@home | [error] No application found for task: windows_intelx86 700 cuda32; discarding
7/4/2014 11:30:27 PM | SETI@home | [error] No application found for task: windows_intelx86 700 cuda32; discarding
7/4/2014 11:30:27 PM | SETI@home | [error] No application found for task: windows_intelx86 700 cuda32; discarding
7/4/2014 11:30:27 PM | SETI@home | [error] No application found for task: windows_intelx86 700 cuda32; discarding
7/4/2014 11:30:27 PM | SETI@home | [error] No application found for task: windows_intelx86 700 cuda32; discarding
7/4/2014 11:30:27 PM | SETI@home | [error] No application found for task: windows_intelx86 700 cuda32; discarding
7/4/2014 11:30:27 PM | SETI@home | [error] No application found for task: windows_intelx86 700 cuda32; discarding
7/4/2014 11:30:27 PM | SETI@home | [error] No application found for task: windows_intelx86 700 cuda32; discarding
7/4/2014 11:30:27 PM | SETI@home | [error] No application found for task: windows_intelx86 700 cuda32; discarding
7/4/2014 11:30:27 PM | SETI@home | [error] No application found for task: windows_intelx86 700 cuda32; discarding
7/4/2014 11:30:27 PM | SETI@home | [error] No application found for task: windows_intelx86 700 cuda32; discarding
7/4/2014 11:30:27 PM | SETI@home | [error] No application found for task: windows_intelx86 700 cuda32; discarding
7/4/2014 11:30:27 PM | SETI@home | [error] State file error: result 10ja09ab.29963.2935.438086664201.12.217_0 not found for task
7/4/2014 11:30:27 PM | SETI@home | [error] State file error: result 10ja09ab.29963.2935.438086664201.12.223_0 not found for task
7/4/2014 11:30:27 PM | SETI@home | [error] State file error: result 26mr08ab.15773.16841.438086664195.12.160_2 not found for task
7/4/2014 11:30:27 PM | | Host name: GC-WRKSTA-04
7/4/2014 11:30:27 PM | | Processor: 8 GenuineIntel Intel(R) Xeon(R) CPU W3565 @ 3.20GHz [Family 6 Model 26 Stepping 5]
7/4/2014 11:30:27 PM | | Processor features: fpu vme de pse tsc msr pae mce cx8 apic sep mtrr pge mca cmov pat pse36 clflush dts acpi mmx fxsr sse sse2 ss htt tm pni ssse3 cx16 sse4_1 sse4_2 popcnt syscall nx lm vmx tm2 dca pbe
7/4/2014 11:30:27 PM | | OS: Microsoft Windows 7: Professional x64 Edition, Service Pack 1, (06.01.7601.00)
7/4/2014 11:30:27 PM | | Memory: 7.98 GB physical, 15.97 GB virtual
7/4/2014 11:30:27 PM | | Disk: 929.51 GB total, 880.85 GB free
7/4/2014 11:30:27 PM | | Local time is UTC -5 hours
7/4/2014 11:30:27 PM | | Config: use all coprocessors
7/4/2014 11:30:27 PM | MindModeling@Beta | URL http://mindmodeling.org/; Computer ID 54768; resource share 100
7/4/2014 11:30:27 PM | SETI@home | URL http://setiathome.berkeley.edu/; Computer ID 7327799; resource share 100
7/4/2014 11:30:27 PM | Cosmology@Home | URL http://www.cosmologyathome.org/; Computer ID 231473; resource share 100
7/4/2014 11:30:27 PM | SETI@home | General prefs: from SETI@home (last modified 04-Jul-2014 15:44:51)
7/4/2014 11:30:27 PM | SETI@home | Computer location: home
7/4/2014 11:30:27 PM | SETI@home | General prefs: no separate prefs for home; using your defaults
7/4/2014 11:30:27 PM | | Preferences:
7/4/2014 11:30:27 PM | | max memory usage when active: 4087.61MB
7/4/2014 11:30:27 PM | | max memory usage when idle: 7357.70MB
7/4/2014 11:30:27 PM | | max disk usage: 836.56GB
7/4/2014 11:30:27 PM | | don't use GPU while active
7/4/2014 11:30:27 PM | | suspend work if non-BOINC CPU load exceeds 25%
7/4/2014 11:30:27 PM | | (to change preferences, visit a project web site or select Preferences in the Manager)
7/4/2014 11:30:27 PM | | Not using a proxy
-----------------------------------
this is the app_config.xml file.

<app_config>
<app>
<name>astropulse_v6</name>
<gpu_versions>
<gpu_usage>0.5</gpu_usage>
<cpu_usage>0.5</cpu_usage>
</gpu_versions>
</app>
<app>
<name>setiathome_v7</name>
<gpu_versions>
<gpu_usage>0.5</gpu_usage>
<cpu_usage>0.5</cpu_usage>
</gpu_versions>
</app>
</app_config>


So what am I missing? Re-copied everything in and deleted the above .xml file. Restarting from "checkpoint" ;)
____________
Chat and Huge files board at: http://www.ChatNFiles.com

Profile ZalsterProject donor
Volunteer tester
Avatar
Send message
Joined: 27 May 99
Posts: 594
Credit: 33,239,754
RAC: 122,779
United States
Message 1536306 - Posted: 5 Jul 2014, 4:48:55 UTC - in response to Message 1536300.

Well, the entire seti project just got deleted again. This time I caught it on the log. It is claiming the app_config.xml file had a syntax error. And then it cheerfully deleted everything.... apparently.

Huh?

Just backed up everything. Then re-installed the app_config.xml file and got this error message when I re-started Bonic.
-------------------------------
7/4/2014 11:30:27 PM | | Starting BOINC client version 7.2.42 for windows_x86_64
7/4/2014 11:30:27 PM | | log flags: file_xfer, sched_ops, task
7/4/2014 11:30:27 PM | | Libraries: libcurl/7.25.0 OpenSSL/1.0.1 zlib/1.2.6
7/4/2014 11:30:27 PM | | Data directory: C:\ProgramData\BOINC
7/4/2014 11:30:27 PM | | Running under account Professor
7/4/2014 11:30:27 PM | | CUDA: NVIDIA GPU 0: Quadro FX 1800 (driver version 337.88, CUDA version 6.0, compute capability 1.1, 768MB, 673MB available, 264 GFLOPS peak)
7/4/2014 11:30:27 PM | | CUDA: NVIDIA GPU 1: GeForce 8500 GT (driver version 337.88, CUDA version 6.0, compute capability 1.1, 512MB, 474MB available, 44 GFLOPS peak)
7/4/2014 11:30:27 PM | | OpenCL: NVIDIA GPU 0: Quadro FX 1800 (driver version 337.88, device version OpenCL 1.0 CUDA, 768MB, 673MB available, 264 GFLOPS peak)
7/4/2014 11:30:27 PM | | OpenCL: NVIDIA GPU 1: GeForce 8500 GT (driver version 337.88, device version OpenCL 1.0 CUDA, 512MB, 474MB available, 44 GFLOPS peak)
7/4/2014 11:30:27 PM | SETI@home | Found app_info.xml; using anonymous platform
7/4/2014 11:30:27 PM | SETI@home | Syntax error in app_info.xml
7/4/2014 11:30:27 PM | SETI@home | [error] No application found for task: windows_intelx86 700 ; discarding
7/4/2014 11:30:27 PM | SETI@home | [error] No application found for task: windows_intelx86 700 cuda23; discarding
7/4/2014 11:30:27 PM | SETI@home | [error] No application found for task: windows_intelx86 700 cuda32; discarding
7/4/2014 11:30:27 PM | SETI@home | [error] No application found for task: windows_intelx86 700 cuda32; discarding
7/4/2014 11:30:27 PM | SETI@home | [error] No application found for task: windows_intelx86 700 cuda32; discarding
7/4/2014 11:30:27 PM | SETI@home | [error] No application found for task: windows_intelx86 700 cuda32; discarding
7/4/2014 11:30:27 PM | SETI@home | [error] No application found for task: windows_intelx86 700 cuda32; discarding
7/4/2014 11:30:27 PM | SETI@home | [error] No application found for task: windows_intelx86 700 cuda32; discarding
7/4/2014 11:30:27 PM | SETI@home | [error] No application found for task: windows_intelx86 700 cuda32; discarding
7/4/2014 11:30:27 PM | SETI@home | [error] No application found for task: windows_intelx86 700 cuda32; discarding
7/4/2014 11:30:27 PM | SETI@home | [error] No application found for task: windows_intelx86 700 cuda32; discarding
7/4/2014 11:30:27 PM | SETI@home | [error] No application found for task: windows_intelx86 700 cuda32; discarding
7/4/2014 11:30:27 PM | SETI@home | [error] No application found for task: windows_intelx86 700 cuda32; discarding
7/4/2014 11:30:27 PM | SETI@home | [error] No application found for task: windows_intelx86 700 cuda32; discarding
7/4/2014 11:30:27 PM | SETI@home | [error] No application found for task: windows_intelx86 700 cuda32; discarding
7/4/2014 11:30:27 PM | SETI@home | [error] No application found for task: windows_intelx86 700 cuda32; discarding
7/4/2014 11:30:27 PM | SETI@home | [error] No application found for task: windows_intelx86 700 cuda32; discarding
7/4/2014 11:30:27 PM | SETI@home | [error] No application found for task: windows_intelx86 700 cuda32; discarding
7/4/2014 11:30:27 PM | SETI@home | [error] No application found for task: windows_intelx86 700 cuda32; discarding
7/4/2014 11:30:27 PM | SETI@home | [error] No application found for task: windows_intelx86 700 cuda32; discarding
7/4/2014 11:30:27 PM | SETI@home | [error] State file error: result 10ja09ab.29963.2935.438086664201.12.217_0 not found for task
7/4/2014 11:30:27 PM | SETI@home | [error] State file error: result 10ja09ab.29963.2935.438086664201.12.223_0 not found for task
7/4/2014 11:30:27 PM | SETI@home | [error] State file error: result 26mr08ab.15773.16841.438086664195.12.160_2 not found for task
7/4/2014 11:30:27 PM | | Host name: GC-WRKSTA-04
7/4/2014 11:30:27 PM | | Processor: 8 GenuineIntel Intel(R) Xeon(R) CPU W3565 @ 3.20GHz [Family 6 Model 26 Stepping 5]
7/4/2014 11:30:27 PM | | Processor features: fpu vme de pse tsc msr pae mce cx8 apic sep mtrr pge mca cmov pat pse36 clflush dts acpi mmx fxsr sse sse2 ss htt tm pni ssse3 cx16 sse4_1 sse4_2 popcnt syscall nx lm vmx tm2 dca pbe
7/4/2014 11:30:27 PM | | OS: Microsoft Windows 7: Professional x64 Edition, Service Pack 1, (06.01.7601.00)
7/4/2014 11:30:27 PM | | Memory: 7.98 GB physical, 15.97 GB virtual
7/4/2014 11:30:27 PM | | Disk: 929.51 GB total, 880.85 GB free
7/4/2014 11:30:27 PM | | Local time is UTC -5 hours
7/4/2014 11:30:27 PM | | Config: use all coprocessors
7/4/2014 11:30:27 PM | MindModeling@Beta | URL http://mindmodeling.org/; Computer ID 54768; resource share 100
7/4/2014 11:30:27 PM | SETI@home | URL http://setiathome.berkeley.edu/; Computer ID 7327799; resource share 100
7/4/2014 11:30:27 PM | Cosmology@Home | URL http://www.cosmologyathome.org/; Computer ID 231473; resource share 100
7/4/2014 11:30:27 PM | SETI@home | General prefs: from SETI@home (last modified 04-Jul-2014 15:44:51)
7/4/2014 11:30:27 PM | SETI@home | Computer location: home
7/4/2014 11:30:27 PM | SETI@home | General prefs: no separate prefs for home; using your defaults
7/4/2014 11:30:27 PM | | Preferences:
7/4/2014 11:30:27 PM | | max memory usage when active: 4087.61MB
7/4/2014 11:30:27 PM | | max memory usage when idle: 7357.70MB
7/4/2014 11:30:27 PM | | max disk usage: 836.56GB
7/4/2014 11:30:27 PM | | don't use GPU while active
7/4/2014 11:30:27 PM | | suspend work if non-BOINC CPU load exceeds 25%
7/4/2014 11:30:27 PM | | (to change preferences, visit a project web site or select Preferences in the Manager)
7/4/2014 11:30:27 PM | | Not using a proxy
-----------------------------------
this is the app_config.xml file.

<app_config>
<app>
<name>astropulse_v6</name>
<gpu_versions>
<gpu_usage>0.5</gpu_usage>
<cpu_usage>0.5</cpu_usage>
</gpu_versions>
</app>
<app>
<name>setiathome_v7</name>
<gpu_versions>
<gpu_usage>0.5</gpu_usage>
<cpu_usage>0.5</cpu_usage>
</gpu_versions>
</app>
</app_config>


So what am I missing? Re-copied everything in and deleted the above .xml file. Restarting from "checkpoint" ;)



That's not in the original file. Trying deleting that line

1 · 2 · Next
Post to thread

Questions and Answers : Windows : Setting up a Xeon W3565 @3.2GHz

Copyright © 2014 University of California