Granter doesn't seem to be working very well


log in

Advanced search

Questions and Answers : Windows : Granter doesn't seem to be working very well

Author Message
Phil Hood
Send message
Joined: 16 Aug 99
Posts: 6
Credit: 157,637
RAC: 0
United States
Message 2447 - Posted: 29 Jun 2004, 1:34:01 UTC

Just a quick look at the few units that have actually come back. In some case it appears to have granted the median, sometimes the low value. In one case (WU 29493) it gave the other two computers credit, but not mine...

John McLeod VII
Volunteer developer
Volunteer tester
Avatar
Send message
Joined: 15 Jul 99
Posts: 23702
Credit: 499,579
RAC: 570
United States
Message 2470 - Posted: 29 Jun 2004, 2:49:43 UTC

Yours was tagged by the validator as Invalid. This means that it did not match the other two closely enough. If you are getting alot of these, you may want to try to figure out if you have a hardware problem. For instance if you are overclocked or overheated, you could be causing this trouble. If it is just the one example, and most of your results compare OK, then it will be harder to determine what is happening.

Peter VK3ZYN
Send message
Joined: 2 Feb 00
Posts: 1
Credit: 1,826,254
RAC: 131
Australia
Message 2495 - Posted: 29 Jun 2004, 4:00:02 UTC - in response to Message 2470.

Maybe the validator should wait for three valid results before allocating credit. This would cause some delay as the work unit would have to be sent to another client.

I think this might give a fairer result.

This problem happens in Predictor as well.

Questions and Answers : Windows : Granter doesn't seem to be working very well

Copyright © 2014 University of California