GPU missing

Questions and Answers : GPU applications : GPU missing
Message board moderation

To post messages, you must log in.

AuthorMessage
Anthony Rhodes

Send message
Joined: 16 Jun 99
Posts: 2
Credit: 15,501,681
RAC: 23
United States
Message 2025650 - Posted: 31 Dec 2019, 1:40:10 UTC

I removed an ATI GPU and added 2 NVIDIA GPU cards. The NVIDIA cards seem to be recognized and functioning well. But SETI@home in the task window says that it is missing the ATI card, and is not using any of the NVIDIA cards. W\hat can I do to fix this?

As far as I know, I have removed all references to the ATI card in the windows setup....

-Tony
ID: 2025650 · Report as offensive
Ian&Steve C.
Avatar

Send message
Joined: 28 Sep 99
Posts: 4126
Credit: 1,282,604,591
RAC: 6,640
United States
Message 2025656 - Posted: 31 Dec 2019, 2:08:33 UTC - in response to Message 2025650.  
Last modified: 31 Dec 2019, 2:10:02 UTC

You have results returned today that were processed on your Nvidia GPUs. So I’m not sure what you mean when you say the GPUs aren’t doing anything. They have to be if they’ve returned work.

But my guess is that you have some tasks still assigned to ATI/AMD cards and they can’t run on anything else. (But I don’t see any ATI tasks in your list of tasks in progress).

I would set No New Tasks, put the ATI card back in, process all the WUs that need an ATI card, then swap back
Seti@Home classic workunits: 29,492 CPU time: 134,419 hours

ID: 2025656 · Report as offensive
rob smith Crowdfunding Project Donor*Special Project $75 donorSpecial Project $250 donor
Volunteer moderator
Volunteer tester

Send message
Joined: 7 Mar 03
Posts: 20316
Credit: 416,307,556
RAC: 380
United Kingdom
Message 2025688 - Posted: 31 Dec 2019, 10:37:11 UTC

There is a message from the server that says something along the lines "No AMD/ATI GPU found" - this is a strange one as it is part of the "no tasks available" set of processes.
Bob Smith
Member of Seti PIPPS (Pluto is a Planet Protest Society)
Somewhere in the (un)known Universe?
ID: 2025688 · Report as offensive
Anthony Rhodes

Send message
Joined: 16 Jun 99
Posts: 2
Credit: 15,501,681
RAC: 23
United States
Message 2025767 - Posted: 31 Dec 2019, 22:02:06 UTC - in response to Message 2025656.  
Last modified: 31 Dec 2019, 22:06:59 UTC

I cannot put the old ATI card back in. the NVIDIA cards are indeed recognized and functioning well. But the only SETI@home task listed indicates "0.0276% CPUs and ATI GPU (Missing)". And it is listed as "waiting to run". ANd it has a deadline of september 2018, which is probably AFTER I had replaced the ATI card, but I am not sure when exactly I did replace the card.

I guess I will not worry about this task and leave it there.

Is there a way to simply clear that task off the list?


AAAAHHH... I see an "Abort" option. I used it and the task has disappeared from he list. At this moment there are no SETI tasks listed.

I think that the issue is solved....

-Tony
ID: 2025767 · Report as offensive

Questions and Answers : GPU applications : GPU missing


 
©2021 University of California
 
SETI@home and Astropulse are funded by grants from the National Science Foundation, NASA, and donations from SETI@home volunteers. AstroPulse is funded in part by the NSF through grant AST-0307956.