1050 + 1060 = problem?

Message boards : Number crunching : 1050 + 1060 = problem?
Message board moderation

To post messages, you must log in.

AuthorMessage
IFRS
Volunteer tester
Avatar

Send message
Joined: 21 May 99
Posts: 1736
Credit: 259,180,056
RAC: 79
United States
Message 1992454 - Posted: 3 May 2019, 17:37:34 UTC
Last modified: 3 May 2019, 18:16:53 UTC

I have the 1060 arrived and installed today, on and old system with a 1050 on it. Both cards are listed ok, but only the 1060, the one with monitor installed, is running.
What I did wrong?
I´m running windows 7/64
ID: 1992454 · Report as offensive
Profile Ageless
Volunteer tester
Avatar

Send message
Joined: 9 Jun 99
Posts: 14867
Credit: 4,087,500
RAC: 905
Netherlands
Message 1992468 - Posted: 3 May 2019, 19:18:51 UTC - in response to Message 1992454.  

You'll need a cc_config.xml file with the <use_all_gpus> switch enabled. See my post in this thread for how to do so.
Jord

According to Giorgo of the Ancient Astronaut Theorists I do not help with tech questions via private message. He's right: please use the forums for that.
ID: 1992468 · Report as offensive
IFRS
Volunteer tester
Avatar

Send message
Joined: 21 May 99
Posts: 1736
Credit: 259,180,056
RAC: 79
United States
Message 1992470 - Posted: 3 May 2019, 19:26:56 UTC - in response to Message 1992468.  

You'll need a cc_config.xml file with the <use_all_gpus> switch enabled. See my post in this thread for how to do so.


Ty!
That did the trick
ID: 1992470 · Report as offensive

Message boards : Number crunching : 1050 + 1060 = problem?


 
©2019 University of California
 
SETI@home and Astropulse are funded by grants from the National Science Foundation, NASA, and donations from SETI@home volunteers. AstroPulse is funded in part by the NSF through grant AST-0307956.