AMD FirePro V7900, GPU "missing"

Questions and Answers : GPU applications : AMD FirePro V7900, GPU "missing"
Message board moderation

To post messages, you must log in.

AuthorMessage
Profile Joshua Nicoll
Avatar

Send message
Joined: 23 Apr 16
Posts: 15
Credit: 5,096,963
RAC: 618
Ireland
Message 1862413 - Posted: 19 Apr 2017, 22:24:15 UTC

Hello,
I tried a couple of things, namely reinstalling drivers (I have yet to use DDU, however, I am about to do that after posting this while waiting for replies to this) resetting the BIOS and making the card the primary (and now only) display adaptor, but it doesn't seem to work. I also noticed I couldn't open the FirePro Control Centre, so it might be a driver issue but I'm not too sure. I googled through other missing GPU posts, but couldn't find a solution from them (if DDU doesn't work I guess I'll have to uninstall and reinstall BOINC) I set this PC up just yesterday so I doubt it could have broken so fast but windows was being a little buggy with me until today.

There is a screenshot of some info relating to, again I'm not 100% what happened as I'm much more into hardware than software. I checked the PC in my list and it was still listed as having it as a co-processor, I also left the link to the details page for the server
https://drive.google.com/open?id=0B5g2zvlBjjyYbUdoZ1NLVFBXblk
https://setiathome.berkeley.edu/show_host_detail.php?hostid=8248334
ID: 1862413 · Report as offensive

Questions and Answers : GPU applications : AMD FirePro V7900, GPU "missing"


 
©2017 University of California
 
SETI@home and Astropulse are funded by grants from the National Science Foundation, NASA, and donations from SETI@home volunteers. AstroPulse is funded in part by the NSF through grant AST-0307956.