Panic Mode On (61) Server problems?

Message boards : Number crunching : Panic Mode On (61) Server problems?
Message board moderation

To post messages, you must log in.

1 · 2 · 3 · 4 . . . 12 · Next

AuthorMessage
Profile arkayn
Volunteer tester
Avatar

Send message
Joined: 14 May 99
Posts: 4438
Credit: 55,006,323
RAC: 0
United States
Message 1171073 - Posted: 14 Nov 2011, 23:05:31 UTC

I have a full GPU cache on both machines now.

ID: 1171073 · Report as offensive
.clair.

Send message
Joined: 4 Nov 04
Posts: 1300
Credit: 55,390,408
RAC: 69
United Kingdom
Message 1171081 - Posted: 15 Nov 2011, 1:03:46 UTC - in response to Message 1171073.  

I have a full GPU cache on both machines now.


Ooop`s,
Duz that mean the when the servers go off later today they will stay off for a week.
Time for a cup of instant panic.
Who`s on kettle duty :¬)
ID: 1171081 · Report as offensive
Profile arkayn
Volunteer tester
Avatar

Send message
Joined: 14 May 99
Posts: 4438
Credit: 55,006,323
RAC: 0
United States
Message 1171084 - Posted: 15 Nov 2011, 1:13:43 UTC

I am using the proxy connection though.

ID: 1171084 · Report as offensive
Profile zoom3+1=4
Volunteer tester
Avatar

Send message
Joined: 30 Nov 03
Posts: 64051
Credit: 55,293,173
RAC: 49
United States
Message 1171091 - Posted: 15 Nov 2011, 1:48:57 UTC - in response to Message 1171084.  

I am using the proxy connection though.

I tried that, My PC kept nagging Me about It after a bit, so I unchecked the proxy and went back to the standard way in. I've got a few that should last Me a day or so.
The T1 Trust, PRR T1 Class 4-4-4-4 #5550, 1 of America's First HST's
ID: 1171091 · Report as offensive
Profile Wiggo
Avatar

Send message
Joined: 24 Jan 00
Posts: 21429
Credit: 261,360,520
RAC: 489
Australia
Message 1171109 - Posted: 15 Nov 2011, 4:15:33 UTC - in response to Message 1171084.  

I am using the proxy connection though.

I was to on both my Win7 rigs but on my much slower POS Vista setup (E630 CD w/ 9800GTX+) it never needed it.

I switched my Win7 32-bit (Q6600 w/ dual 9800GT's) setup back this morning and it has been fine for the last 10hrs but my Win7 64-bit setup (2500K w/ dual 9800GT's) required me to go back to a proxy this afternoon to get a better connection again.

Cheers.
ID: 1171109 · Report as offensive
Terror Australis
Volunteer tester

Send message
Joined: 14 Feb 04
Posts: 1817
Credit: 262,693,308
RAC: 44
Australia
Message 1171111 - Posted: 15 Nov 2011, 4:33:14 UTC

Still having problems here on the direct path (see my last post in the "More HE Problems" thread).

It appears that one of the download servers could be non compus mentus. Would appreciate it if a few more people could do some pings/trace routes to the servers and post the results in that thread.

T.A.
ID: 1171111 · Report as offensive
Profile arkayn
Volunteer tester
Avatar

Send message
Joined: 14 May 99
Posts: 4438
Credit: 55,006,323
RAC: 0
United States
Message 1171119 - Posted: 15 Nov 2011, 5:09:34 UTC

Looks like .18 is down for the count again.

ID: 1171119 · Report as offensive
Profile Belthazor
Volunteer tester
Avatar

Send message
Joined: 6 Apr 00
Posts: 219
Credit: 10,373,795
RAC: 13
Russia
Message 1171124 - Posted: 15 Nov 2011, 5:17:35 UTC - in response to Message 1171081.  


Duz that mean the when the servers go off later today they will stay off for a week.


Have I lost something? Why they'll off for a week?

ID: 1171124 · Report as offensive
Terror Australis
Volunteer tester

Send message
Joined: 14 Feb 04
Posts: 1817
Credit: 262,693,308
RAC: 44
Australia
Message 1171127 - Posted: 15 Nov 2011, 5:52:31 UTC - in response to Message 1171124.  


Duz that mean the when the servers go off later today they will stay off for a week.


Have I lost something? Why they'll off for a week?

Clive was being humourous and ironic. Meaning that if the servers have been up long enough for users to get a full cache they are likely to fail for a long enough period for that cache to run out (Call it Pommy pessimism) :-)

T.A.
ID: 1171127 · Report as offensive
Profile Dimly Lit Lightbulb 😀
Volunteer tester
Avatar

Send message
Joined: 30 Aug 08
Posts: 15399
Credit: 7,423,413
RAC: 1
United Kingdom
Message 1171197 - Posted: 15 Nov 2011, 16:36:50 UTC - in response to Message 1171124.  


Duz that mean the when the servers go off later today they will stay off for a week.


Have I lost something? Why they'll off for a week?

The good ship Seti won't sink, she's made of iron :)
ID: 1171197 · Report as offensive
__W__
Avatar

Send message
Joined: 28 Mar 09
Posts: 116
Credit: 5,943,642
RAC: 0
Germany
Message 1171200 - Posted: 15 Nov 2011, 16:54:09 UTC - in response to Message 1171197.  

The good ship Seti won't sink, she's made of iron :)

That's what the Titanic said to this: -.-. --.- -..

__W__

_______________________________________________________________________________
ID: 1171200 · Report as offensive
Grumpy Swede
Volunteer tester
Avatar

Send message
Joined: 1 Nov 08
Posts: 8553
Credit: 49,849,242
RAC: 65
Sweden
Message 1171207 - Posted: 15 Nov 2011, 21:53:16 UTC
Last modified: 15 Nov 2011, 21:53:44 UTC

We're back, kind of, and we will reach some kind of normal operation just one hour before the next outage. Nothing new there, just as things starts working, it's time for another scheduled outage.
ID: 1171207 · Report as offensive
Blake Bonkofsky
Volunteer tester
Avatar

Send message
Joined: 29 Dec 99
Posts: 617
Credit: 46,383,149
RAC: 0
United States
Message 1171219 - Posted: 15 Nov 2011, 22:23:41 UTC - in response to Message 1171207.  
Last modified: 15 Nov 2011, 22:24:16 UTC

Looks like the scheduler is still down. I can ping/tracert it just fine, but no response from the server. The Cricket graph hasn't jumped yet either :(
ID: 1171219 · Report as offensive
Profile Khangollo
Avatar

Send message
Joined: 1 Aug 00
Posts: 245
Credit: 36,410,524
RAC: 0
Slovenia
Message 1171300 - Posted: 16 Nov 2011, 2:05:25 UTC

Dead in the water.
Looks like something went bad today.
Oh well, I'll have to return to s@h some other time, then. :/
ID: 1171300 · Report as offensive
Wembley
Volunteer tester
Avatar

Send message
Joined: 16 Sep 09
Posts: 429
Credit: 1,844,293
RAC: 0
United States
Message 1171315 - Posted: 16 Nov 2011, 3:12:40 UTC

Headline News! This Just In!

2011-11-15 10:11:23 PM | SETI@home | Server can't open database

ID: 1171315 · Report as offensive
Profile zoom3+1=4
Volunteer tester
Avatar

Send message
Joined: 30 Nov 03
Posts: 64051
Credit: 55,293,173
RAC: 49
United States
Message 1171320 - Posted: 16 Nov 2011, 3:41:05 UTC
Last modified: 16 Nov 2011, 3:42:32 UTC

Yep, Dead alright, Someone call the Doctor...

I can upload, just no reporting or downloading...
The T1 Trust, PRR T1 Class 4-4-4-4 #5550, 1 of America's First HST's
ID: 1171320 · Report as offensive
Grant (SSSF)
Volunteer tester

Send message
Joined: 19 Aug 99
Posts: 13166
Credit: 208,696,464
RAC: 304
Australia
Message 1171340 - Posted: 16 Nov 2011, 6:33:01 UTC - in response to Message 1171320.  


Server staus page is showing all green for MB, yet there is no outbound network traffic, and no response from the Scheduler.
Grant
Darwin NT
ID: 1171340 · Report as offensive
Profile S@NL Etienne Dokkum
Volunteer tester
Avatar

Send message
Joined: 11 Jun 99
Posts: 212
Credit: 43,822,095
RAC: 0
Netherlands
Message 1171341 - Posted: 16 Nov 2011, 6:38:50 UTC

Totally agree... Server is dead and buried. Guess the guys have to dig the server up tonight (CET) and do some voodoo magic to bring it back like to life (sort of)
ID: 1171341 · Report as offensive
Kevin Olley

Send message
Joined: 3 Aug 99
Posts: 906
Credit: 261,085,289
RAC: 572
United Kingdom
Message 1171342 - Posted: 16 Nov 2011, 6:56:45 UTC

Sorry, but I have to disagree.

One of my machines has been in contact with the server.

It did not report any tasks but it obtained an AP WU on 16 Nov 2011 | 1:06:13 UTC.

I cannot call up the Tasks page on my main machine but the others are available after a short delay.

So it looks as if the server is on a go slow and most requests are timing out before it can reply.



Kevin


ID: 1171342 · Report as offensive
Cosmic_Ocean
Avatar

Send message
Joined: 23 Dec 00
Posts: 3027
Credit: 13,516,867
RAC: 13
United States
Message 1171343 - Posted: 16 Nov 2011, 7:00:28 UTC

There's definitely some kind of database issue. Two hours ago, I pulled up the homepage and got a mysql error about too many database connections. Hit refresh and page loaded fine. Tried pulling up the forums and got the "this feature down for maintenance, try again later" page. Refresh on that a few times did not bring the forums up.

I think the database is a little mad right now. Was it some new changes for the limits to get removed that hosed it all up, or what?
Linux laptop:
record uptime: 1511d 20h 19m (ended due to the power brick giving-up)
ID: 1171343 · Report as offensive
1 · 2 · 3 · 4 . . . 12 · Next

Message boards : Number crunching : Panic Mode On (61) Server problems?


 
©2021 University of California
 
SETI@home and Astropulse are funded by grants from the National Science Foundation, NASA, and donations from SETI@home volunteers. AstroPulse is funded in part by the NSF through grant AST-0307956.