Posts by Peter Cook


log in
21) Message boards : Number crunching : Correct Lunatic's Settings for AMD HD5450 (Message 1204729)
Posted 867 days ago by Profile Peter Cook
I guess once setup it was OK but I bet it was a pain initially to get it to work properly?
22) Message boards : Number crunching : Correct Lunatic's Settings for AMD HD5450 (Message 1204722)
Posted 867 days ago by Profile Peter Cook
Claggy

I have just noticed that you seem to be running 2 different GPU's in your system! http://setiathome.berkeley.edu/hosts_user.php?userid=35858 Do they work ok together or are you just running one unit and the other was an older card?
23) Message boards : Number crunching : Correct Lunatic's Settings for AMD HD5450 (Message 1204716)
Posted 867 days ago by Profile Peter Cook
I find it a strange one, if it continues to report successes and the other settings fail I will reset it to work in this manner.
24) Message boards : Number crunching : Correct Lunatic's Settings for AMD HD5450 (Message 1204705)
Posted 867 days ago by Profile Peter Cook
This is on my daughters PC and I have only just installed the card but it is registered there. Here is the link to here PC http://setiathome.berkeley.edu/hosts_user.php?userid=9431135
25) Message boards : Number crunching : Correct Lunatic's Settings for AMD HD5450 (Message 1204702)
Posted 867 days ago by Profile Peter Cook
If the result come back as corrupt then I will try the other settings again!
26) Message boards : Number crunching : Correct Lunatic's Settings for AMD HD5450 (Message 1204698)
Posted 867 days ago by Profile Peter Cook
I'll see what happens at the end of the work unit and see if it returns an error if it does I'll try another setting and wait!
27) Message boards : Number crunching : Correct Lunatic's Settings for AMD HD5450 (Message 1204586)
Posted 868 days ago by Profile Peter Cook
Looking through clinfo the card's work units are 128 but if I use the settings you suggest for <256 Boinc doesn't register a GPU, but using on the settings in the image works! I will leave it to run and see how it goes from here!

I would like to thank you all for your input.
28) Message boards : Number crunching : Correct Lunatic's Settings for AMD HD5450 (Message 1204536)
Posted 868 days ago by Profile Peter Cook
Great got OpenCl active now! So the last question for the HD5450 which Astropulse and Multibeam setting should I use for the Lunatics install?
29) Message boards : Number crunching : Correct Lunatic's Settings for AMD HD5450 (Message 1204527)
Posted 868 days ago by Profile Peter Cook
Thanks for the links, now the driver is sorted what about the install settings? As her PC is a core2 Duo running the HD5450 which settings should I use!
30) Message boards : Number crunching : Correct Lunatic's Settings for AMD HD5450 (Message 1204523)
Posted 868 days ago by Profile Peter Cook
Should I download this package? http://developer.amd.com/sdks/AMDAPPSDK/Pages/default.aspx
31) Message boards : Number crunching : Correct Lunatic's Settings for AMD HD5450 (Message 1204522)
Posted 868 days ago by Profile Peter Cook
Looking through the event log it does say no usable GPU's found!
32) Message boards : Number crunching : Correct Lunatic's Settings for AMD HD5450 (Message 1204521)
Posted 868 days ago by Profile Peter Cook
The HD5450 is not running on mine but my daughters! The Drivers I am running are the automatic updates selected for the card! I get no messages at all so I guess it's just the incorrect install settings plus OpenCL is not active.

The driver version is atiumdag 8.930.0.0 / win7
33) Message boards : Number crunching : Correct Lunatic's Settings for AMD HD5450 (Message 1204515)
Posted 868 days ago by Profile Peter Cook
One again thanks guys! I found the OpenGL settings and enabled triple buffering as it was not selected. Will that help in any way?

Edit, OpenCL is not active according got GPUz! How do I activate it?
34) Message boards : Number crunching : Correct Lunatic's Settings for AMD HD5450 (Message 1204512)
Posted 868 days ago by Profile Peter Cook
Thanks Mike, but as I am still a GPU noob can you tell me where to find GPUz please.
35) Message boards : Number crunching : Correct Lunatic's Settings for AMD HD5450 (Message 1204502)
Posted 868 days ago by Profile Peter Cook
Hi guys sorry to bother you again but does anyone know the correct settings for the AMD HD5450 chipset in Lunatic's 0.39 installation as when I first installed it I found it was running ok until, I restarted the PC and it has never worked since even after re-installation!

36) Message boards : Number crunching : GPU problems (Message 1202400)
Posted 874 days ago by Profile Peter Cook
THANK YOU THANK YOU THANK YOU!!! I now have a multitude of GPU work units finally!!! I downgraded to 285 Nvidia driver just to be safe! I am still using the DVI as my monitor has never been set to use suspend so that's not a problem. I can now do more work units thanks to you.

Well done sir!
37) Message boards : Number crunching : GPU problems (Message 1202395)
Posted 874 days ago by Profile Peter Cook
Ok, I have just made the mistake of letting Nvidia update my driver automatically lol I will search out the other drivers manually, I also think you may have hit the nail on the head as I have been running my monitor through DVI!! I will let you know what happens when I go back to VGA!!

Regards
38) Message boards : Number crunching : GPU problems (Message 1202378)
Posted 874 days ago by Profile Peter Cook
Thanks Claggy! I am now updating the Nvidia driver and I have already downloaded the new Lunatics app. I have the setting to use the NVidia GPU already set, so hopefully this will cure the problem! otherwise I'll be back :) Oh do you recommend also downloading the Astropulse for windows app?

Peter
39) Message boards : Number crunching : GPU problems (Message 1202375)
Posted 874 days ago by Profile Peter Cook
There has been no request to assign work and when I installed the Lunatics app I selected the enable GPU access also where would I assign the work? I will download the new Lunatics and try that to see if it cures it! Also how do I get to assign an entry on the application page as you suggest Claggy?

Sorry still a newbie at this even though I have been with SETI@home since 1999. :)

Also which version of the Astropulse app should I get? Also which Multibeam setting do you recommend for my system?
40) Message boards : Number crunching : GPU problems (Message 1202363)
Posted 874 days ago by Profile Peter Cook
I was wondering if anyone can shed some light on this problem! I have an 512mb Nvidia 9600GT OC graphics card which is CUDA rated and has previously done some crunching but now I do not seem to be getting any data processed by the GPU. I have checked my SETI@Home settings and they are all set to use the GPU all the time. I have also been through the NVidia control panel and enabled access for BOINC in every guise to have access to CUDA. I am still getting no data processed. I have re-installed BOINC in case of any errors. I am having no problems with the graphics card in any way and all games tested on it work to the highest detail I can without any slowdown or crashing.

Any ideas as I am close to binning the card for a new one! Incidentally my second PC that also runs SETI@Home has just died and gone to heaven and that was a lowly 512mb 8400GT which did use it's graphics processor!!

I am getting pretty annoyed now please help!


Previous 20 · Next 20

Copyright © 2014 University of California