Checked threads for what may be old prob Nvidia 460 'no signal'.


log in

Advanced search

Questions and Answers : GPU applications : Checked threads for what may be old prob Nvidia 460 'no signal'.

Author Message
Profile The Jones family
Send message
Joined: 17 May 99
Posts: 1
Credit: 16,049,209
RAC: 6,036
United Kingdom
Message 1383676 - Posted: 22 Jun 2013, 14:48:12 UTC

I checked some threads but can't find any leads. I have Windows 7 64 bit i7 quad core and two Nvidia 460 cards. The PC is 3yrs old in Sept. Using the cards for SETI it has never worked properly. The problem is after a short while 1- 3 mins the PC monitor displays the message "No signal". I cannot then recover the screen display. The PC had two RMA returns. I've turned the GPU option off which seems a real waste...

Any suggestions please before I take the cards out and replace...? I will check temp (again) but the display thing seems odd. The screen saver is switched to none. I've the latest drivers. There was something about an issue 18 months ago..?

Thanks
____________

Profile ignorance is no excuse
Avatar
Send message
Joined: 4 Oct 00
Posts: 9529
Credit: 44,433,321
RAC: 0
Korea, North
Message 1383828 - Posted: 23 Jun 2013, 5:14:34 UTC

start here
http://setiathome.berkeley.edu/forum_thread.php?id=72077&postid=1383417#1383417
____________
In a rich man's house there is no place to spit but his face.
Diogenes Of Sinope

End terrorism by building a school

Questions and Answers : GPU applications : Checked threads for what may be old prob Nvidia 460 'no signal'.

Copyright © 2014 University of California