Unexpected downloads


log in

Advanced search

Message boards : Number crunching : Unexpected downloads

Author Message
rob smithProject donor
Volunteer tester
Send message
Joined: 7 Mar 03
Posts: 8307
Credit: 55,229,521
RAC: 75,214
United Kingdom
Message 1368284 - Posted: 15 May 2013, 20:46:28 UTC

I've just had two files attempting to download that I didn't expect from S@H - particularly as I already have them as I've been running r1761 for some time.

15/05/2013 21:37:43 SETI@home Backing off 1 min 40 sec on download of libfftw3f-3.dll
15/05/2013 21:37:46 SETI@home Backing off 2 hr 6 min 12 sec on download of AP6_win_x86_SSE2_OpenCL_NV_r1761.exe



Both files were stalled with 0% downloaded, after some time trying.
Are we seeing an attempt at auto-update or what?

____________
Bob Smith
Member of Seti PIPPS (Pluto is a Planet Protest Society)
Somewhere in the (un)known Universe?

ClaggyProject donor
Volunteer tester
Send message
Joined: 5 Jul 99
Posts: 4067
Credit: 32,897,427
RAC: 7,597
United Kingdom
Message 1368287 - Posted: 15 May 2013, 20:54:26 UTC - in response to Message 1368284.

I've just had two files attempting to download that I didn't expect from S@H - particularly as I already have them as I've been running r1761 for some time.

15/05/2013 21:37:43 SETI@home Backing off 1 min 40 sec on download of libfftw3f-3.dll
15/05/2013 21:37:46 SETI@home Backing off 2 hr 6 min 12 sec on download of AP6_win_x86_SSE2_OpenCL_NV_r1761.exe



Both files were stalled with 0% downloaded, after some time trying.
Are we seeing an attempt at auto-update or what?

They are Lunatics supplied files, you won't be able to get them from the project, looks as if they have got lost somehow, maybe a typo in your app_info? Try dropping them back into your project directory:

AP v6 OpenCL NVIDIA for Windows

Claggy

rob smithProject donor
Volunteer tester
Send message
Joined: 7 Mar 03
Posts: 8307
Credit: 55,229,521
RAC: 75,214
United Kingdom
Message 1368351 - Posted: 16 May 2013, 5:10:20 UTC

I know they are "Lunatics" files, so wouldn't normally be coming from the project.
The files were already in the project directory there before they started to download. They hadn't made any progress overnight (now there's a surprise!) so I've abandoned them.

____________
Bob Smith
Member of Seti PIPPS (Pluto is a Planet Protest Society)
Somewhere in the (un)known Universe?

Profile WilliamProject donor
Volunteer tester
Avatar
Send message
Joined: 14 Feb 13
Posts: 1580
Credit: 9,464,330
RAC: 2,829
Message 1368401 - Posted: 16 May 2013, 9:00:52 UTC

Strange. Should it happen again, please email me your client_state.xml, so I can check the file entries.
On which boinc version was it?
boinc may sometimes lose (delete) files,but with app_info.xml it should just decide it can't run and kill the cache - not try to get them from the project. very fishy...
____________
A person who won't read has no advantage over one who can't read. (Mark Twain)

Profile James SotherdenProject donor
Avatar
Send message
Joined: 16 May 99
Posts: 8704
Credit: 33,185,626
RAC: 57,664
United States
Message 1368494 - Posted: 16 May 2013, 17:04:59 UTC
Last modified: 16 May 2013, 17:06:16 UTC

I thought that the open Cl apps for intel were downloaded from Seti.

Back when I built my I7 3770 And went online I had not insatlled my 550 Ti yet and was jusr running stock 7.0.28.

Back when I finaly insatlled my 550 Ti GPU (Late Feb I think) I was still running stock 7.0.28. But then I had files that appeared in tranfers that said open cl. They downlaoded and I was running Astropulse on my GPU.

But what im getting from reading the boards you have to download The ap and configure your ap info file. I never did that.

So how did I get to run open cl on my GPU? Or am I just missing something?
____________

Old James

Profile ignorance is no excuse
Avatar
Send message
Joined: 4 Oct 00
Posts: 9529
Credit: 44,433,274
RAC: 0
Korea, North
Message 1368528 - Posted: 16 May 2013, 17:59:16 UTC - in response to Message 1368494.

I thought that the open Cl apps for intel were downloaded from Seti.

Back when I built my I7 3770 And went online I had not insatlled my 550 Ti yet and was jusr running stock 7.0.28.

Back when I finaly insatlled my 550 Ti GPU (Late Feb I think) I was still running stock 7.0.28. But then I had files that appeared in tranfers that said open cl. They downlaoded and I was running Astropulse on my GPU.

But what im getting from reading the boards you have to download The ap and configure your ap info file. I never did that.

So how did I get to run open cl on my GPU? Or am I just missing something?

You probably received the stock GPU apps which are openCL for astropulse IIRC.

the Intel openCL doesn't have any apps at seti so you wouldn't see any downloads for it.
____________
In a rich man's house there is no place to spit but his face.
Diogenes Of Sinope

End terrorism by building a school

Profile James SotherdenProject donor
Avatar
Send message
Joined: 16 May 99
Posts: 8704
Credit: 33,185,626
RAC: 57,664
United States
Message 1368692 - Posted: 17 May 2013, 1:38:43 UTC - in response to Message 1368528.

I thought that the open Cl apps for intel were downloaded from Seti.

Back when I built my I7 3770 And went online I had not insatlled my 550 Ti yet and was jusr running stock 7.0.28.

Back when I finaly insatlled my 550 Ti GPU (Late Feb I think) I was still running stock 7.0.28. But then I had files that appeared in tranfers that said open cl. They downlaoded and I was running Astropulse on my GPU.

But what im getting from reading the boards you have to download The ap and configure your ap info file. I never did that.

So how did I get to run open cl on my GPU? Or am I just missing something?

You probably received the stock GPU apps which are openCL for astropulse IIRC.

the Intel openCL doesn't have any apps at seti so you wouldn't see any downloads for it.

Thanks skildude. That solved that.
____________

Old James

rob smithProject donor
Volunteer tester
Send message
Joined: 7 Mar 03
Posts: 8307
Credit: 55,229,521
RAC: 75,214
United Kingdom
Message 1370061 - Posted: 20 May 2013, 18:08:44 UTC

William
I've just re-booted the PC concerned, and the two files were attempting to download (but as one might expect failing) - I've sent you a copy of client_state.xml from the period while they were attempting to download. I hope it helps sort out what's going on.
____________
Bob Smith
Member of Seti PIPPS (Pluto is a Planet Protest Society)
Somewhere in the (un)known Universe?

Message boards : Number crunching : Unexpected downloads

Copyright © 2014 University of California