Anyway to see if your GPU is any good


log in

Advanced search

Questions and Answers : GPU applications : Anyway to see if your GPU is any good

Author Message
elec999
Send message
Joined: 24 Nov 02
Posts: 104
Credit: 50,715,436
RAC: 36,060
Canada
Message 1346626 - Posted: 14 Mar 2013, 18:31:45 UTC

Is there any way to see if a GPU is use for Seti. Like compare its performance.
____________

Profile ignorance is no excuse
Avatar
Send message
Joined: 4 Oct 00
Posts: 9529
Credit: 44,433,321
RAC: 0
Korea, North
Message 1346659 - Posted: 14 Mar 2013, 20:07:06 UTC - in response to Message 1346626.

Are you asking about your current GPU's or do you have one you'd like to use.

Your current GPU's are ok. the 8800 is fairly old now but can still produce. Though upgrading to a 5XX series would be beneficial
____________
In a rich man's house there is no place to spit but his face.
Diogenes Of Sinope

End terrorism by building a school

elec999
Send message
Joined: 24 Nov 02
Posts: 104
Credit: 50,715,436
RAC: 36,060
Canada
Message 1346834 - Posted: 15 Mar 2013, 14:08:49 UTC - in response to Message 1346659.
Last modified: 15 Mar 2013, 14:23:54 UTC

What you guys think of GTX 550Ti vs EVGA GeForce GTX 470 vs Zotac GTX 560 1GB OC.
Thank you
____________

Profile ignorance is no excuse
Avatar
Send message
Joined: 4 Oct 00
Posts: 9529
Credit: 44,433,321
RAC: 0
Korea, North
Message 1346859 - Posted: 15 Mar 2013, 14:56:08 UTC

the 560 should be your best bet.
____________
In a rich man's house there is no place to spit but his face.
Diogenes Of Sinope

End terrorism by building a school

donlauer
Send message
Joined: 19 Dec 00
Posts: 1
Credit: 2,428,746
RAC: 628
United States
Message 1347565 - Posted: 17 Mar 2013, 6:53:51 UTC

I replaced my Ati gpu with a GIGABYTE GT630/nvidia gt630 gpu and now all my astropulse tasks show GPU missing and dont appear to be running. What did I do wrong? What should I do to correct my problem?
____________

Profile Ageless
Avatar
Send message
Joined: 9 Jun 99
Posts: 12476
Credit: 2,696,722
RAC: 1,453
Netherlands
Message 1347600 - Posted: 17 Mar 2013, 10:12:18 UTC - in response to Message 1347565.

I replaced my Ati gpu with a GIGABYTE GT630/nvidia gt630 gpu and now all my astropulse tasks show GPU missing and dont appear to be running. What did I do wrong? What should I do to correct my problem?

a) Why are you posting that question in this thread? Does it hurt to make your own thread these days, electric shocks, or does it cost a lot?

b) You've changed hardware. Now, while the tasks themselves may not care if they go to a CPU or a GPU, the application that runs the tasks on the GPU does care whether it runs on an AMD, Nvidia or Intel GPU.

In the case of Astropulse, it can run with the 6.04 application for opencl_ati_100 or with the 6.04 application for opencl_nvidia_100. The opencl_nvidia_100 runs only on the Nvidia GPU, it does not run on the ATI/AMD GPU. Similarly the opencl_ati_100 application runs only on the ATI/AMD GPU, not on the Nvidia GPU.

So therefore the options are:
1. Run all work in cache till the end before changing the hardware. Set the project to No New Tasks to accomplish that.
2. Since the project has "resend lost work" on, it's possible that all this work gets resent, but now appointed to the other GPU, with its own application.

It seems that 2. has happened here.
____________
Jord

Fighting for the correct use of the apostrophe, together with Weird Al Yankovic

Questions and Answers : GPU applications : Anyway to see if your GPU is any good

Copyright © 2014 University of California