NVIDIA not being used? I must have missed something...


log in

Advanced search

Message boards : Number crunching : NVIDIA not being used? I must have missed something...

Author Message
Profile KWSN Ekky Ekky Ekky
Avatar
Send message
Joined: 25 May 99
Posts: 937
Credit: 19,335,124
RAC: 10,424
United Kingdom
Message 1323742 - Posted: 2 Jan 2013, 20:15:15 UTC

I just noticed that my 4 cores are chomping away on their fodder but the NVIDIA is idle. Did I do something wrong? I do have 3 AP units left to crunch...
____________

Profile Wiggo "Socialist"
Avatar
Send message
Joined: 24 Jan 00
Posts: 10145
Credit: 129,585,839
RAC: 30,152
Australia
Message 1323758 - Posted: 2 Jan 2013, 20:45:58 UTC - in response to Message 1323742.

You have not done anything wrong, you have just run out of GPU work.

What work you have left is assigned to your CPU.

Cheers.
____________

ClaggyProject Donor
Volunteer tester
Send message
Joined: 5 Jul 99
Posts: 4616
Credit: 45,896,732
RAC: 4,854
United Kingdom
Message 1323762 - Posted: 2 Jan 2013, 20:52:36 UTC - in response to Message 1323742.

The servers haven't been giving out work for the last day and a half, and have only come up in the last couple of hours:

Graphs for gigabitethernet2_3

Claggy

Profile KWSN Ekky Ekky Ekky
Avatar
Send message
Joined: 25 May 99
Posts: 937
Credit: 19,335,124
RAC: 10,424
United Kingdom
Message 1323812 - Posted: 2 Jan 2013, 21:48:44 UTC - in response to Message 1323762.

Many thanks. I just assumed that all AP units would be done by the NVIDIA. I remain as ignorant as ever :-(

____________

Message boards : Number crunching : NVIDIA not being used? I must have missed something...

Copyright © 2016 University of California