All enhanced 6.10 still erroring


log in

Advanced search

Message boards : Number crunching : All enhanced 6.10 still erroring

Author Message
Thndr
Send message
Joined: 4 Mar 02
Posts: 18
Credit: 767,713
RAC: 0
United States
Message 1305981 - Posted: 14 Nov 2012, 4:12:06 UTC

I have changed my environment as noted in the forum. Shut off gpu usage and changed power settings. I need the vid driver I am using for games... but all my 6.10's are still erroring out.
____________

Thndr
Send message
Joined: 4 Mar 02
Posts: 18
Credit: 767,713
RAC: 0
United States
Message 1305984 - Posted: 14 Nov 2012, 4:17:38 UTC - in response to Message 1305981.

I have changed my environment as noted in the forum. Shut off gpu usage and changed power settings. I need the vid driver I am using for games... but all my 6.10's are still erroring out.


Is there any way to set it so I dont receive 6.10 packets?
____________

Thndr
Send message
Joined: 4 Mar 02
Posts: 18
Credit: 767,713
RAC: 0
United States
Message 1305985 - Posted: 14 Nov 2012, 4:20:48 UTC - in response to Message 1305984.

Somehow gpu usage got turned on again??? ok, shut it off again.

____________

Profile Link
Avatar
Send message
Joined: 18 Sep 03
Posts: 828
Credit: 1,563,100
RAC: 309
Germany
Message 1306047 - Posted: 14 Nov 2012, 9:12:04 UTC - in response to Message 1305985.

In your SETI@Home Preferences set "Use NVIDIA GPU" to "no". That should stop you from getting any new GPU (nVidia) tasks.
____________
.

Message boards : Number crunching : All enhanced 6.10 still erroring

Copyright © 2014 University of California