transient HTTP error


log in

Advanced search

Message boards : Number crunching : transient HTTP error

Previous · 1 · 2
Author Message
Profile Ageless
Avatar
Send message
Joined: 9 Jun 99
Posts: 12326
Credit: 2,631,044
RAC: 1,095
Netherlands
Message 1266460 - Posted: 1 Aug 2012, 16:45:34 UTC - in response to Message 1266425.

I'm using KPN/Planet Technologies

Mijn condoleances. Weet je zeker dat je niet naar Ziggo kunt overstappen, en dan echt met de aangeprezen snelheid kunt downloaden? (Nog steeds 120Mbit hier, te gek om dingen met 14.9MB/sec naar beneden te zien komen. :-D)
____________
Jord

Fighting for the correct use of the apostrophe, together with Weird Al Yankovic

Paul van Dijken
Send message
Joined: 19 Jun 10
Posts: 4
Credit: 560,516
RAC: 338
Netherlands
Message 1266709 - Posted: 2 Aug 2012, 14:01:08 UTC

Creating the file is not the issue. It was already there.
Changed it with the recommended tags, but no change.

Only with Leiden and Seti project the upload and completion of a project is not working
Other projects are fine.

I'm using XS4all/ADSL only.
Never had a problem before

dEXTER
Avatar
Send message
Joined: 6 Jul 08
Posts: 8
Credit: 4,074,298
RAC: 899
Poland
Message 1285595 - Posted: 19 Sep 2012, 18:52:03 UTC

I've the same problem, with uploading WU to Seti@home servers.

This is some information from my log (BOINC Manager 7.0.31 x64):

2012-09-19 20:40:30 | SETI@home | [http] [ID#8] Info: Connected to setiboincdata.ssl.berkeley.edu (208.68.240.16) port 80 (#0)
2012-09-19 20:40:30 | SETI@home | [http] [ID#8] Sent header to server: POST /sah_cgi/file_upload_handler HTTP/1.0
2012-09-19 20:40:30 | SETI@home | [http] [ID#8] Sent header to server: User-Agent: BOINC client (windows_x86_64 7.0.31)
2012-09-19 20:40:30 | SETI@home | [http] [ID#8] Sent header to server: Host: setiboincdata.ssl.berkeley.edu
2012-09-19 20:40:30 | SETI@home | [http] [ID#8] Sent header to server: Accept: */*
2012-09-19 20:40:30 | SETI@home | [http] [ID#8] Sent header to server: Accept-Encoding: deflate, gzip
2012-09-19 20:40:30 | SETI@home | [http] [ID#8] Sent header to server: Content-Type: application/x-www-form-urlencoded
2012-09-19 20:40:30 | SETI@home | [http] [ID#8] Sent header to server: Content-Length: 30499
2012-09-19 20:40:30 | SETI@home | [http] [ID#8] Sent header to server:
2012-09-19 20:45:22 | SETI@home | [http] [ID#7] Info: Operation too slow. Less than 10 bytes/sec transferred the last 300 seconds
2012-09-19 20:45:22 | SETI@home | [http] [ID#7] Info: Closing connection #1
2012-09-19 20:45:22 | SETI@home | [http] HTTP error: Timeout was reached
2012-09-19 20:45:23 | SETI@home | Temporarily failed upload of 15dc10aa.6132.6202.13.10.182.vlar_1_0: transient HTTP error
2012-09-19 20:45:23 | SETI@home | Backing off 11 min 6 sec on upload of 15dc10aa.6132.6202.13.10.182.vlar_1_0
2012-09-19 20:45:36 | SETI@home | [http] [ID#8] Info: Operation too slow. Less than 10 bytes/sec transferred the last 300 seconds
2012-09-19 20:45:36 | SETI@home | [http] [ID#8] Info: Closing connection #0
2012-09-19 20:45:36 | SETI@home | [http] HTTP error: Timeout was reached
2012-09-19 20:45:37 | SETI@home | Temporarily failed upload of 21my10ab.13870.306658.11.10.204_1_0: transient HTTP error
2012-09-19 20:45:37 | SETI@home | Backing off 4 hr 53 min 1 sec on upload of 21my10ab.13870.306658.11.10.204_1_0

I have 120Mbit/10Mbit cable connection from UPC (Poland). Don't know what's wrong :/


Regards,
Robert

Profile Fred J. Verster
Volunteer tester
Avatar
Send message
Joined: 21 Apr 04
Posts: 3252
Credit: 31,894,240
RAC: 4,034
Netherlands
Message 1285630 - Posted: 19 Sep 2012, 20:26:20 UTC - in response to Message 1266460.

I'm using KPN/Planet Technologies

Mijn condoleances. Weet je zeker dat je niet naar Ziggo kunt overstappen, en dan echt met de aangeprezen snelheid kunt downloaden? (Nog steeds 120Mbit hier, te gek om dingen met 14.9MB/sec naar beneden te zien komen. :-D)


[In Zutphen is men nog niet zover, 24Mbit/s INET + 2 x 24Mbit(Digi-TV)
Er ligt nog (steeds) géén glasvezel :-/ ]
.

Three MBytes/second, not on SETI, Einstein and GPUgrid are coming close.
Very few web sites actually deliver > 10MByte/sec cause it isn't actually necessary, but it is very pleasant if it's posseble ;-)

Also no Transient HTTP error over here in (east)Holland.
Only slow downloads from time to time, but it gets through.



____________

Jason Willows
Volunteer tester
Send message
Joined: 7 Nov 02
Posts: 1
Credit: 11,806,358
RAC: 527
Australia
Message 1306899 - Posted: 16 Nov 2012, 20:47:12 UTC - in response to Message 1240620.

It might help to extend that to

<cc_config> <log_flags> <http_debug>1</http_debug> </log_flags> <options> <http_1_0>1</http_1_0> </options> </cc_config>

Even if http/1.0 doesn't cure it, it may give some further clues on what to try next.


Thanks - this has worked for me.

I have had over 200 WU's trying to report back since the DB crash a week or so ago.

In C:\ProgramData\BOINC\cc_config.xml, I only had to add:
- <http_debug>1</http_debug> as the last item in the <log_flags> area;
- <http_1_0>1</http_1_0> as the last last item in the <options> area

The rest of the syntax was already in place.

+1 for Resolution
____________

Previous · 1 · 2

Message boards : Number crunching : transient HTTP error

Copyright © 2014 University of California