Zotac 560 Ti 448 problems


log in

Advanced search

Questions and Answers : GPU applications : Zotac 560 Ti 448 problems

Author Message
rick
Send message
Joined: 24 Feb 01
Posts: 5
Credit: 7,706,022
RAC: 559
United States
Message 1179731 - Posted: 21 Dec 2011, 14:46:37 UTC
Last modified: 21 Dec 2011, 14:52:06 UTC

I just installed a new video card. I replaced my gts8400 with this new card (Wow what a jump). It seemed to be processing WUs fine (ie errored out on all current cuda and cuda23 WUs and downloaded new cudafermi unit and finished some of them fine).

But yesterday I started getting these types of messages:12/21/2011 8:15:19 AM | SETI@home | Aborting task 22no11ac.25555.13295.7.10.107_0: exceeded elapsed time limit 5515.42 (1706055.46G/309.30G)

As of 7AM this had happened 14 times in a row without a successfull fermi WU completion. Watching from the BOINC manager I see the elapsed time progressing and the remaining time decressing but the % complete remains @ 0% unit the WU aborts.

Firestorm the Zotac moniter show the temp as 33 and windows task manager show no cpu activity for the cuda_fermi task.

Do I have bad WUs a bad app or do I need to change something?
____________

rick
Send message
Joined: 24 Feb 01
Posts: 5
Credit: 7,706,022
RAC: 559
United States
Message 1179861 - Posted: 21 Dec 2011, 23:15:24 UTC

Rebooting my system has fixed the problem. I had been toying with the core/shader/memoery/fan settings and may have 'tanked' the card.

I am using the video output from the MB and not the card, MB's video processor has been disabled from seti processing might as well use it for something :)

Given that my machine continued to work and I had a working display how do I go about setting the controls for core/shader/memory clocks and onboard fan? Is the fact that my temp went to 33C not the 57C that is @ now while under load my best indicator?
____________

Profile BilBg
Volunteer tester
Avatar
Send message
Joined: 27 May 07
Posts: 2610
Credit: 5,950,801
RAC: 3,733
Bulgaria
Message 1179893 - Posted: 22 Dec 2011, 2:40:44 UTC - in response to Message 1179861.


I'm not sure what do you ask
but here are some threads about problems on GeForce GTX 560 Ti
(read them - you may find some interesting facts and hints)

http://setiathome.berkeley.edu/forum_thread.php?id=65794
http://setiathome.berkeley.edu/forum_thread.php?id=65894
http://setiathome.berkeley.edu/forum_thread.php?id=66093

http://setiathome.berkeley.edu/forum_thread.php?id=66073
http://setiathome.berkeley.edu/forum_thread.php?id=66124


____________



- ALF - "Find out what you don't do well ..... then don't do it!" :)

Questions and Answers : GPU applications : Zotac 560 Ti 448 problems

Copyright © 2014 University of California