Lapsit Exillis (Dec 08 2011)


log in

Advanced search

Message boards : Technical News : Lapsit Exillis (Dec 08 2011)

Previous · 1 · 2
Author Message
Mooncalf
Send message
Joined: 5 Jan 11
Posts: 19
Credit: 20,196,239
RAC: 0
United States
Message 1178034 - Posted: 14 Dec 2011, 11:46:42 UTC - in response to Message 1177940.

Ahh!! Downloads! The answer is UP! The caveat: I have to babysit the transfers tab.
____________

Profile KWSN THE Holy Hand Grenade!
Volunteer tester
Avatar
Send message
Joined: 20 Dec 05
Posts: 1991
Credit: 10,991,411
RAC: 12,208
United States
Message 1178308 - Posted: 15 Dec 2011, 16:18:42 UTC
Last modified: 15 Dec 2011, 16:40:50 UTC

umm, I'm getting:
12/15/2011 8:10:47 AM SETI@home Message from server: Project is temporarily shut down for maintenance

even though everything on the "server status" page reads as "running"... This started at about 0800 PST (sent an update at 7:59:13 PST, got "Server request completed"; sent another one [to get my stats updated...] at 8:02 Pacific Standard Time, and got the above)

[Added] ok, now [8:11] I see that a lot of the processes are off line...
____________
.

Profile Chris SProject donor
Volunteer tester
Avatar
Send message
Joined: 19 Nov 00
Posts: 32325
Credit: 14,273,584
RAC: 9,209
United Kingdom
Message 1178343 - Posted: 15 Dec 2011, 21:14:39 UTC

It's been six days with no stats propagated to Boincstats. Any idea when that will be resolved?


Appears to have been sorted.

N9JFE David SProject donor
Volunteer tester
Avatar
Send message
Joined: 4 Oct 99
Posts: 12493
Credit: 14,825,275
RAC: 3,716
United States
Message 1178344 - Posted: 15 Dec 2011, 21:24:29 UTC - in response to Message 1178308.

umm, I'm getting:
12/15/2011 8:10:47 AM SETI@home Message from server: Project is temporarily shut down for maintenance

even though everything on the "server status" page reads as "running"

The Server Status page was stuck for about 10 hours, until someone got into the lab this morning.

____________
David
Sitting on my butt while others boldly go,
Waiting for a message from a small furry creature from Alpha Centauri.


Mooncalf
Send message
Joined: 5 Jan 11
Posts: 19
Credit: 20,196,239
RAC: 0
United States
Message 1179435 - Posted: 20 Dec 2011, 0:51:54 UTC

The server status shows bruno as running, but I havent had uploads for two days. The Event log shows:
12/19/2011 6:49:31 PM | SETI@home | Scheduler request failed: Couldn't connect to server

I am getting downloads; Is there an issue on my end or on bruno?
____________

Gone
Send message
Joined: 31 May 99
Posts: 150
Credit: 125,774,760
RAC: 0
United Kingdom
Message 1179436 - Posted: 20 Dec 2011, 0:54:44 UTC

Hi, I just uploaded from 4 machines here in UK, no problems.
Reg
____________

Gone
Send message
Joined: 31 May 99
Posts: 150
Credit: 125,774,760
RAC: 0
United Kingdom
Message 1179437 - Posted: 20 Dec 2011, 0:59:48 UTC

20/12/2011 00:57:53 | SETI@home | Started upload of 21no11ab.5642.20860.11.10.28_0_0
20/12/2011 00:57:57 | SETI@home | Finished upload of 21no11ab.5642.20860.11.10.28_0_0

____________

Mooncalf
Send message
Joined: 5 Jan 11
Posts: 19
Credit: 20,196,239
RAC: 0
United States
Message 1179445 - Posted: 20 Dec 2011, 2:14:12 UTC - in response to Message 1179437.
Last modified: 20 Dec 2011, 2:31:25 UTC

Are you connected directly or thru a proxy?

I just removed the proxy 69.163.96.2:8080 and restarted bonic. Uploads are succeeding now.
____________

Profile KWSN THE Holy Hand Grenade!
Volunteer tester
Avatar
Send message
Joined: 20 Dec 05
Posts: 1991
Credit: 10,991,411
RAC: 12,208
United States
Message 1179556 - Posted: 20 Dec 2011, 14:56:52 UTC

restarting BOINC isn't necessary: just stop network activity, disable the proxy, and re-start network activity. I can report that my uploads seem to be getting thru the proxy OK, though...
____________
.

Profile arkaynProject donor
Volunteer tester
Avatar
Send message
Joined: 14 May 99
Posts: 3725
Credit: 48,768,260
RAC: 1,737
United States
Message 1179596 - Posted: 20 Dec 2011, 22:17:12 UTC

A couple of days ago, I had to disable the proxy because none of my uploads were going through. They went straight through after that and I am sitting on a full(allowed) cache.
____________

Previous · 1 · 2

Message boards : Technical News : Lapsit Exillis (Dec 08 2011)

Copyright © 2014 University of California