Gripes and Kudos II


log in

Advanced search

Message boards : Number crunching : Gripes and Kudos II

Previous · 1 · 2 · 3 · 4 · 5 · 6 · 7 . . . 11 · Next
Author Message
Profile Dr. C.E.T.I.
Avatar
Send message
Joined: 29 Feb 00
Posts: 15993
Credit: 690,597
RAC: 1
United States
Message 1210952 - Posted: 28 Mar 2012, 9:11:05 UTC - in response to Message 1210808.



. . . accolades to you - for the explicit values you placed in a common-sensibility (Welcome to The Project - btw xclusive)

. . . accolades as well - To everybody @ Berkeley and The Projects


Gripe: nothing negative today.

Kudos:
To everyone involved in this project. As a child I remember reading and watching anything I could find that had to do with S.E.T.I. I vaguely remember the project being endangered and even shutdown? at a few points in history. As an adult, it's truly a great feeling to be able to contribute to the modern version of the project with my very own machines. I think I'm going to like it here, and I think I'm going to stay awhile.

So THANKS to everyone who makes it happen. The project scientists, the crunchers (that's us), the donors, the forum mods, everyone, thanks!

-Dave


____________
BOINC Wiki . . .

Science Status Page . . .

Profile Bob Bainbridge
Send message
Joined: 21 Mar 01
Posts: 54
Credit: 49,617,552
RAC: 54,589
United States
Message 1215161 - Posted: 7 Apr 2012, 16:29:06 UTC

My gripe is no WU's. I enabled Astropulse 505 and V6 on 3 of my 4 machines. My GTX580 with 12 cpu's has 1 WU stuck in download and is not receiving any. My GTX570 machine has 2 completed WU's and 1 stuck in download. I have some Einstein WU's filling in time on it. My 2 slower machines have been getting all the WU's they can handle. It's been like this for a week at least.

Bob B.
____________

Profile Fred J. Verster
Volunteer tester
Avatar
Send message
Joined: 21 Apr 04
Posts: 3232
Credit: 31,585,541
RAC: 0
Netherlands
Message 1215253 - Posted: 7 Apr 2012, 20:26:11 UTC - in response to Message 1215161.
Last modified: 7 Apr 2012, 20:27:16 UTC

My gripe is no WU's. I enabled Astropulse 505 and V6 on 3 of my 4 machines. My GTX580 with 12 cpu's has 1 WU stuck in download and is not receiving any. My GTX570 machine has 2 completed WU's and 1 stuck in download. I have some Einstein WU's filling in time on it. My 2 slower machines have been getting all the WU's they can handle. It's been like this for a week at least.

Bob B.


Well, I'm not the only one, with no work, and without grapes...

EINSTEIN and GPUgrid have taken over, for now.

Atleast, I've got rid of the Trojan Horses, what a mess, had to reinstall
WIN 7, before cleaning out, from a BOOT-DVD, all 4 disks, to get rid of these trojans and a virus!
____________


Knight Who Says Ni N!, OUT numbered.................

Profile Ex
Volunteer moderator
Volunteer tester
Avatar
Send message
Joined: 12 Mar 12
Posts: 2895
Credit: 1,719,334
RAC: 1,257
United States
Message 1215962 - Posted: 9 Apr 2012, 3:23:44 UTC
Last modified: 9 Apr 2012, 3:31:22 UTC

Kudos: To some of the guys I've seen helping the noobs in the Q&A forums. I see these guys get newcomer after newcomer on their way to running jobs.

BilBg
The "Unnamed" guy
Jord (as always)
Skildude
and all the others (Chris S, John Mcleod, Gatekeeper etc.)

<Round of applause!>
____________
-Dave #2

3.2.0-33

Profile RobertNadel
Send message
Joined: 8 Apr 12
Posts: 2
Credit: 93,975
RAC: 7
United States
Message 1217438 - Posted: 12 Apr 2012, 22:59:39 UTC - in response to Message 1215962.

Thanks for helping this newcomer.

zombie67 [MM]
Volunteer tester
Avatar
Send message
Joined: 22 Apr 04
Posts: 753
Credit: 16,085,307
RAC: 13,446
United States
Message 1217695 - Posted: 13 Apr 2012, 17:06:23 UTC

Over the last 12 hours or so, the upload/download issues seem to have disappeared! I am not sure what changed, but whatever it was, it worked. I finally have a full cache, and no download stalls at all. Kudos!
____________
Dublin, CA

Profile ivan
Volunteer tester
Avatar
Send message
Joined: 5 Mar 01
Posts: 597
Credit: 134,032,715
RAC: 116,465
United Kingdom
Message 1217705 - Posted: 13 Apr 2012, 17:21:13 UTC - in response to Message 1217695.

Over the last 12 hours or so, the upload/download issues seem to have disappeared! I am not sure what changed, but whatever it was, it worked. I finally have a full cache, and no download stalls at all. Kudos!

From the cricket graph and the status page, they seem to have stopped producing/allocating AstroPulse WUs then, so the load on the outgoing traffic eased away from maxed-out. That's always good for response times. I had a huge number of download failures the last few days, due to congestion at Berkeley and at work -> time-outs, I guess.
____________

N9JFE David S
Volunteer tester
Avatar
Send message
Joined: 4 Oct 99
Posts: 11027
Credit: 13,829,912
RAC: 15,173
United States
Message 1217708 - Posted: 13 Apr 2012, 17:26:51 UTC - in response to Message 1217705.

Over the last 12 hours or so, the upload/download issues seem to have disappeared! I am not sure what changed, but whatever it was, it worked. I finally have a full cache, and no download stalls at all. Kudos!

From the cricket graph and the status page, they seem to have stopped producing/allocating AstroPulse WUs then, so the load on the outgoing traffic eased away from maxed-out. That's always good for response times. I had a huge number of download failures the last few days, due to congestion at Berkeley and at work -> time-outs, I guess.

When I last looked at the SSP >4 hours ago, all the AP splitters were Not Running, but the splitter status column showed one AP still in progress.

____________
David
Sitting on my butt while others boldly go,
Waiting for a message from a small furry creature from Alpha Centauri.


Richard HaselgroveProject donor
Volunteer tester
Send message
Joined: 4 Jul 99
Posts: 8436
Credit: 47,934,110
RAC: 58,695
United Kingdom
Message 1217722 - Posted: 13 Apr 2012, 17:57:10 UTC - in response to Message 1217705.

Over the last 12 hours or so, the upload/download issues seem to have disappeared! I am not sure what changed, but whatever it was, it worked. I finally have a full cache, and no download stalls at all. Kudos!

From the cricket graph and the status page, they seem to have stopped producing/allocating AstroPulse WUs then, so the load on the outgoing traffic eased away from maxed-out. That's always good for response times. I had a huge number of download failures the last few days, due to congestion at Berkeley and at work -> time-outs, I guess.

I've practically stopped requesting work, while the change in runtime estimates (and the splurge of extra work requests on Tuesday night/Wednesday) works its way out of my systems.

And I didn't see many shorties when I was requesting work - that always helps, too.

zombie67 [MM]
Volunteer tester
Avatar
Send message
Joined: 22 Apr 04
Posts: 753
Credit: 16,085,307
RAC: 13,446
United States
Message 1218361 - Posted: 14 Apr 2012, 19:35:05 UTC - in response to Message 1217695.

Over the last 12 hours or so, the upload/download issues seem to have disappeared! I am not sure what changed, but whatever it was, it worked. I finally have a full cache, and no download stalls at all. Kudos!


Well, it was fun while it lasted.
____________
Dublin, CA

Profile lainofthenet
Send message
Joined: 28 Nov 02
Posts: 8
Credit: 797,437
RAC: 856
Canada
Message 1219877 - Posted: 18 Apr 2012, 11:39:01 UTC

Kudos: Crunching again. :) Best machine I have ever had.

Gripes: Had to restore windows twice since rejoining and I suspect the virus software itself plus windows updates have messed with my system. Feel bad about all the corrupted wu's. Maybe third times the charm. Spent some good times trying to make sure programs on this machine do not make decisions without asking me first.
____________

LadyL
Volunteer tester
Avatar
Send message
Joined: 14 Sep 11
Posts: 1679
Credit: 5,230,097
RAC: 0
Message 1220224 - Posted: 19 Apr 2012, 10:22:17 UTC

gripe: 'grad student code'

kudos: all the donors to GPUUG, so we can help upgrading project hardware.
____________
I'm not the Pope. I don't speak Ex Cathedra!

stephen voss
Send message
Joined: 22 Dec 05
Posts: 7
Credit: 12,265,291
RAC: 10,216
Message 1224860 - Posted: 29 Apr 2012, 11:43:57 UTC

2012 gripe Still no Linux SETI@home cuda app for nvidia cards.

2012 kudos less downtime
____________

clive G1FYE
Volunteer moderator
Send message
Joined: 4 Nov 04
Posts: 1300
Credit: 23,054,144
RAC: 0
United Kingdom
Message 1225177 - Posted: 30 Apr 2012, 1:45:52 UTC - in response to Message 1224860.
Last modified: 30 Apr 2012, 1:46:17 UTC

2012 gripe Still no Linux SETI@home cuda app for nvidia cards.

Try this http://lunatics.kwsn.net/index.php?module=Downloads;sa=dlview;id=311

Profile Fred J. Verster
Volunteer tester
Avatar
Send message
Joined: 21 Apr 04
Posts: 3232
Credit: 31,585,541
RAC: 0
Netherlands
Message 1227169 - Posted: 4 May 2012, 13:58:09 UTC - in response to Message 1225177.

2012 gripe Still no Linux SETI@home cuda app for nvidia cards.

Try this http://lunatics.kwsn.net/index.php?module=Downloads;sa=dlview;id=311


NO gripes;
Cudo's to LUNATICs .
and SETI@Home (also BÊTA) staff, for their continious efforts to get things
UP-& RUNNING, tipp to the hat!

The v0.40 CPU; CUDA and OpenCL (AMD/ATI), works beautifull, after finding
correct settings for MultiBeam and AstroPulse work.


____________


Knight Who Says Ni N!, OUT numbered.................

-BeNt-
Avatar
Send message
Joined: 17 Oct 99
Posts: 1234
Credit: 10,116,112
RAC: 0
United States
Message 1228987 - Posted: 8 May 2012, 2:56:20 UTC

Gripe: Nobody has GTX 680's in stock....
Kudo: For seti still being here, and for brown santa bringing me my new rig. Now back to crunching, I got some catching up to do. ;-)
____________
Traveling through space at ~67,000mph!

Profile Kibidongo
Avatar
Send message
Joined: 9 May 01
Posts: 1
Credit: 4,564,702
RAC: 0
United States
Message 1234696 - Posted: 21 May 2012, 20:18:31 UTC

Gripe: Have not received CPU work units for over a month now.
Kudos: My GPU's are crunching away:)


Is anyone else "NOT" getting assigned CPU work units?

Profile ivan
Volunteer tester
Avatar
Send message
Joined: 5 Mar 01
Posts: 597
Credit: 134,032,715
RAC: 116,465
United Kingdom
Message 1234742 - Posted: 21 May 2012, 21:48:48 UTC - in response to Message 1234696.

Gripe: Have not received CPU work units for over a month now.
Kudos: My GPU's are crunching away:)


Is anyone else "NOT" getting assigned CPU work units?

Usual cure: from your account page click on "Seti@Home Preferences" then go to "Separate preferences for [home|school|work]" and uncheck "Use NVIDIA GPU" and save preferences. This will stop BOINC from asking for GPU work, but still crunch what it has received.

Tip: Set this up permanently for "school", say, and then use the "Computer details" page for individual computers to swap them in and out of the location whenever you do/do not want GPU work.
____________

ClaggyProject donor
Volunteer tester
Send message
Joined: 5 Jul 99
Posts: 4058
Credit: 32,802,753
RAC: 5,168
United Kingdom
Message 1234746 - Posted: 21 May 2012, 21:57:58 UTC - in response to Message 1234696.

Gripe: Have not received CPU work units for over a month now.
Kudos: My GPU's are crunching away:)


Is anyone else "NOT" getting assigned CPU work units?

Do your GPU tasks happen to be running in High Priority too?

Claggy

Profile Michael John
Volunteer tester
Send message
Joined: 3 Apr 99
Posts: 8
Credit: 1,138,097
RAC: 173
Austria
Message 1235420 - Posted: 23 May 2012, 13:06:07 UTC

Gripe: as mentioned earlier by others, no Messages tab anymore (Strg-Shift-M still not working for me?).

Kudos: everyone who's Volunteering!
____________
SETI@home user since: Sat Apr 3 1999 20:42:33 1999 UTC
SETI@home classic workunits 3,773
SETI@home classic CPU time 24,750 hours

Previous · 1 · 2 · 3 · 4 · 5 · 6 · 7 . . . 11 · Next

Message boards : Number crunching : Gripes and Kudos II

Copyright © 2014 University of California