Unable to upload for 3+ days


log in

Advanced search

Questions and Answers : Web site : Unable to upload for 3+ days

Author Message
Big Guy
Send message
Joined: 26 Sep 00
Posts: 4
Credit: 2,460,109
RAC: 0
Canada
Message 1162669 - Posted: 15 Oct 2011, 16:55:35 UTC

I have been unable to upload for more than 3 days.

See no problem on the message boards. Is it just me?

Have turned Bionic totally off and restarted. Have shutdown iMac and restarted. Still unable to upload.

Any ideas or fixes?

Big Guy
____________

Profile Gundolf Jahn
Send message
Joined: 19 Sep 00
Posts: 3184
Credit: 359,338
RAC: 33
Germany
Message 1162723 - Posted: 15 Oct 2011, 19:30:37 UTC - in response to Message 1162669.

See the 'HE connection problems thread' and the '~ Temporary Fix for HE connection problems ~' thread on the Number crunching subforum.

Gruß,
Gundolf
____________
Computer sind nicht alles im Leben. (Kleiner Scherz)

SETI@home classic workunits 3,758
SETI@home classic CPU time 66,520 hours

Big Guy
Send message
Joined: 26 Sep 00
Posts: 4
Credit: 2,460,109
RAC: 0
Canada
Message 1162726 - Posted: 15 Oct 2011, 19:50:19 UTC - in response to Message 1162723.

TKS I had read it but did not understand originally.

Now I understand what was being talked about there.

So right now no fix available.

Appreciate the information.
____________

Profile BilBg
Volunteer tester
Avatar
Send message
Joined: 27 May 07
Posts: 2795
Credit: 6,314,575
RAC: 7,581
Bulgaria
Message 1162919 - Posted: 16 Oct 2011, 16:11:52 UTC - in response to Message 1162726.

So right now no fix available.

As you can see there is "Temporary Fix" ;)

See my last post with new working USA HTTP Proxy:
174.137.184.36:8080


____________



- ALF - "Find out what you don't do well ..... then don't do it!" :)

ladyhawk
Send message
Joined: 24 Aug 99
Posts: 5
Credit: 162,687
RAC: 6
Canada
Message 1163550 - Posted: 18 Oct 2011, 23:14:26 UTC - in response to Message 1162919.

that seems to work on my PC with Win XP. Don't know what happened but it seems to be working again. Thanks,
____________

ladyhawk
Send message
Joined: 24 Aug 99
Posts: 5
Credit: 162,687
RAC: 6
Canada
Message 1163552 - Posted: 18 Oct 2011, 23:15:31 UTC - in response to Message 1162669.

I tried this and it worked. I do not know who the person was but the HTTP proxy change worked. I am up and running again.

174.137.184.36:8080



____________

Questions and Answers : Web site : Unable to upload for 3+ days

Copyright © 2014 University of California