Can't post to forums

Questions and Answers : Web site : Can't post to forums

To post messages, you must log in.

AuthorMessage
Anders Feder

Send message
Joined: 30 Aug 11
Posts: 1
Credit: 0
RAC: 0
Denmark
Message 1147184 - Posted: 30 Aug 2011, 11:56:09 UTC

I can't seem to post to the forums, not with this account nor with my real account with some 80k credits. I am given an error message saying that I need credits to post. I get the message whether trying to create a new thread or replying to someone elses post.

What might be the cause of this?

ID: 1147184 · Report as offensive
Profile Gundolf Jahn

Send message
Joined: 19 Sep 00
Posts: 3184
Credit: 386,704
RAC: 39
Germany
Message 1147229 - Posted: 30 Aug 2011, 14:09:52 UTC - in response to Message 1147184.

The message is not about "credits" but about "Recent Average Credit" (RAC); and that has to be greater than 1 in most subfora, to prevent spamming.

So, you'll have to return at least one successful work unit and wait until it's validated before you can post (almost) everywhere at SETI@home.

Gruß,
Gundolf


Computer sind nicht alles im Leben. (Kleiner Scherz)

SETI@home classic workunits 3,758
SETI@home classic CPU time 66,520 hours

ID: 1147229 · Report as offensive
Anders Feder

Send message
Joined: 31 May 99
Posts: 11
Credit: 589,550
RAC: 0
Denmark
Message 1148201 - Posted: 2 Sep 2011, 13:00:37 UTC - in response to Message 1147229.

That did the trick. Thanks.


ID: 1148201 · Report as offensive

Questions and Answers : Web site : Can't post to forums


 
©2016 University of California
 
SETI@home and Astropulse are funded by grants from the National Science Foundation, NASA, and donations from SETI@home volunteers. AstroPulse is funded in part by the NSF through grant AST-0307956.