Win 7 service pack 1.....


log in

Advanced search

Message boards : Number crunching : Win 7 service pack 1.....

1 · 2 · Next
Author Message
msattlerProject donor
Volunteer tester
Avatar
Send message
Joined: 9 Jul 00
Posts: 38841
Credit: 576,651,812
RAC: 525,891
United States
Message 1115762 - Posted: 11 Jun 2011, 4:17:00 UTC

My computer just notified me that service pack 1 is ready for me to install on my Win7 64bit rig. (This one, my daily driver).

Anybody else install it yet?

Any issues?
____________
*********************************************
Embrace your inner kitty...ya know ya wanna!

I have met a few friends in my life.
Most were cats.

dan
Avatar
Send message
Joined: 18 Oct 02
Posts: 392
Credit: 17,960,313
RAC: 12,390
United States
Message 1115767 - Posted: 11 Jun 2011, 4:23:38 UTC - in response to Message 1115762.

I haven't had any issues with it. Course, 7 isn't on the daily driver.
Dan
____________

Speedy
Volunteer tester
Avatar
Send message
Joined: 26 Jun 04
Posts: 659
Credit: 5,592,435
RAC: 8,070
New Zealand
Message 1115771 - Posted: 11 Jun 2011, 4:30:09 UTC
Last modified: 11 Jun 2011, 4:30:26 UTC

I use my I7 everyday. the only issue I have is it won't resume from suspend mode. Other than that it runs a ok
____________

Live in NZ y not join Smile City?

Profile dnolanProject donor
Avatar
Send message
Joined: 30 Aug 01
Posts: 1251
Credit: 44,833,276
RAC: 11
United States
Message 1115776 - Posted: 11 Jun 2011, 4:40:30 UTC

I have it on all of my systems (4 PCs, 1 laptop), no issues I've noticed yet. The only non-issue was that the install failed the first time it tried on one system, but worked the next time. No idea what happened the first time.

-Dave
____________

msattlerProject donor
Volunteer tester
Avatar
Send message
Joined: 9 Jul 00
Posts: 38841
Credit: 576,651,812
RAC: 525,891
United States
Message 1115777 - Posted: 11 Jun 2011, 4:41:58 UTC

Okee dokee......
The kitties will hit the button....wheeeeeeeeeeeee.
____________
*********************************************
Embrace your inner kitty...ya know ya wanna!

I have met a few friends in my life.
Most were cats.

OzzFan
Volunteer tester
Avatar
Send message
Joined: 9 Apr 02
Posts: 13578
Credit: 29,879,632
RAC: 16,416
United States
Message 1115778 - Posted: 11 Jun 2011, 4:52:41 UTC - in response to Message 1115762.

I have it installed on two PCs at my house; my daily driver and one other machine. So far, it's very solid. Of course, I don't let any of my machines go into standby at all.

We're also getting ready to deploy it on all the Win7 machines we just deployed company wide.

DJStarfox
Send message
Joined: 23 May 01
Posts: 1040
Credit: 543,128
RAC: 224
United States
Message 1115782 - Posted: 11 Jun 2011, 5:12:59 UTC

I have heard SP1 will wear out your HD... caveat emptor.

Once installed, seems to work great.

msattlerProject donor
Volunteer tester
Avatar
Send message
Joined: 9 Jul 00
Posts: 38841
Credit: 576,651,812
RAC: 525,891
United States
Message 1115787 - Posted: 11 Jun 2011, 5:34:24 UTC - in response to Message 1115782.

I have heard SP1 will wear out your HD... caveat emptor.

Once installed, seems to work great.

LOL.....OK.
Just did the update....and no ill effects so far.
Which means to say, the rig rebooted.
____________
*********************************************
Embrace your inner kitty...ya know ya wanna!

I have met a few friends in my life.
Most were cats.

Profile Cliff HardingProject donor
Volunteer tester
Avatar
Send message
Joined: 18 Aug 99
Posts: 964
Credit: 50,664,743
RAC: 40,414
United States
Message 1115876 - Posted: 11 Jun 2011, 14:11:43 UTC

I installed SP1 when it first came out on 3/24 on both of my machines and have had no problems with it.

msattlerProject donor
Volunteer tester
Avatar
Send message
Joined: 9 Jul 00
Posts: 38841
Credit: 576,651,812
RAC: 525,891
United States
Message 1115881 - Posted: 11 Jun 2011, 14:21:25 UTC - in response to Message 1115876.

I installed SP1 when it first came out on 3/24 on both of my machines and have had no problems with it.

Okee dokee here in the swamps..........
____________
*********************************************
Embrace your inner kitty...ya know ya wanna!

I have met a few friends in my life.
Most were cats.

Profile Chris SProject donor
Volunteer tester
Avatar
Send message
Joined: 19 Nov 00
Posts: 31391
Credit: 12,069,596
RAC: 29,123
United Kingdom
Message 1115917 - Posted: 11 Jun 2011, 15:25:11 UTC

Been running Win 7 Ultimate 64bit SP1 since it first came out with no problems.

Profile Bill GProject donor
Avatar
Send message
Joined: 1 Jun 01
Posts: 347
Credit: 39,517,853
RAC: 68,383
United States
Message 1115989 - Posted: 11 Jun 2011, 19:21:33 UTC - in response to Message 1115917.

No problems on the 4 computers I have it installed on.

If you have been installing the updates along the way there actually will not be a whole lot of changes except to incorporate them a bit better.
____________

Profile -= Vyper =-Project donor
Volunteer tester
Avatar
Send message
Joined: 5 Sep 99
Posts: 1043
Credit: 308,354,139
RAC: 233,550
Sweden
Message 1115991 - Posted: 11 Jun 2011, 19:26:14 UTC

No worries mate.
____________

_________________________________________________________________________
Addicted to SETI crunching!
Founder of GPU Users Group

Profile SciManStevProject donor
Volunteer tester
Avatar
Send message
Joined: 20 Jun 99
Posts: 4821
Credit: 80,841,216
RAC: 37,216
United States
Message 1116007 - Posted: 11 Jun 2011, 19:56:59 UTC

Same here. I've been running it since day 1 without a single problem. I've always been as up to date with any security or functionality patches as possible. I remember only one update that caused problems a year or two ago, but it caused problems for everybody, and Microsoft had to issue another update to fix the first update.

As a side note, I write software that is deployed to an inertial sensor manufacturing department, and I often have to release it untested. I have production give me any feedback, and I correct any issues within minutes.

Steve
____________
Warning, addicted to SETI crunching!
Crunching as a member of GPU Users Group.
GPUUG Website

OzzFan
Volunteer tester
Avatar
Send message
Joined: 9 Apr 02
Posts: 13578
Credit: 29,879,632
RAC: 16,416
United States
Message 1116015 - Posted: 11 Jun 2011, 20:20:07 UTC - in response to Message 1116007.

The original release of Windows NT 4.0 Service Pack 6 had a major bug in it that could cause data loss during installation. Microsoft had to quickly withdraw the Service Pack until it was fixed and re-released as Service Pack 6a.

Profile Fred J. Verster
Volunteer tester
Send message
Joined: 21 Apr 04
Posts: 3236
Credit: 31,663,364
RAC: 5,739
Netherlands
Message 1116037 - Posted: 11 Jun 2011, 21:24:52 UTC - in response to Message 1116015.
Last modified: 11 Jun 2011, 21:53:41 UTC

Running WIN 7 64bit with Service Pack 1, on my i7-2600 rig, no problems.
Besides my LT, the i7 (2x EAH5870s), is my daily driver. So it'll be used for
video and audio streaming, editting, sometimes a game, but then i'll
shut BOINC down.
(Isn't it on the WINDOWS 7 install disk?) It is in my Dutch version.
So, I ran it from the start, on this host.

Only have to figure out, why BOINC 6.12.26; 64BIT, refuses to finish
install, so nothing, actually, happens(!?)


Did install BOINC 6.12.26 on production rig, X9650@3.5GHz+GTX480.
Also installed LUNATICs Installer V0.38.

____________

msattlerProject donor
Volunteer tester
Avatar
Send message
Joined: 9 Jul 00
Posts: 38841
Credit: 576,651,812
RAC: 525,891
United States
Message 1116042 - Posted: 11 Jun 2011, 21:32:58 UTC

Thanks for the thumbs up....
No worries here so far.....
____________
*********************************************
Embrace your inner kitty...ya know ya wanna!

I have met a few friends in my life.
Most were cats.

Profile Chris SProject donor
Volunteer tester
Avatar
Send message
Joined: 19 Nov 00
Posts: 31391
Credit: 12,069,596
RAC: 29,123
United Kingdom
Message 1116228 - Posted: 12 Jun 2011, 12:50:21 UTC

Did install BOINC 6.12.26 on production rig, X9650@3.5GHz+GTX480.
Also installed LUNATICs Installer V0.38.


Fred, didn't think that 0.38 was out yet? Can't see a link to install. I'm running the 0.37 version.

msattlerProject donor
Volunteer tester
Avatar
Send message
Joined: 9 Jul 00
Posts: 38841
Credit: 576,651,812
RAC: 525,891
United States
Message 1116229 - Posted: 12 Jun 2011, 12:52:11 UTC - in response to Message 1116228.

Did install BOINC 6.12.26 on production rig, X9650@3.5GHz+GTX480.
Also installed LUNATICs Installer V0.38.


Fred, didn't think that 0.38 was out yet? Can't see a link to install. I'm running the 0.37 version.

Fred might be a beta tester at Luni........
Or he misquoted.
____________
*********************************************
Embrace your inner kitty...ya know ya wanna!

I have met a few friends in my life.
Most were cats.

Profile MikeProject donor
Volunteer tester
Avatar
Send message
Joined: 17 Feb 01
Posts: 23762
Credit: 32,532,048
RAC: 24,336
Germany
Message 1116286 - Posted: 12 Jun 2011, 15:26:04 UTC
Last modified: 12 Jun 2011, 15:26:20 UTC

Lunatics installer 0.38 is on beta atm.
So not for generel use right now.
____________

1 · 2 · Next

Message boards : Number crunching : Win 7 service pack 1.....

Copyright © 2014 University of California