Connecting old account


log in

Advanced search

Questions and Answers : Getting started : Connecting old account

Author Message
Factor
Send message
Joined: 8 Aug 00
Posts: 7
Credit: 223,237
RAC: 0
United States
Message 1108218 - Posted: 21 May 2011, 7:23:38 UTC

I have an old account from 1999 that I cannot access because I forgot the password and also the password to the old email account I signed up with. I do not have the computer either. I registered for a new account when I purchased my current computer and I'm wondering if there is any way to connect the accounts and claim my seti@home classic work unit credit to my current account.

Factor
Send message
Joined: 8 Aug 00
Posts: 7
Credit: 223,237
RAC: 0
United States
Message 1108219 - Posted: 21 May 2011, 7:35:19 UTC - in response to Message 1108218.

I found the page to enter the information but when I do it will not load.

John McLeod VII
Volunteer developer
Volunteer tester
Avatar
Send message
Joined: 15 Jul 99
Posts: 24694
Credit: 522,659
RAC: 19
United States
Message 1108389 - Posted: 21 May 2011, 18:32:53 UTC

1999 would be a Classic account, and you can attach it to a BOINC account (only once, then it cannot be moved). There are instructions on the link Classic Users on the S@H home page.
____________


BOINC WIKI

Profile BilBg
Volunteer tester
Avatar
Send message
Joined: 27 May 07
Posts: 2806
Credit: 6,334,698
RAC: 7,389
Bulgaria
Message 1108455 - Posted: 21 May 2011, 22:20:06 UTC - in response to Message 1108389.
Last modified: 21 May 2011, 23:13:57 UTC


But the link "Claim your SETI@home Classic workunits":
http://setiathome.berkeley.edu/sah_classic_link.php

do not work for many months - meaning that anything you type in the box leads to blank/empty/no-source page, e.g.:
http://setiathome.berkeley.edu/sah_classic_link.php?addr=yyyyyyzzzXXXX%40abv.bg

I'm not familiar with PHP but maybe there is no variable with name addr in sah_classic_link.php


In the last months I have posted several times about this malfunction in different threads but this "Claim ..." page still do not work.

Am I supposed to start a new thread in "Questions and Answers : Web site"?


P.S.
This page also do not work:
http://setiathome.berkeley.edu/sah_email_form.php

Anything you type in any box gives:
"Remote server or file not found"
(for http://setiathome.berkeley.edu/sah_email_action.php?.....)


____________



- ALF - "Find out what you don't do well ..... then don't do it!" :)

Factor
Send message
Joined: 8 Aug 00
Posts: 7
Credit: 223,237
RAC: 0
United States
Message 1108987 - Posted: 23 May 2011, 10:24:16 UTC - in response to Message 1108389.

That link just leads to a blank page.

Profile ignorance is no excuse
Avatar
Send message
Joined: 4 Oct 00
Posts: 9529
Credit: 44,433,321
RAC: 0
Korea, North
Message 1109028 - Posted: 23 May 2011, 15:03:50 UTC - in response to Message 1108987.

I get pages from both. though my account is already linked
____________
In a rich man's house there is no place to spit but his face.
Diogenes Of Sinope

End terrorism by building a school

Profile BilBg
Volunteer tester
Avatar
Send message
Joined: 27 May 07
Posts: 2806
Credit: 6,334,698
RAC: 7,389
Bulgaria
Message 1109088 - Posted: 23 May 2011, 17:23:37 UTC - in response to Message 1109028.
Last modified: 23 May 2011, 18:03:28 UTC


Following the advice from John McLeod VII I sent letter to David Anderson about "Problems in pages for SETI@home Classic participants"
(on 2011.05.22 08:02:06 EEST = On 21-May-2011 9:02 PM Berkeley time)

I received letter from David Anderson that the problems are fixed now.

(Dated: 2011.05.22 19:15:48 EEST)


The first link is now OK


But the second link still do not work (meaning that anything you type in the boxes leads to error):
http://setiathome.berkeley.edu/sah_email_form.php

Anything you type in any box gives:
"Remote server or file not found" (the wording is from Opera 11)
(for http://setiathome.berkeley.edu/sah_email_action.php?.....)

In Firefox 4 this gives blank/empty/no-source page.
In Internet Explorer 8 - "The website cannot display the page"
In SRWare Iron 11 - "Server error, HTTP Error 500 (Internal Server Error)"
In Google Chrome 7 - blank/empty page.


I sent another letter.


____________



- ALF - "Find out what you don't do well ..... then don't do it!" :)

Profile ignorance is no excuse
Avatar
Send message
Joined: 4 Oct 00
Posts: 9529
Credit: 44,433,321
RAC: 0
Korea, North
Message 1109140 - Posted: 23 May 2011, 19:13:36 UTC - in response to Message 1109088.

I see both links just fine. You might consider clearing your cache or running cCleaner to get rid of old cookies.
____________
In a rich man's house there is no place to spit but his face.
Diogenes Of Sinope

End terrorism by building a school

Profile BilBg
Volunteer tester
Avatar
Send message
Joined: 27 May 07
Posts: 2806
Credit: 6,334,698
RAC: 7,389
Bulgaria
Message 1109153 - Posted: 23 May 2011, 19:38:46 UTC - in response to Message 1109140.

I see both links just fine. You might consider clearing your cache or running cCleaner to get rid of old cookies.

No, I don't need to clear the browser cache nor to run CCleaner (which I use).

As I said: "I sent another letter":
"
The first link is now OK

But the second link still do not work (try to type anything in the boxes):
http://setiathome.berkeley.edu/sah_email_form.php

(The problem is in the file sah_email_action.php)
"

... and only an hour later (and 11 minutes before your post) I received:
"
Fixed (I hope).
-- David
"

Both your attempts to check were after the fixes.
And the problem from the beginning was NOT to "see both links" but to use the pages.


Now the first box of the second link works:
http://setiathome.berkeley.edu/sah_email_form.php

But all other boxes/buttons analyze and use only the info supplied in the first box.


____________



- ALF - "Find out what you don't do well ..... then don't do it!" :)

Profile ignorance is no excuse
Avatar
Send message
Joined: 4 Oct 00
Posts: 9529
Credit: 44,433,321
RAC: 0
Korea, North
Message 1109161 - Posted: 23 May 2011, 19:52:21 UTC - in response to Message 1109153.

Actually no. I've not had 1 problem with the pages mentioned. Perhaps he's fixed something for you but I don't think this was a general problem
____________
In a rich man's house there is no place to spit but his face.
Diogenes Of Sinope

End terrorism by building a school

Profile BilBg
Volunteer tester
Avatar
Send message
Joined: 27 May 07
Posts: 2806
Credit: 6,334,698
RAC: 7,389
Bulgaria
Message 1109171 - Posted: 23 May 2011, 20:20:41 UTC - in response to Message 1109161.


Not fixed for me! - I don't need those links as I don't have Classic account.

The complain "the pages (NOT links) do not work" was posted by many people in different threads in the last 6-8 months!

I only confirmed this by filling some fake info in the boxes and see the results.
(using many browsers, also on different computers and different Windows versions)

As numerous times was described - instead of:
"No SETI@home Classic account with email sjkcdkiulyu5t5et@gmail.com was found"
or
"Must supply an email address"
or
"Not a valid e-mail address."
or
"No Classic account exists with the e-mail address: wefewrkkrlegrlke@rfgerfger.ccc"

... you, I and everybody were "supplied" with Empty page/Server error!


What and when did you test?
(it is fixed since 1-2 days, what did you did on those pages to confirm they work (as you say) at least 3 days ago?)


____________



- ALF - "Find out what you don't do well ..... then don't do it!" :)

Profile BilBg
Volunteer tester
Avatar
Send message
Joined: 27 May 07
Posts: 2806
Credit: 6,334,698
RAC: 7,389
Bulgaria
Message 1109212 - Posted: 23 May 2011, 22:58:02 UTC

Further letter exchange with David Anderson:

I send:
"
Now the first box in the page works:
http://setiathome.berkeley.edu/sah_email_form.php

But all other boxes/buttons analyze and use only the info supplied in the first (top) box and give:
"Must supply an email address"

(I'm not sure you need to fix this as it is easier to use
"Claim your SETI@home Classic workunits":
http://setiathome.berkeley.edu/sah_classic_link.php

which is the only one given here:
http://setiathome.berkeley.edu/sah_classic.php
(linked from Home page as: "Special instructions: For SETI@home Classic participants")

I don't even remember where did I get the link:
http://setiathome.berkeley.edu/sah_email_form.php

Probably some guy in the forum posted it with complain "not working".
)
"

The reply from David Anderson:
"
You're right - that page is not linked to from anywhere.
I changed it to link to the newer page.
-- David
"


____________



- ALF - "Find out what you don't do well ..... then don't do it!" :)

Questions and Answers : Getting started : Connecting old account

Copyright © 2014 University of California