Panic Mode On (46) Server problems


log in

Advanced search

Message boards : Number crunching : Panic Mode On (46) Server problems

Previous · 1 . . . 4 · 5 · 6 · 7 · 8 · 9 · 10 . . . 12 · Next
Author Message
Grant (SSSF)
Send message
Joined: 19 Aug 99
Posts: 5774
Credit: 57,427,250
RAC: 48,306
Australia
Message 1102070 - Posted: 30 Apr 2011, 10:50:07 UTC - in response to Message 1102044.

Your cache is defined in the number of hours of work it contains.
Each WU is about the same number of bytes....


Yep, know all that.
Just found it an interesting observation that it has such a significant effect.




BTW- it's taken 2 days & the storm's finally abated.
____________
Grant
Darwin NT.

Profile MikeProject donor
Volunteer tester
Avatar
Send message
Joined: 17 Feb 01
Posts: 23648
Credit: 32,330,498
RAC: 24,574
Germany
Message 1102072 - Posted: 30 Apr 2011, 11:10:54 UTC


Downloaded 900 task in 2 hours now.
Got only 19 shorties.

____________

Profile Donald L. JohnsonProject donor
Avatar
Send message
Joined: 5 Aug 02
Posts: 6085
Credit: 661,520
RAC: 1,264
United States
Message 1102457 - Posted: 1 May 2011, 15:03:35 UTC

Replica database (jocelyn) is off-line.
Task list may not show current WU status, but account total credit and RAC are updating properly.
Not cause for panic, just an "obtw".
____________
Donald
Infernal Optimist / Submariner, retired

Profile Gary CharpentierProject donor
Volunteer tester
Avatar
Send message
Joined: 25 Dec 00
Posts: 12299
Credit: 6,602,693
RAC: 8,877
United States
Message 1103098 - Posted: 4 May 2011, 0:50:13 UTC

Cricket seems to have topped out around 40M/B after the outage, not is usual 95+. Obviously that indicates something is rotten in Seti Land.

____________

Cosmic_Ocean
Avatar
Send message
Joined: 23 Dec 00
Posts: 2242
Credit: 8,543,080
RAC: 4,193
United States
Message 1103157 - Posted: 4 May 2011, 4:35:38 UTC

And the scheduler got disabled not too long ago (an hour or so). Guess that explains why I can't report my three completed tasks.
____________

Linux laptop uptime: 1484d 22h 42m
Ended due to UPS failure, found 14 hours after the fact

Profile arkaynProject donor
Volunteer tester
Avatar
Send message
Joined: 14 May 99
Posts: 3612
Credit: 48,146,059
RAC: 35,182
United States
Message 1103190 - Posted: 4 May 2011, 5:29:36 UTC

I have 153 on my CUDA machine that want to report.

Guess I will check back tomorrow.
____________

Profile Gatekeeper
Avatar
Send message
Joined: 14 Jul 04
Posts: 887
Credit: 176,479,616
RAC: 2
United States
Message 1103207 - Posted: 4 May 2011, 6:42:17 UTC

My two main boxes were finally able to report at about 10:55PM PDT (05:55 UTC). One has a few stuck downloads now, but the other is getting the "no new work" message
____________

Profile soft^spirit
Avatar
Send message
Joined: 18 May 99
Posts: 6374
Credit: 28,630,854
RAC: 163
United States
Message 1103477 - Posted: 5 May 2011, 7:53:29 UTC

getting database errors trying to see peoples info and/or accept friend requests.


____________

Janice

Profile Chris SProject donor
Volunteer tester
Avatar
Send message
Joined: 19 Nov 00
Posts: 31307
Credit: 11,792,786
RAC: 22,626
United Kingdom
Message 1103479 - Posted: 5 May 2011, 7:54:53 UTC

Same here at the moment, plus not a lot of green on the server page !!

Richard HaselgroveProject donor
Volunteer tester
Send message
Joined: 4 Jul 99
Posts: 8431
Credit: 47,829,321
RAC: 56,109
United Kingdom
Message 1103485 - Posted: 5 May 2011, 8:30:06 UTC - in response to Message 1103477.

getting database errors trying to see peoples info and/or accept friend requests.

Aren't Moderators in the best position to report errors directly back to the powers-that-be?

Profile MiepProject donor
Volunteer moderator
Avatar
Send message
Joined: 23 Jul 99
Posts: 2411
Credit: 351,996
RAC: 0
Message 1103488 - Posted: 5 May 2011, 9:17:13 UTC - in response to Message 1103477.

getting database errors trying to see peoples info and/or accept friend requests.



only on some accounts and not on beta - besides, there haven't been any recent changes to the webcode, with DA being away in Brazil.

So the account errors are SETI rather then BOINC (database or server).

The friend request error might be linked to that or to the recent webcode change with 'login' showing on the pages, best to test that on beta...
____________
Carola
-------
I'm multilingual - I can misunderstand people in several languages!

Profile Chris SProject donor
Volunteer tester
Avatar
Send message
Joined: 19 Nov 00
Posts: 31307
Credit: 11,792,786
RAC: 22,626
United Kingdom
Message 1103599 - Posted: 5 May 2011, 15:29:13 UTC

It works now ! :-)

Profile SciManStevProject donor
Volunteer tester
Avatar
Send message
Joined: 20 Jun 99
Posts: 4815
Credit: 80,512,537
RAC: 34,457
United States
Message 1103604 - Posted: 5 May 2011, 15:42:25 UTC
Last modified: 5 May 2011, 15:50:17 UTC

What isn't working for me is that from my account page, if I click on any in my friends list, I get

The website cannot display the page
HTTP 500
Most likely causes:
•The website is under maintenance.
•The website has a programming error.

What you can try:
Refresh the page.

Go back to the previous page.

More information



Steve

Edit: now it does the same thing no matter where I click on anyones name. It did work for Vyper, but no one else.

Edit #2: Now I can't even get to my team roster. Something strange is going on...
____________
Warning, addicted to SETI crunching!
Crunching as a member of GPU Users Group.
GPUUG Website

Profile HAL9000
Volunteer tester
Avatar
Send message
Joined: 11 Sep 99
Posts: 3991
Credit: 109,799,933
RAC: 133,853
United States
Message 1103612 - Posted: 5 May 2011, 16:07:14 UTC - in response to Message 1103604.

What isn't working for me is that from my account page, if I click on any in my friends list, I get

The website cannot display the page
HTTP 500
Most likely causes:
•The website is under maintenance.
•The website has a programming error.

What you can try:
Refresh the page.

Go back to the previous page.

More information



Steve

Edit: now it does the same thing no matter where I click on anyones name. It did work for Vyper, but no one else.

Edit #2: Now I can't even get to my team roster. Something strange is going on...

I saw this last night & it was confusing me as firefox just displays a blank page with no error of any kind. In IE I get the server error 500 message.... so ummm... "Go IE!"... or something.

Should we start taking bets on what the issue might be? Thinman going bonkers, drive issues with jocelyn again/still, or the aliens mucking with things to try and stop us? :)
____________
SETI@home classic workunits: 93,865 CPU time: 863,447 hours

Join the BP6/VP6 User Group today!

Profile MiepProject donor
Volunteer moderator
Avatar
Send message
Joined: 23 Jul 99
Posts: 2411
Credit: 351,996
RAC: 0
Message 1103642 - Posted: 5 May 2011, 17:49:41 UTC
Last modified: 5 May 2011, 17:50:22 UTC

I suppose this cute error, that you can't see anything beyond the buttons when you look at a thread means it's being worked on.

What I find far more funny, is that you can still post to a thread and then you actually see the previous posts :D

If you can read this it has either been fixed or you discovered that loophole :)
____________
Carola
-------
I'm multilingual - I can misunderstand people in several languages!

John McCallum
Avatar
Send message
Joined: 5 Dec 04
Posts: 806
Credit: 290,933
RAC: 186
United Kingdom
Message 1103643 - Posted: 5 May 2011, 17:50:12 UTC

I am experiencing an unusual problem here I can see all the post titles and I can open the relevant pages but all are nearly blank I have to use post to thread button to see any content what is happening?
____________
Old enough to know better(but)still young enough not to care

Profile arkaynProject donor
Volunteer tester
Avatar
Send message
Joined: 14 May 99
Posts: 3612
Credit: 48,146,059
RAC: 35,182
United States
Message 1103649 - Posted: 5 May 2011, 18:32:10 UTC

This problem happened a couple of weeks ago as well.

It will be fixed eventually.
____________

zoom314Project donor
Avatar
Send message
Joined: 30 Nov 03
Posts: 45983
Credit: 36,528,898
RAC: 5,455
Message 1103657 - Posted: 5 May 2011, 19:40:23 UTC

Thanks, I can see posts again... :)
____________
My Facebook, War Commander, 2015

Profile eaglescouter
Send message
Joined: 28 Dec 02
Posts: 162
Credit: 42,012,553
RAC: 0
United States
Message 1103733 - Posted: 5 May 2011, 23:14:48 UTC

Stats are not normal for the past week or two. Machines appear to be functioning normally but top producers on the team are all seeing declining daily stats. Is there a problem at Berkeley?
____________
It's not too many computers, it's a lack of circuit breakers for this room. But we can fix it :)

Profile HAL9000
Volunteer tester
Avatar
Send message
Joined: 11 Sep 99
Posts: 3991
Credit: 109,799,933
RAC: 133,853
United States
Message 1103861 - Posted: 6 May 2011, 13:13:29 UTC - in response to Message 1103733.

Stats are not normal for the past week or two. Machines appear to be functioning normally but top producers on the team are all seeing declining daily stats. Is there a problem at Berkeley?

I think the "shorty storm" drove everyone's stats down a bit. I normally see about 15% fluctuation over time. One of my machines currently has a RAC value of ~7500. A week or a few weeks ago it was at ~8800. It just sits in a corner of my lab and chugs along.
____________
SETI@home classic workunits: 93,865 CPU time: 863,447 hours

Join the BP6/VP6 User Group today!

Previous · 1 . . . 4 · 5 · 6 · 7 · 8 · 9 · 10 . . . 12 · Next

Message boards : Number crunching : Panic Mode On (46) Server problems

Copyright © 2014 University of California