Slightly mad


log in

Advanced search

Message boards : Number crunching : Slightly mad

Author Message
Profile [B^S] madmac
Volunteer tester
Avatar
Send message
Joined: 9 Feb 04
Posts: 1133
Credit: 3,097,825
RAC: 3,497
United Kingdom
Message 1033953 - Posted: 18 Sep 2010, 9:30:43 UTC
Last modified: 18 Sep 2010, 9:31:37 UTC

I have been waiting for one wu to be marked done and work credited, checked this morning and it has no been marked validate error. Been waiting since May and the wu number is 611097536 all the others had timed out and machine error yet the one yesterday that had arrived was marked pending, so can someone explain what caused this error
____________

Profile Fred J. Verster
Volunteer tester
Avatar
Send message
Joined: 21 Apr 04
Posts: 3232
Credit: 31,585,541
RAC: 0
Netherlands
Message 1033956 - Posted: 18 Sep 2010, 9:59:05 UTC - in response to Message 1033953.
Last modified: 18 Sep 2010, 10:09:51 UTC

Hi, looked it up, this one.

This host.

Most of the results are different, maybe somebody with more knowledge and experience with this can explain it better.
Looks like a problematic WU, anyway, do you have your hosts OC'ed?
Heat related? RFI? I'm lost, too............

Had some problems with my VISTA host (Q6600+GTS250), during an M.S. UpDate, a driver crash occurred.
This host.
Pixels started to get white, until the whole screen was white, a full ReSet/
ReBOOT, was necessary, to end this. This one is also sensitive for heat, too
sensitive.
____________


Knight Who Says Ni N!, OUT numbered.................

Profile [B^S] madmac
Volunteer tester
Avatar
Send message
Joined: 9 Feb 04
Posts: 1133
Credit: 3,097,825
RAC: 3,497
United Kingdom
Message 1033960 - Posted: 18 Sep 2010, 10:30:56 UTC

no do not have it oc'ed just run it normally with lunatics optimised version, so why did they do it sl late
____________

Profile Geek@Play
Volunteer tester
Avatar
Send message
Joined: 31 Jul 01
Posts: 2460
Credit: 83,860,942
RAC: 29,579
United States
Message 1034017 - Posted: 18 Sep 2010, 13:35:34 UTC

Application version SETI@home Enhanced v6.09 (cuda23)

is the stock SETI app. Not from Lunatics.
____________
Boinc....Boinc....Boinc....Boinc....

Profile perryjay
Volunteer tester
Avatar
Send message
Joined: 20 Aug 02
Posts: 3377
Credit: 13,712,543
RAC: 12,357
United States
Message 1034021 - Posted: 18 Sep 2010, 14:03:50 UTC - in response to Message 1033960.

It is now showing as a validate error for you Madmac. The last two completed and validated. Guess the SETI validater just doesn't like you for some reason. No, joking aside, I have no idea why yours didn't validate.
____________


PROUD MEMBER OF Team Starfire World BOINC

Profile [B^S] madmac
Volunteer tester
Avatar
Send message
Joined: 9 Feb 04
Posts: 1133
Credit: 3,097,825
RAC: 3,497
United Kingdom
Message 1034024 - Posted: 18 Sep 2010, 14:12:13 UTC - in response to Message 1034017.

Application version SETI@home Enhanced v6.09 (cuda23)

is the stock SETI app. Not from Lunatics.


Mine is this SETI@home Enhanced Anonymous platform (CPU)
Not the cuda as that machine is 4 years okd plus and does not have a graphics card
____________

Profile Geek@Play
Volunteer tester
Avatar
Send message
Joined: 31 Jul 01
Posts: 2460
Credit: 83,860,942
RAC: 29,579
United States
Message 1034027 - Posted: 18 Sep 2010, 14:18:02 UTC

For whatever reason (unknown) yours returned

Spike count: 0
Pulse count: 0
Triplet count: 0
Gaussian count: 1

The 2 client computers that validated returned

Spike count: 4
Pulse count: 2
Triplet count: 1
Gaussian count: 1


____________
Boinc....Boinc....Boinc....Boinc....

Profile Fred J. Verster
Volunteer tester
Avatar
Send message
Joined: 21 Apr 04
Posts: 3232
Credit: 31,585,541
RAC: 0
Netherlands
Message 1034087 - Posted: 18 Sep 2010, 16:46:09 UTC - in response to Message 1034027.

And that can come from, stopping and restarting the app. several time for whatever reason. (BOINC switching Projects, for the time set, normal is 60 minutes, I prefer 100)
IMO, it should be the same number, but don't know how this is counted.
The amount of "FLOPS", should also be about the same.

I found out with my 9800GTX+, when it got too hot, it makes the infamous,
Find Triplets in a row or -9 (Result Overflow), the GTS250 has less problems with heat. (But makes errors, too, if it's get too hot!)

FERMI's can run very hot (100C), without making errors, and trying to reduce temps is very much wanted, I should think.


____________


Knight Who Says Ni N!, OUT numbered.................

Profile [B^S] madmac
Volunteer tester
Avatar
Send message
Joined: 9 Feb 04
Posts: 1133
Credit: 3,097,825
RAC: 3,497
United Kingdom
Message 1034109 - Posted: 18 Sep 2010, 17:43:34 UTC - in response to Message 1034087.

And that can come from, stopping and restarting the app. several time for whatever reason. (BOINC switching Projects, for the time set, normal is 60 minutes, I prefer 100)
IMO, it should be the same number, but don't know how this is counted.
The amount of "FLOPS", should also be about the same.

I found out with my 9800GTX+, when it got too hot, it makes the infamous,
Find Triplets in a row or -9 (Result Overflow), the GTS250 has less problems with heat. (But makes errors, too, if it's get too hot!)

FERMI's can run very hot (100C), without making errors, and trying to reduce temps is very much wanted, I should think.



Probably was from switching units between Seti and WCG
____________

Josef W. Segur
Volunteer developer
Volunteer tester
Send message
Joined: 30 Oct 99
Posts: 4137
Credit: 1,004,349
RAC: 238
United States
Message 1034173 - Posted: 18 Sep 2010, 20:09:47 UTC - in response to Message 1034021.

It is now showing as a validate error for you Madmac. The last two completed and validated. Guess the SETI validater just doesn't like you for some reason. No, joking aside, I have no idea why yours didn't validate.

"Validate error" has the very specific meaning that the Validator couldn't find the uploaded result file. Considering the several cases where storage space ran out since May, or server crashes and such, it is not too surprising that some fraction of uploaded files have gone missing.

The difference in number of signals is unrelated because the lost result was done with an AK_v8 r41 build and had a restart at 55%, it was only reporting found signals after that restart.
Joe

DAN
Volunteer tester
Send message
Joined: 18 Aug 10
Posts: 5
Credit: 8,728
RAC: 0
United States
Message 1034178 - Posted: 18 Sep 2010, 20:59:47 UTC - in response to Message 1033956.

From the U.

s trouble all over. I had several CSS files that fried the op system and took two days to recover....

Message boards : Number crunching : Slightly mad

Copyright © 2014 University of California