Update Button on "edit community prefs" doesn't Update...


log in

Advanced search

Questions and Answers : Web site : Update Button on "edit community prefs" doesn't Update...

Author Message
Profile Marc
Volunteer tester
Avatar
Send message
Joined: 16 Jan 00
Posts: 3
Credit: 7,151,278
RAC: 5
Germany
Message 973674 - Posted: 25 Feb 2010, 7:39:13 UTC

Hi!

You are doing a great Job! Thanks a lot.

It looks like there is a typo in the edit forum preferences Script If you klick on "update" nothing happens.

I've looked in the Code (as far as i can see) and saw that the quotation marks surrounding the "submit" are missing at the line with the update Button:

...
<input type="text" name="forum_filter_user" size=12> User ID (For instance: 123456789)
<br><input type="submit" name="add_user_to_filter" value="Add user to filter">
</td></tr>
<tr><td class="heading" colspan="2">Update</td></tr>
<tr><td width="40%" class=fieldname>Click here to update preferences</td><td class=fieldvalue><input type=submit value="Update"></td></tr>
</form>
...

Perhaps this is the fault, if not, pardon me, i was just trying to give you the best description i could find...

Bye for now and happy crunching!

Marc


____________

Profile Gundolf Jahn
Send message
Joined: 19 Sep 00
Posts: 3184
Credit: 361,387
RAC: 37
Germany
Message 973688 - Posted: 25 Feb 2010, 8:40:15 UTC - in response to Message 973674.
Last modified: 25 Feb 2010, 8:55:23 UTC

Since there's no blank character (space) in 'submit', surrounding quotes wouldn't make a difference.

Gruß,
Gundolf
____________
Computer sind nicht alles im Leben. (Kleiner Scherz)

SETI@home classic workunits 3,758
SETI@home classic CPU time 66,520 hours

Questions and Answers : Web site : Update Button on "edit community prefs" doesn't Update...

Copyright © 2014 University of California