CUDA apps wont start


log in

Advanced search

Questions and Answers : GPU applications : CUDA apps wont start

Author Message
paul
Send message
Joined: 24 May 09
Posts: 5
Credit: 3,683
RAC: 0
United States
Message 902584 - Posted: 1 Jun 2009, 20:45:59 UTC

the work downloads but sits at ready to start.ive tried to suspend and resume the apps but it doesnt help.any thoughts?preference issue?

Profile Gundolf Jahn
Send message
Joined: 19 Sep 00
Posts: 3184
Credit: 354,976
RAC: 22
Germany
Message 902590 - Posted: 1 Jun 2009, 20:59:11 UTC - in response to Message 902584.

Did you check your Computing preferences for

Suspend GPU work while computer is in use? yes
Enforced by version 6.7+

Gruß,
Gundolf
____________
Computer sind nicht alles im Leben. (Kleiner Scherz)

SETI@home classic workunits 3,758
SETI@home classic CPU time 66,520 hours

paul
Send message
Joined: 24 May 09
Posts: 5
Credit: 3,683
RAC: 0
United States
Message 902594 - Posted: 1 Jun 2009, 21:05:11 UTC - in response to Message 902590.

i have it checked as "no".the enhanced 6.03 apps are running fine.

Profile Gundolf Jahn
Send message
Joined: 19 Sep 00
Posts: 3184
Credit: 354,976
RAC: 22
Germany
Message 902631 - Posted: 1 Jun 2009, 22:30:04 UTC - in response to Message 902594.

Are you using local preferences? If yes, check there too.

paul
Send message
Joined: 24 May 09
Posts: 5
Credit: 3,683
RAC: 0
United States
Message 902638 - Posted: 1 Jun 2009, 22:36:22 UTC - in response to Message 902631.

well.....1 of the cuda work wu's went from ready to start to waiting to run and shows the percentage bar.as far as check marking local pref. im not sure what you mean.

Profile Gundolf Jahn
Send message
Joined: 19 Sep 00
Posts: 3184
Credit: 354,976
RAC: 22
Germany
Message 902640 - Posted: 1 Jun 2009, 22:40:14 UTC - in response to Message 902638.

The local prefs (Advanced view/Advanced/Preferences...) override the online ones. So, if you have a global_prefs_override.xml file, check it.

paul
Send message
Joined: 24 May 09
Posts: 5
Credit: 3,683
RAC: 0
United States
Message 902644 - Posted: 1 Jun 2009, 22:48:36 UTC - in response to Message 902640.

ok..i went in and checked use gpu while computer in use..that worked....but my pc just slowed waaaaay down....lol

Profile Gundolf Jahn
Send message
Joined: 19 Sep 00
Posts: 3184
Credit: 354,976
RAC: 22
Germany
Message 902650 - Posted: 1 Jun 2009, 22:53:02 UTC - in response to Message 902644.

but my pc just slowed waaaaay down....lol

Works as designed ;-)
or, in other words: that's no bug, that's a feature :-)

paul
Send message
Joined: 24 May 09
Posts: 5
Credit: 3,683
RAC: 0
United States
Message 902651 - Posted: 1 Jun 2009, 22:56:07 UTC - in response to Message 902650.

thanks :)

Questions and Answers : GPU applications : CUDA apps wont start

Copyright © 2014 University of California