No requests for new workunits

Message boards : Number crunching : No requests for new workunits
Message board moderation

To post messages, you must log in.

AuthorMessage
DeMus
Avatar

Send message
Joined: 5 Jan 08
Posts: 238
Credit: 1,765,862
RAC: 0
Netherlands
Message 848279 - Posted: 2 Jan 2009, 18:08:17 UTC

I know about the server problems, I also know they are up and running again but after a blackout like we had just now it is normal that it takes a while before connections have established again. The whole world wants to up- and download WU's.

Since early afternoon I am experiencing something different. Also I can not upload results BUT what is even more terrible is that my computer does NOT ask for any new WU's:

Fri Jan 2 18:51:25 2009|SETI@home|Sending scheduler request: Requested by user. Requesting 0 seconds of work, reporting 0 completed tasks.

The whole time it asks for 0 seconds of work.

Slowly but surely I can upload the results, one every 15 minutes or so. I am down to 46 right now.
In the preferences I ask for 3 days of workload, still it requests 0 seconds. WHY?

Do more people have this phenomena or is it something special with me? I have been going through all kinds of options for hours and I can not find the reason.
Please help and tell me it is something you all experience, so it doesn't make me special.

I use Boinc manager 6.4.5 and optimized application AK_V8_linux64_ssse3.
Operating system is Ubuntu Hardy Heron 8.04.
Maybe it us useless to write all this, but maybe somebody wakes up and says: you have to look here and do that. Please somebody.


______
DeMus


ID: 848279 · Report as offensive
Profile SATAN
Avatar

Send message
Joined: 27 Aug 06
Posts: 835
Credit: 2,129,006
RAC: 0
United Kingdom
Message 848282 - Posted: 2 Jan 2009, 18:10:01 UTC

Demus, it will be this way until all units have uploaded completely. Then things will start to get back to normal.
ID: 848282 · Report as offensive
Fred W
Volunteer tester

Send message
Joined: 13 Jun 99
Posts: 2524
Credit: 11,954,210
RAC: 0
United Kingdom
Message 848283 - Posted: 2 Jan 2009, 18:13:04 UTC - in response to Message 848279.  


The whole time it asks for 0 seconds of work.


See here

F.
ID: 848283 · Report as offensive
Maik

Send message
Joined: 15 May 99
Posts: 163
Credit: 7,215,944
RAC: 0
Germany
Message 848285 - Posted: 2 Jan 2009, 18:16:27 UTC - in response to Message 848279.  

If i click the refresh button this happend:
... |SETI@home|Sending scheduler request: Requested by user. => Requesting 0 seconds of work, reporting 0 completed tasks. ...
So my solution is: its normal
ID: 848285 · Report as offensive
Profile Toppie

Send message
Joined: 3 Apr 99
Posts: 31
Credit: 50,287,619
RAC: 0
South Africa
Message 848300 - Posted: 2 Jan 2009, 18:46:23 UTC - in response to Message 848285.  

Hi,
I have the same problem. No tasks to crunch but a bunch of uploads
that I cannot upload.
Will have to wait it out.

ID: 848300 · Report as offensive
Profile Bernie Vine
Volunteer moderator
Volunteer tester
Avatar

Send message
Joined: 26 May 99
Posts: 9353
Credit: 57,206,480
RAC: 12,296
United Kingdom
Message 848309 - Posted: 2 Jan 2009, 19:06:31 UTC
Last modified: 2 Jan 2009, 19:09:39 UTC

Why start another thread, the answer is HERE

Bernie

OK that doesn't work the way it should. Look for Message 848169.

Bernie
"A liberal and proud to be"
ID: 848309 · Report as offensive
lynxtra
Avatar

Send message
Joined: 3 Sep 04
Posts: 137
Credit: 273,636
RAC: 0
United Kingdom
Message 848310 - Posted: 2 Jan 2009, 19:07:38 UTC - in response to Message 848282.  

Demus, it will be this way until all units have uploaded completely. Then things will start to get back to normal.



I am having trouble uploading my work unit for some strange reason on my laptop:(
the truth is out there
ID: 848310 · Report as offensive
Profile Bernie Vine
Volunteer moderator
Volunteer tester
Avatar

Send message
Joined: 26 May 99
Posts: 9353
Credit: 57,206,480
RAC: 12,296
United Kingdom
Message 848311 - Posted: 2 Jan 2009, 19:11:18 UTC - in response to Message 848310.  

Demus, it will be this way until all units have uploaded completely. Then things will start to get back to normal.



I am having trouble uploading my work unit for some strange reason on my laptop:(

It will be that way till things get back to normal, give it another 6-8 hours and hopefully it will sort itself out.

Bernie
"A liberal and proud to be"
ID: 848311 · Report as offensive

Message boards : Number crunching : No requests for new workunits


 
©2018 University of California
 
SETI@home and Astropulse are funded by grants from the National Science Foundation, NASA, and donations from SETI@home volunteers. AstroPulse is funded in part by the NSF through grant AST-0307956.