Joining a Country


log in

Advanced search

Message boards : Team Recruitment Center : Joining a Country

Author Message
Profile Doug Inwood
Send message
Joined: 22 Aug 00
Posts: 80
Credit: 847,385
RAC: 0
New Zealand
Message 444217 - Posted: 26 Oct 2006, 17:56:10 UTC

I founded a team several years ago.

I'd like to add the team ro a country. I've gone to my account\\management functions\\edit team info selected the country and clicked 'Update team info', but it's not updating the info. In the teram list it still shows the country as blank

What am i not clicking to make this work?

Profile Labbie
Avatar
Send message
Joined: 19 Jun 06
Posts: 4083
Credit: 5,930,102
RAC: 0
United States
Message 444235 - Posted: 26 Oct 2006, 19:19:18 UTC - in response to Message 444217.

I founded a team several years ago.

I'd like to add the team ro a country. I've gone to my account\\management functions\\edit team info selected the country and clicked 'Update team info', but it's not updating the info. In the teram list it still shows the country as blank

What am i not clicking to make this work?


It may just be a timing issue. Everything doesn't update everywhere at once.

Check again later tonight or tomorrow and update the thread.

____________

Calm Chaos Forum...Join Calm Chaos Now

Profile TimeLord04
Volunteer tester
Avatar
Send message
Joined: 9 Mar 06
Posts: 10372
Credit: 969,433
RAC: 3,646
United States
Message 444240 - Posted: 26 Oct 2006, 19:35:41 UTC

Also, try hitting "Reload" on the Browser. (Update the Browser Cache and clear out the old image...) Might help, might not... ;-D


____________
Have TARDIS, will travel...
Come along K-9!
Join Calm Chaos
Pluto is still a planet

Profile Doug Inwood
Send message
Joined: 22 Aug 00
Posts: 80
Credit: 847,385
RAC: 0
New Zealand
Message 444600 - Posted: 27 Oct 2006, 15:57:35 UTC

"It may just be a timing issue. Everything doesn't update everywhere at once."

That was it !!

Thanks

Profile TimeLord04
Volunteer tester
Avatar
Send message
Joined: 9 Mar 06
Posts: 10372
Credit: 969,433
RAC: 3,646
United States
Message 444603 - Posted: 27 Oct 2006, 16:04:20 UTC - in response to Message 444600.

"It may just be a timing issue. Everything doesn't update everywhere at once."

That was it !!

Thanks



AWESOME!!! Glad that all is working for you, now. Have fun, and happy crunching.

8-D


@ Labbie,

Thanks for helping out Doug. 8-D

____________
Have TARDIS, will travel...
Come along K-9!
Join Calm Chaos
Pluto is still a planet

Message boards : Team Recruitment Center : Joining a Country

Copyright © 2014 University of California