setiboinc 4.05 too fast for scheduler time-out?


log in

Advanced search

Message boards : Cafe SETI : setiboinc 4.05 too fast for scheduler time-out?

Author Message
peristalsis
Send message
Joined: 23 Jul 99
Posts: 154
Credit: 4,178,680
RAC: 1,719
United States
Message 19419 - Posted: 29 Aug 2004, 21:27:08 UTC

I've also posted this in the "problems" forum.
Just installed the current version over the old. Trying to get some work. It requests a scheduler then three seconds later it gives me the old "No schedulers responded". I'm on dialup....three seconds before it times out? Be serious. Anyone have thoughts on the matter? In prefs I have it set so it should know I'm using a modem. If I can't get it changed to something in the thirty second range for it to wait before timimg out then I'll have to be finally done with seti. Running WinXp (SP1). Thanks..john

Profile Bibby
Avatar
Send message
Joined: 21 Jan 01
Posts: 8
Credit: 458,324
RAC: 0
United Kingdom
Message 19425 - Posted: 29 Aug 2004, 21:42:53 UTC

Might it just be because everyone is trying to get work at the moment?

Profile Lobstah24
Avatar
Send message
Joined: 1 Nov 02
Posts: 30
Credit: 7,852,431
RAC: 0
United States
Message 19514 - Posted: 30 Aug 2004, 0:01:54 UTC - in response to Message 19425.

> Might it just be because everyone is trying to get work at the moment?
> [url=http://acidtrax.net/forum/index.php]
>
I'll go with that...don't feel bad...A lot of crunchers don't have work units.
L24

peristalsis
Send message
Joined: 23 Jul 99
Posts: 154
Credit: 4,178,680
RAC: 1,719
United States
Message 19910 - Posted: 30 Aug 2004, 20:30:47 UTC

Also posted to the help forum. Thanks for the replies BTW.
Strange things. What I did (am the original poster) was to remove BOINC entirely, then reboot. Reinstalled after killing all my extra programs. Rebooted. Machine stopped loading during the boot process after loading BOINC. Killed all processes until all I had were system processes running. Still no luck. Tried rebooting. Machine still stopped during the boot process. Reboot, 'F8', "Safe Mode", took BOINC out of my startup folder. Reboot...same lockup. Reboot, 'F8", "last good configuration", reboot, machine works. Killed everything, reinstalled BOINC. Came up fine this time...I dunno. Presently BOINC is connected, d/l'ed the new win client, now d/l'ing w/us. I would guess something went wrong on the two original installs. No longer have the initial problem of too little time waiting for a scheduler to respond. Again, I dunno. I'll run it for awhile to see if the program works properly..if not then its back to classic for a couple more weeks. thanks..john

Message boards : Cafe SETI : setiboinc 4.05 too fast for scheduler time-out?

Copyright © 2014 University of California