Download of background and user-logo


log in

Advanced search

Message boards : Cafe SETI : Download of background and user-logo

Author Message
Profile Liberto [Valencia]
Avatar
Send message
Joined: 24 Jul 01
Posts: 131
Credit: 29,008
RAC: 0
Spain
Message 14005 - Posted: 5 Aug 2004, 16:25:23 UTC

It has been 3 days in a row by now that the program keeps trying and failing to retrieve the logo and background.
I keep getting the message:
SETI@home - 2004-08-05 14:11:57 - Temporarily failed download of background_1088848100
SETI@home - 2004-08-05 14:14:38 - Started download of background_1089037256
SETI@home - 2004-08-05 17:14:32 - Started download of user_logo_1088848100
SETI@home - 2004-08-05 17:23:36 - Temporarily failed download of user_logo_1088848100
SETI@home - 2004-08-05 18:09:52 - Started download of user_logo_1089037256
SETI@home - 2004-08-05 18:16:29 - Started download of background_1089037256

This is independent that I do receive - analize - send back and get one or two units once in a while.

Can someone tell me why is that happening and what has to be done (if anything at all) to end this failure in the downloading of both items?????

Profile Liberto [Valencia]
Avatar
Send message
Joined: 24 Jul 01
Posts: 131
Credit: 29,008
RAC: 0
Spain
Message 14230 - Posted: 6 Aug 2004, 5:09:22 UTC
Last modified: 6 Aug 2004, 5:10:15 UTC

Either nobody knows, or no one wants to help, or it could be it is nothing to worry about, but..... I keep having the problem indicated in my previous message. No help? Or no problem?

Independently of that I continue receiving, analizing, uploading and downloading units with normallity.



Profile Liberto [Valencia]
Avatar
Send message
Joined: 24 Jul 01
Posts: 131
Credit: 29,008
RAC: 0
Spain
Message 14243 - Posted: 6 Aug 2004, 7:41:47 UTC - in response to Message 14230.

> Either nobody knows, or no one wants to help, or it could be it is nothing to
> worry about, but..... I keep having the problem indicated in my previous
> message. No help? Or no problem?
>
> Independently of that I continue receiving, analizing, uploading and
> downloading units with normallity.

If you see my first message and look at the dates, you can imagine I am beginning to become confused (I think that is the word)as a minimum.

And it keeps adding to complete more days, on same subject: By the way in the transfers window, it shows something that reads like this: -1.#]% Size 0 bytes

SETI@home - 2004-08-06 09:31:13 - Started download of background_1088848100
SETI@home - 2004-08-06 09:40:19 - Temporarily failed download of background_1088848100

Third call for help, what is this????


Profile Richard M
Volunteer tester
Avatar
Send message
Joined: 24 May 99
Posts: 64
Credit: 265,847
RAC: 0
United States
Message 14246 - Posted: 6 Aug 2004, 8:19:00 UTC

Hey Liberto,
It sounds like you have set in your Seti@Home preferences a logo and background that the program can't find. Either change the URL to the proper address or clear the logo and background fields and the problem should clear up.

:-)
TTYL
Richard

Profile Liberto [Valencia]
Avatar
Send message
Joined: 24 Jul 01
Posts: 131
Credit: 29,008
RAC: 0
Spain
Message 14251 - Posted: 6 Aug 2004, 9:01:38 UTC - in response to Message 14246.

> Hey Liberto,
> It sounds like you have set in your Seti@Home preferences a logo and
> background that the program can't find. Either change the URL to the proper
> address or clear the logo and background fields and the problem should clear
> up.
>
> :-)
> TTYL
> Richard
> src="http://seti.mundayweb.com/stats.php?userID=82&useCached=true&trans=off">
>

Thanks Richard, I did change the URL with the address sent by the Boinc Administrator - http://setiboinc.ssl.berkeley.edu/sah and retried the update, but it failed again. Then waited for some 20 minutes and cleared the logo and background fields in my preferences (just blank). Guess what?? No dice.
Tried again the update and it continues to try to retrieve a logo and a background, so now I have 6 lines showing in the transfers section :( even with my preferences edited as blank in both cases.

Units, received, continue working, reporting, no problem but this logo and background starts to get to my nerves. Any other idea??


Profile Keck_Komputers
Volunteer tester
Avatar
Send message
Joined: 4 Jul 99
Posts: 1575
Credit: 1,717,366
RAC: 626
United States
Message 14265 - Posted: 6 Aug 2004, 11:02:40 UTC

Sorry I answered this one somewhere else and just now spotted this thread.

BOINC will eventually give up on the bad URL, it may take a few weeks though.

The only way I know of to get rid of it quicker is to do a clean reinstall. Uninstall, delete the BOINC directory and reinstall. This will kill any work that is on your computer from all projects though.

John Keck
BOINCing since 2002/12/08

Profile Liberto [Valencia]
Avatar
Send message
Joined: 24 Jul 01
Posts: 131
Credit: 29,008
RAC: 0
Spain
Message 14267 - Posted: 6 Aug 2004, 11:17:26 UTC - in response to Message 14265.

> Sorry I answered this one somewhere else and just now spotted this thread.
>
> BOINC will eventually give up on the bad URL, it may take a few weeks though.
>
> The only way I know of to get rid of it quicker is to do a clean reinstall.
> Uninstall, delete the BOINC directory and reinstall. This will kill any work
> that is on your computer from all projects though.
>
John Keck
> BOINCing since 2002/12/08
>

Thanks John, if it doesn't harm I will wait those few weeks. Otherwise by the time I get to one unit left, I might try the clean reinstall.



Will proceed as per your info.

Profile phees
Avatar
Send message
Joined: 2 Jun 99
Posts: 43
Credit: 304,893
RAC: 0
Germany
Message 14429 - Posted: 7 Aug 2004, 0:46:00 UTC - in response to Message 14251.

> Tried again the update and it continues to try to retrieve a logo and a
> background, so now I have 6 lines showing in the transfers section :( even
> with my preferences edited as blank in both cases.
>

I had the same problem. I solved it the dirty way:

You just might search for the bad paths in your \boinc\*.xml files and delete the sections (after shuting down your boinc client!).

you must delete the part of your local saved preferences in 'account_setiathome.berkeley.edu.xml' and the download paths which I think were stored in 'client_state.xml' (not sure!)
After restarting BOINC the job was done.

If this doesn't work you can still reinstall BOINC as well ;-)

dr.phees
------------------------------
[b]phees solutions[b]


Profile Darth Vader
Send message
Joined: 10 May 02
Posts: 72
Credit: 110,105
RAC: 0
Netherlands
Message 16462 - Posted: 22 Aug 2004, 22:24:59 UTC - in response to Message 14429.

> You just might search for the bad paths in your boinc*.xml files and delete
> the sections (after shuting down your boinc client!).
>
> you must delete the part of your local saved preferences in
> 'account_setiathome.berkeley.edu.xml' and the download paths which I think
> were stored in 'client_state.xml' (not sure!)
> After restarting BOINC the job was done.

Great. Your explanation did the job for me too.



Message boards : Cafe SETI : Download of background and user-logo

Copyright © 2014 University of California