Got ack for result (null), can't find


log in

Advanced search

Message boards : Number crunching : Got ack for result (null), can't find

Author Message
Profile Nino Dal Borgo
Send message
Joined: 12 Dec 00
Posts: 8
Credit: 135,103,138
RAC: 0
Switzerland
Message 150544 - Posted: 12 Aug 2005, 14:43:00 UTC

I got two results which do not report correctly. Both have uploaded without a hitch, but they are not offloaded from the queue.

When Boinc connects to the server, and tries to report them, it gets the message "Got ack for result (null), can't find".

Any explanation for this behaviour? Should I undertake something to correct the situation?

Thanks in advance.
____________

Pascal, K G
Volunteer tester
Avatar
Send message
Joined: 3 Apr 99
Posts: 2343
Credit: 150,491
RAC: 0
United States
Message 150591 - Posted: 12 Aug 2005, 17:52:52 UTC
Last modified: 12 Aug 2005, 17:53:29 UTC

Unhide your computer, that makes it a lot easier to help and cut n paste the error message please....
____________
Semper Eadem
So long Paul, it has been a hell of a ride.

Park your ego's, fire up the computers, Science YES, Credits No.

Profile Nino Dal Borgo
Send message
Joined: 12 Dec 00
Posts: 8
Credit: 135,103,138
RAC: 0
Switzerland
Message 151013 - Posted: 13 Aug 2005, 16:15:28 UTC

I have restarted the PC, and everything is fine again...

Thanks for the help.
____________

Profile Paul D. Buck
Volunteer tester
Send message
Joined: 19 Jul 00
Posts: 3898
Credit: 1,158,042
RAC: 0
United States
Message 151092 - Posted: 13 Aug 2005, 18:30:10 UTC - in response to Message 150544.

I got two results which do not report correctly. Both have uploaded without a hitch, but they are not offloaded from the queue.

When Boinc connects to the server, and tries to report them, it gets the message "Got ack for result (null), can't find".

Any explanation for this behaviour? Should I undertake something to correct the situation?

Thanks in advance.


Can you send the zipped up TXT and OLD files in your BOINC directory to me ... I don't think I have this message ...

p.d.buck@comcast.net

Thanks ... don't know when I will be back writing ...
____________

Profile Nino Dal Borgo
Send message
Joined: 12 Dec 00
Posts: 8
Credit: 135,103,138
RAC: 0
Switzerland
Message 151544 - Posted: 14 Aug 2005, 19:17:56 UTC

Hi Paul,

sorry, but in the meantime the results have been reported correctly, and the files are not to be found on disk anymore.

Before posting the first message of this tread, I did check the results page for the computer which had the problem, and the result appeared correctly in the list, with my computer + 3 others having reported correctly the workunit.

So probably the problem was only local, as restarting the PC did solve it.

AMD Sempron 2.8GHz, 512MB Ram, Win XP Sp2, IDE disk, no overclocking, Boinc 4.19 (boinc 4.45 won't run on this computer).
____________

Profile Jim Baize
Volunteer tester
Send message
Joined: 6 May 00
Posts: 758
Credit: 132,223
RAC: 0
United States
Message 151549 - Posted: 14 Aug 2005, 19:23:37 UTC - in response to Message 151544.

Paul still may be able to gleen some useful information out of the files he requtested. If he does he can use that info in the WIKI. Obviously your problem is fixed, but with the information you provide he might be able to help someone else with a similar issue in the future. Think of it as your own contribution to the WIKI.

Jim

Hi Paul,

sorry, but in the meantime the results have been reported correctly, and the files are not to be found on disk anymore.

Before posting the first message of this tread, I did check the results page for the computer which had the problem, and the result appeared correctly in the list, with my computer + 3 others having reported correctly the workunit.

So probably the problem was only local, as restarting the PC did solve it.

AMD Sempron 2.8GHz, 512MB Ram, Win XP Sp2, IDE disk, no overclocking, Boinc 4.19 (boinc 4.45 won't run on this computer).


____________

Profile Femue
Volunteer tester
Send message
Joined: 6 Feb 01
Posts: 132
Credit: 2,602,811
RAC: 743
Germany
Message 151958 - Posted: 15 Aug 2005, 20:59:47 UTC - in response to Message 151549.
Last modified: 15 Aug 2005, 21:06:35 UTC

Hi,

it is not a local problem with the client or computer, i had the problem in the moment the BURP database crashed a while ago. The message appeared after a result was sent successful, and wants to be reported, but the reporting failed because of the database problems. I mailed the log file to Paul (just in case he didn't have one already).

Femue

Message boards : Number crunching : Got ack for result (null), can't find

Copyright © 2014 University of California