up load problems

Questions and Answers : Wish list : up load problems

To post messages, you must log in.

AuthorMessage
chiefyesIam

Send message
Joined: 24 Dec 03
Posts: 34
Credit: 17,675
RAC: 0
United States
Message 9506 - Posted: 18 Jul 2004, 22:34:51 UTC

Hi,
I'm on dialup and connect a few times a day. The problem I have is when I connect I usally have several
WU's ready to upload. The only one that is uploaded is the last one done. Any others are ignored. This happened the other nite with all units done, the first was uploaded the second sat in cache and I had nothing to run and was dead in the water. I had to end up restarting Seti to get new units. There are posts about a manual upload, that must be in Windows as the only way to get this stupid thing going again is shut it off and re-start it.Can you fix this,Please.

ID: 9506 · Report as offensive
Darren
Volunteer tester
Avatar

Send message
Joined: 2 Jul 99
Posts: 259
Credit: 278,869
RAC: 48
United States
Message 9511 - Posted: 18 Jul 2004, 22:48:30 UTC

If you're using Linux, after you make your dial-up connection stop boinc and restart it with the -return_results_immediately flag and it should then upload everything that's ready to go. That however will not automatically get you more work units - that still has to be timed to coincide with a low-water mark.

ID: 9511 · Report as offensive

Questions and Answers : Wish list : up load problems


 
©2016 University of California
 
SETI@home and Astropulse are funded by grants from the National Science Foundation, NASA, and donations from SETI@home volunteers. AstroPulse is funded in part by the NSF through grant AST-0307956.