exited with zero status but no 'finished' file Why Does This Happen Repeatedly: "exited with zero status but no 'finished' file"???


log in

Advanced search

Questions and Answers : Macintosh : exited with zero status but no 'finished' file Why Does This Happen Repeatedly: "exited with zero status but no 'finished' file"???

Author Message
Profile LarryB56
Volunteer tester
Avatar
Send message
Joined: 22 Apr 02
Posts: 73
Credit: 4,318,492
RAC: 194
United States
Message 75601 - Posted: 31 Jan 2005, 10:13:46 UTC

On Many of my Macs, I get the following:

2005-01-30 19:32:33 [SETI@home] Finished upload of 30ja04aa.12489.20320.753390.113_3_0
2005-01-30 19:32:33 [SETI@home] Throughput 104863 bytes/sec
2005-01-30 19:33:04 [SETI@home] Result 30ja04aa.12489.20320.753390.156_1 exited with zero status but no 'finished' file
2005-01-30 19:33:04 [SETI@home] If this happens repeatedly you may need to reset the project.
2005-01-30 19:33:04 [SETI@home] Restarting result 30ja04aa.12489.20320.753390.156_1 using setiathome version 4.02

After several occurrances of such messages, I will "reset" the project. THEN it will happen AGAIN!!!
Howcum??? Something I can do to stop this?

Larry
____________
LarryB56

Profile ursmed
Send message
Joined: 30 Jun 01
Posts: 4
Credit: 10,529,674
RAC: 5,026
Germany
Message 75868 - Posted: 1 Feb 2005, 22:59:36 UTC

same here...
im using OSX.2.8
whats your version?

any solution/hint?
____________

Profile LarryB56
Volunteer tester
Avatar
Send message
Joined: 22 Apr 02
Posts: 73
Credit: 4,318,492
RAC: 194
United States
Message 75949 - Posted: 2 Feb 2005, 10:18:46 UTC - in response to Message 75868.

> same here...
> im using OSX.2.8
> whats your version?
>
> any solution/hint?
>
I'm running OSX.3.7 on all the Macs.
How did you get OSX.2.8 to run? I have been unable to do it... That's another thing, though.
Thanks;

____________
LarryB56

Profile Martin P.
Send message
Joined: 19 May 99
Posts: 294
Credit: 14,314,721
RAC: 10,389
Austria
Message 76769 - Posted: 5 Feb 2005, 10:09:52 UTC

This problem is well know for months. On my dual processor Macs almost every fourth WU ends with this message (always the same processor!). Nobody seems to be interested in this topic though, although it does cost lots of credit. One example here (My machine is the one that claimes 16.46): http://setiweb.ssl.berkeley.edu/workunit.php?wuid=9083091.

This WU was at 12,000 seconds when the WU from the other processor finished. I received the message "...exited with zero status but no 'finished' file" and the WU started calculating from 0 seconds again. Percentage and scientific output is not affected by this, just the total time. So, instead of 19,777 seconds my computer calculated with only 7777 seconds and therefore the claimed credit is less than half of what it should be.

According to the rules for credits the second lowest claimed credit will be given to all users who returned a valid result. In this case all users will loose appr. 25 credit points due to this error.


____________

Questions and Answers : Macintosh : exited with zero status but no 'finished' file Why Does This Happen Repeatedly: "exited with zero status but no 'finished' file"???

Copyright © 2014 University of California